Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

QUOTE(ruta67 @ 2009 11 05, 21:41)
Labas, po to kas buvo, gal per jautriai sureagavau, tai darželiai man dabar kaip kankinimo kamera. Gal per aštriai pasakiau, bet kai pamačiau savo trimetę dukrytę  , pagriebtą už petukų ir purtomą ir dar ant jos šaukė, kad tu karve,prisisisinai į kelnes tai gal pati ir išsilaižysi ir t.t. aš buvau šoke ir pati apsiverkusi su tuo vaikeliu iš darželio išėjau visam laikui ir pasižadėjau į tuos kalėjimus vaiko daugiau neleisiu.

O dieve , na ir istorijele... Vargsas vaikas. O kaip ta aukletoja ir toliau dirbo?
Atsakyti
QUOTE(ausras777 @ 2009 11 05, 20:15)
O dieve , na ir istorijele... Vargsas vaikas. O kaip ta aukletoja  ir toliau dirbo?

Zinok nesidomejau. Labai nemalonus atvejis ir stengiausi net pro ta darzeli neiti, kad tik nesutikciau tos aukletojos.
Atsakyti
QUOTE(ruta67 @ 2009 11 05, 20:21)
Zinok nesidomejau. Labai nemalonus atvejis ir stengiausi net pro ta darzeli neiti, kad tik  nesutikciau tos aukletojos.

nu žiauru. bet jei aš būčiau tai pamačius, ne bėgciau kuo toliau, o būčiau pačią auklėtoją už plaukų papurčius bash.gif
labai gerai atsimenu kai aš ėjau i darzelį mane mušdavo cool.gif auklėtoja buvo jauna, tai gal ir dabar tebedirba g.gif
kaip vadinasi darzelis prie Next parduotuvės, 11 vid mokyklos ? g.gif
Atsakyti
Aš nematau , kad vaikas pieštų tamsiomis spalvomis. Prasidėjęs "Barbiškas" laikotarpis. Namie konfliktų tarp tėvų negirdi. Labai reikalauja dėmesio iš mūsų, o darželyje to negauna. Bandžaiu klausinėti kas negerai darželyje, bet pastebėjome kurios auklėtojos nenori. Pasirodo auklėtoja yra šalta ir pati sakė daugiau dėmesio skyrianti apleistiems vaikams. Bet dėmesio reikia ir šitam vaikui, auklėtojos daugiau dėmesio skyria. Dabar lyg ir baigiam išspręsti savo problemas.
Atsakyti
sveikos mamytes ,kodelgi man atrodo, kad sitam forume daugiau ne mamu, o apsisaukeliu kurios dirba tose darzeliuose ir taip traukia informacija is nieko nenutuokiancių mamų tokių kaip ir as?
Atsakyti
QUOTE(Diute_lapelis @ 2009 11 05, 21:38)
sveikos mamytes  ,kodelgi man atrodo, kad sitam forume daugiau ne mamu, o apsisaukeliu kurios dirba tose darzeliuose ir taip traukia informacija  is nieko nenutuokiancių mamų tokių kaip ir as?

Iš anksto įspėju - JOKIAME DARŽELYJE NEDIRBU, bet maža būdama darželio nelankiau lotuliukas.gif man tik pasidarė labai įdomu -- kokią informaciją galima "traukti iš nieko nenutuokiančių mamų"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diute_lapelis @ 2009 11 05, 23:38)
sveikos mamytes  ,kodelgi man atrodo, kad sitam forume daugiau ne mamu, o apsisaukeliu kurios dirba tose darzeliuose ir taip traukia informacija  is nieko nenutuokiancių mamų tokių kaip ir as?

O pati nedirbi jokiam darzeli ,kad taip kitas uzsipuoli. Jei mamos pasakoja savas istorijas,tai matyt jauti baime kad neisplauktu informacija apie ta darzeli kur ir pati dirbi? Ar as klystu? Tada isanksto atsiprasau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausras777: 06 lapkričio 2009 - 08:30
QUOTE(Diute_lapelis @ 2009 11 05, 21:38)

O kas gi žino kodėl Jums taip atrodo?
ką tokio būtų galima ištraukt, ko nereiktų, kas būtų paslaptis???? Jei ir skaito auklėtojos, tai tik džaiugtis mamos turėtų. Sužinos savo darbo minusus, pliusus, kažką tobulins.
Šiaip tai nelabai ir supratau ko Jūs norit, ko bijot, ką iš viso savo pasisakymu pasakyt norėjot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dark: 06 lapkričio 2009 - 10:23
nieko asmenisko tikrai brangosios tiesiog skaitant susidaro toks ispudis ir tiek, mes esam stiprai nukenteje patys nuo netinkamos prieziuros darzelije ir tiek, tiesiog pasidalinau savo mintimis nieko blogo nelinkiu,mes tokie pat mylintys tevai ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 11 05, 22:48)
nu žiauru. bet jei aš būčiau tai pamačius, ne bėgciau kuo toliau, o būčiau pačią auklėtoją už plaukų papurčius  bash.gif
labai gerai atsimenu kai aš ėjau i darzelį mane mušdavo  cool.gif auklėtoja buvo jauna, tai gal ir dabar tebedirba g.gif
kaip vadinasi darzelis prie Next parduotuvės, 11 vid mokyklos ?  g.gif

"Ausros" ten tai patyliu prieziura, mano vaikas 3 metu peskom namo parejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ariele23 @ 2009 11 06, 12:11)
"Ausros" ten tai patyliu prieziura, mano vaikas 3 metu peskom namo parejo doh.gif

nu, nesistebiu, unsure.gif tai gal dar tos pačios auklėtojos tebedirba. mus irgi palikdavo vienus kieme, liepdavo pavėsinėj sėdėt, o pati išeidavo apsipirkt. cool.gif o kas neklausė, apdaužydavo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ausras777 @ 2009 10 31, 08:45)
Nesupyk, bet man svarbiau kad vaikas ramus ,linksmas, sveikas.

Ar tai tavo pusmetinis vaikas jame ramus ir sveikas?

Ir is kur tokios zinios kokie issilavinimai pas valstybiniu darzeliu aukletojas?
Atsakyti