Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

QUOTE(adriu @ 2009 11 17, 11:04)
mes einam 3 dienas į paprastą darželį ir 2 dienas į šermukšnių gt.einam todėl ,kad įvairūs užsiėmimai,vaikui laaabai patinka.ir net nėra ko ligint su valdišku.vien jaučiasi kaip pasiėmi vaiką,kokia jo nuotaika ir tt.
čia ne darželiai skaitosi-o vaikų užimtumo centrai,čia vaikiukai lavinami, ugdomi ir tt užtai ir iki 13 val.yra ir popietinė grupė.aš pasiėmu mažę taip išsunktą ir laimingą-net spirga visa thumbup.gif ,ko paprastam daržiuke taip nebuna schmoll.gif

o nuo kokio amziaus priima? ir kokios kainos ten ax.gif ?

QUOTE(Elija @ 2009 11 17, 13:42)
bet viena pazistama sake,

lotuliukas.gif sorry, kaip is anekdoto nuskambejo
Atsakyti
na sakė vienas vaikiukas nė 3 neturi g.gif ,mes einam 2 kartus per sav po 4 val mokam 200,-/mėn gali rinktis,2,3 ar visi 5 kartai.atitinkamai ir moki mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 17 lapkričio 2009 - 14:00
QUOTE(adriu @ 2009 11 17, 12:04)
mes einam 3 dienas į paprastą darželį ir 2 dienas į šermukšnių gt.einam todėl ,kad įvairūs užsiėmimai,vaikui laaabai patinka.ir net nėra ko ligint su valdišku.vien jaučiasi kaip pasiėmi vaiką,kokia jo nuotaika ir tt.
čia ne darželiai skaitosi-o vaikų užimtumo centrai,čia vaikiukai lavinami, ugdomi ir tt užtai ir iki 13 val.yra ir popietinė grupė.aš pasiėmu mažę taip išsunktą ir laimingą-net spirga visa thumbup.gif ,ko paprastam daržiuke taip nebuna schmoll.gif

Nenoriu sutikti,kad paprastam darzelyje taip nebuna! g.gif Istikruju viskas priklauso nuo aukletojos,kaip ji uzima vaikus,kaip su jais bendrauja. Paprastame darzelyje jie irgi ugdomi ir lavinami ir ne is lubu ,o is knygu. Musu aukletojos rode mums, teveliams, ka vaikai turi moketi pagal savo amziu. Ir su jais dirba! O,kad dirba ,tai matosi ant pacio vaiko. Nes lopselyje,tai tikrai matesi,kad jie tik ale bele buvo. Darzelyje taip pat ir soka ir dainuoja, ir piesia, ir lipdo, ir i spektakliukus eina ,ir t.t. Ir svarbiausia, kad vaikas su noru eina i darzeli! As labai dziaugiuosi, kad yra tokiu dar aukletoju! thumbup.gif
Ir dar: drauge Vilniuje vede vaika i papr. darzeli- verkdavo ir sirgdavo, nusprende vesti i privatu, o situacija visiskai nepasikeite. Taip pat vaikui buvo blogai! Taip,kad dar ir nuo vaiko daug kas priklauso.
Atsakyti
maniškė ir darželį šoka,lipdo ,piešia ir tt ,palieku ne verkiančią.bet mums labai skiriasi,nu visai kita atmosfera,kitoks bendravimas su auklėtojom.aišku ne visur vienodai,bet mums asmeniškai labai skirtumas jaučiasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija @ 2009 11 17, 14:42)
pritariu:)))nebuvom nejom, bet viena pazistama sake, kad toje grupeje kur "darzelis"net langu nera g.gif

Buvom ėjom, tai šitam langai tikrai yra, galit nepergyvent... bigsmile.gif Jei jau čia esminę problemą matot...

Dėl to, kad du kambariukai - o tai ko dar reikia, jei vaikų mažiau dešimt grupėj? Ar norit pasakyt, kad valdiškas darželis gali vadintis darželiu vien dėl to, kad ten vietos daugiau? lotuliukas.gif

O dėl pavadinimo - tai kaip pavadinsi, taip nepagadinsi. Ane? Norit - privačiu darželiu, norit - ugdymo centru... Man svarbiausia, kad vaikui patiktų. O patinka.

Dar dėl muziejaus ir žvakučių - labai džiaugiuos, kad kažkurio darželio auklėtojom ne dzin ir jos vedasi ten vaikučius, mums toks "valdiškas" darželis, matyt, nepapuolė... Ir tikrai ne kiekviename tai vyksta, ko gero. Net spektakliukai retai atvažiuodavo (lyginam su Kauno darželiu)... verysad.gif

Dėl trumpo laiko - man irgi minusas, bet, kaip sakė Lapė iš "Mažojo princo" (kai sužinojo, kad jo planetoje nėra medžiotojų, bet nėra ir vištų...) - niekada nebūna viskas kaip reikia... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iammama @ 2009 11 17, 17:20)
Net spektakliukai retai atvažiuodavo (lyginam su Kauno darželiu)...  verysad.gif

isiterpsiu biskeli, bent jau pas mus darzelyje, spektakliai pakankamai daznai buna!
Atsakyti
QUOTE(Šindila @ 2009 11 17, 14:53)
lotuliukas.gif sorry, kaip is anekdoto nuskambejo

smagu kai visiems smagu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2009 11 18, 11:36)
isiterpsiu biskeli, bent jau pas mus darzelyje, spektakliai pakankamai daznai buna!

Džiaugiuos už jus, jei taip. Įdomu, koks čia darželis?
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2009 11 18, 10:36)

ir pas mus daznai. 3 mėn - 3 spektakliai rolleyes.gif
man tai nelabai patinka nes kiekvieną kart kanuoja po 4 lt, o vaikai dar mazi,ir spektaklio lieka nesupratę. bet kazkodėl privaloma visom grupėm eiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 11 18, 23:27)
ir pas mus daznai. 3 mėn - 3 spektakliai  rolleyes.gif
man tai nelabai patinka nes kiekvieną kart kanuoja po 4 lt, o vaikai dar mazi,ir spektaklio lieka nesupratę. bet kazkodėl privaloma visom grupėm eiti  doh.gif

pas mus pernai spektakliai budavo po 1 i savaite schmoll.gif kai visa grupe eina, vaikas jaustusi nuskriaustas, jei liktu tuo metu grupeje, o kazkaip 3,5 - 4 lt per savaite tokiom pramogom daugoka...
Atsakyti
QUOTE(aiduliuke @ 2009 11 19, 10:34)
pas mus pernai spektakliai budavo po 1 i savaite  schmoll.gif kai visa grupe eina, vaikas jaustusi nuskriaustas, jei liktu tuo metu grupeje, o kazkaip 3,5 - 4 lt per savaite tokiom pramogom daugoka...

Na, čia pasiskaičius tai jaučiuos kaip iš Marso - mano vaiko daržely "Pasaka" buvo gal trys spektakliukai per visus metus... Kokie tie darželiai, kur po vieną per savaitę, parašykit, o tai visos kaip susitarę - pas mane tiek, o pas mane tiek, o kur čia konkrečiai tai ir neaišku...
blink.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
Musu darzelyje Zilvitis nuo rugsejo iki sios dienos buvo 2 spektakliukai. po 4lt. Mane viskas tenkina. Nei per daug tu spektakliuku,nei per brangu. O ypac,kai pagalvoji,kad as pati vaiko nesu nuvedus nei i viena spektakliuka. g.gif
Atsakyti