Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

QUOTE(zbara @ 2009 11 06, 14:10)
nu, nesistebiu,  unsure.gif tai gal dar tos pačios auklėtojos tebedirba. mus irgi palikdavo vienus kieme, liepdavo pavėsinėj sėdėt, o pati išeidavo apsipirkt.  cool.gif o kas neklausė, apdaužydavo  cool.gif

tai ka tevai ir tyli blink.gif tikrai nepalikciau visko taip bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2009 11 06, 15:29)
Ar tai tavo pusmetinis vaikas jame ramus ir sveikas?

Ir is kur tokios zinios kokie issilavinimai pas valstybiniu darzeliu aukletojas?

Jo su tuo pusmetiniu gerai gavosi vietoj šešeto paspaudžiau devynis, bet tai ne esmė ar ne jei jau pati gyveni Londone.O kai kuriuose darželiuose foje kabo informacija ,o ten aukletojų vardai pavardės, išsilavinimas, kada kur įgijo išsilavinimą, kokią turi kvalifikacinę kategoriją.
Atsakyti
QUOTE(ausras777 @ 2009 11 06, 18:26)
darželiuose foje kabo informacija ,o ten aukletojų vardai pavardės, išsilavinimas, kada kur įgijo išsilavinimą, kokią turi kvalifikacinę kategoriją.

yra internete mirksiukas.gif as savomis auklėtojomis irgi pasidomėjau biggrin.gif
Atsakyti
labas mamkos 4u.gif perziurejau visa tema ir neradau jokios informacijos apie vaivorykstes darzeli g.gif gal lanko kurios vaikutis? kaip ten? kaip aukletojos? kaip tvarka?
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2009 11 11, 22:06)
labas mamkos 4u.gif perziurejau visa tema ir neradau jokios informacijos apie vaivorykstes darzeli g.gif gal lanko kurios vaikutis? kaip ten? kaip aukletojos? kaip tvarka?

Mano draugės vaikai lanko šį darželį ir patenkinti ax.gif vaikai užimti, vyksta daug švenčių, visokių vakaronių grupėj. Daugiau gal ką papasakos lankančių vaikučių mamytės, bet iš draugės pasakojimų šis darželis man atrodo visai geras blush2.gif
Atsakyti
gal kas zinote ar is rajono galima i bet kuri darzeli vesti vaika?kaip su vietomis darzeliuose?ar yra laisvu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @mamyciukas@: 12 lapkričio 2009 - 15:18
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 11 12, 16:17)
gal kas zinote ar is rajono galima i bet kuri darzeli vesti vaika?kaip su vietomis darzeliuose?ar yra laisvu?

Kiek esu girdejusi rajono vaikuciai negali lankyti miesto darzeliu, turi eiti i ju rajone esanti darzeli, nebent isimtis yra jei vyresne sesute ar broliukas lanko ta darzeli. bet cia tik nuogirdos. kas kas zino ir realia situacija ir gali pakomentuoti
Atsakyti
QUOTE(ziedune @ 2009 11 12, 18:08)
Kiek esu girdejusi rajono vaikuciai negali lankyti miesto darzeliu, turi eiti i ju rajone esanti darzeli, nebent isimtis yra jei vyresne sesute ar broliukas lanko ta darzeli. bet cia tik nuogirdos. kas kas zino ir realia situacija ir gali pakomentuoti

tai,kad rajone(toje puseje kur gyvename) nera nei vieno darzelio g.gif
Atsakyti
Kiek žinau - norint vesti į miesto darželį - reikia mokėti kažkokį papildomą mokestį... arba vaiką "priregistruoti" mieste...
http://www.zebra.lt/...2009-08-29.html
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 11 12, 15:17)

Mes kaip ir rajone gyvenam - Molainiuose. Su dukra jokių problemų nebuvo. Kai skambinau pavasarį į švietimo skyrių, tai man buvo pasakyta, kad galiu vesti kur noriu, ale kur man patogiau. Užrašinėjau į 3 darželius ir tik viename direktorė pasakė, kad savivaldybėje yra svarstoma, kad rajono vaikai mokėtų už daržą daugiau.. Šiaip aš su vaikais prisiregistravusi mieste esu, bet visur rašiau gyvenamąja vietą (rajone)..
O va čia prieš kurį laiką MB pasakojo, kad jam dukros auklėtoja minėjo apie kažkokį nutarimą, kad lyg ir nuo naujų metų ar naujai užrašomi "rajono" vaikai, turės mokėti žymiai daugiau.. Tai, kai jau keliausiu sūnų užrašinėti į daželį, sakiau, kad tiesiog rašysiu mūsų registracijos adresą mieste blush2.gif 4u.gif .
Atsakyti
sužinojau kad nuo Naujų pradės renovuot Žilvitį doh.gif
pradės nuo lopšelių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 11 13, 14:46)
sužinojau kad nuo Naujų pradės renovuot Žilvitį  doh.gif
pradės nuo lopšelių  unsure.gif

O geras! Idomu kaip bus su vaikais?! Reikes aukletojos paklausti. g.gif
Atsakyti