Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

QUOTE(ausras777 @ 2009 10 31, 21:23)
Na tas "grupine aukle" tai kaip grupinis  biggrin.gif ....O kai dirba ne privaciai,  tai jau ne grupine?O del issilavinimu -valdiskuose darzeliuose mokyklai vaikuciu negali ruosti pedagogas kuris neturi priesmokyklinio issilavinimo. To moko Siauliu ,Vilniaus pedagoginiai universitetai  yra ir Panevezio kolegijoje bet ...

kas bet
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 10 31, 22:30)

Tas ir bet -skiriasi issilavinimo lygis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2009 10 25, 21:11)
O jei ir siūlo antibus-nebūtina jų duot . Pas mane antibų kolekcija, išrašo,aš neduodu. Pati gi sprendžiu, jei karščiuoja, blogėja-duodi, jei ne-ne.
Gal oras sausas ir kosčioja? pernai nebuvo taip?

Antibus tikrai duodu tada kai reikia. Pernai- savaite i darzeli, dvi namie...
Birzeli isoperavom adenoidus, dabar jau antras menuo be rimtesniu ligu, neskaitant darzelinuku ligeliu - slogytes, kosuliuko...
Atradau kranksejimo priezasti - nervai.
Visa savaite neleidau i darzeli, stebejau kas darosi...
Gydytoja buvo israsiusi nuo kosulio sirupeliu, bet jis nei kiek nepagerino savijautos. Vos tik susinervuoja, supyksta iskart pradeda daugiau krankseti, siandien ruosiasi i darzeli, vel padaznejo kranksejimas.
Duodam Sedatifa, greito rezultato nesitikim, bet ....
Atsakyti
QUOTE(HERBERA @ 2009 11 01, 20:31)
Birzeli isoperavom adenoidus, dabar jau antras menuo be rimtesniu ligu, neskaitant darzelinuku ligeliu - slogytes, kosuliuko...
Gydytoja buvo israsiusi nuo kosulio sirupeliu, bet jis nei kiek nepagerino savijautos. Vos tik susinervuoja, supyksta iskart pradeda daugiau krankseti, siandien ruosiasi i darzeli, vel padaznejo kranksejimas.

Labukas , tai labiau panašu į nervini tiką geriau nueikit pas neurologą.O taip tai jei yra galimybė vaikučiui būti namuose su savais tai kam jam tas stresas. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta67: 04 lapkričio 2009 - 06:52
QUOTE(ruta67 @ 2009 11 04, 07:51)
Labukas , tai labiau panašu į  nervini  tiką  geriau nueikit pas neurologą.O taip tai jei yra galimybė vaikučiui būti namuose su savais tai kam jam tas stresas. rolleyes.gif

Tai, kad iki šiol labai norėdavo eiti į darželį. Tik visai neseniai tai prasidėjo. Su gydytoja nutarėme, kad porą savaičių stebėsim kas darosi, o paskui jei reikės ir pas neurologą nuvesim ir į darželį nevesim, kad tik visa tai pasibaigtų.
Atsakyti
QUOTE(HERBERA @ 2009 11 04, 18:06)
Tai, kad iki šiol labai norėdavo eiti į darželį. Tik visai neseniai tai prasidėjo. Su gydytoja nutarėme, kad porą savaičių stebėsim kas darosi, o paskui jei reikės ir pas neurologą nuvesim ir į darželį nevesim, kad tik visa tai pasibaigtų.

ji juk ne maža. O nebandėt pasikalbėt? per piešinius kažką pamatyt?žaidžiant vaikai labai vaizduoja situacijas, kurios juos neramina.
Priežastys gai būti ne tik darželyje. Gal namie kas keitėsi? Gal būtent ji nenori į darželį, nes nebestebės, nebekontroliuos situacijos namie? Apgalvokite įvairius variantus. Sėkmės Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HERBERA @ 2009 11 01, 20:31)

Labutis , labai teisingai pataria duoti ,jei vaikutis piešia, piešti ir žiūrėti kokiomis spalvomis jis piešia, ar piešdamas ,jam išsivaizduojamą daiktą ,supyksta. Būna kad ir neaiškiai šnekėdamas jis vis gi įvardyja tą žmogų ar daiktą ,kuris jam kelia baimę.
Turiu liūdnos patirties iš darželio kai lankė mano vyresnioji dukrelė, todėl dabar esu labai prieš darželius.
Atsakyti
QUOTE(ruta67 @ 2009 11 05, 15:21)
...Turiu liūdnos patirties iš darželio kai lankė mano vyresnioji dukrelė, todėl dabar esu labai prieš darželius.

Prieš darželius bendrai, ar prieš konkretų asmenį?
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 11 05, 18:25)
Prieš darželius bendrai, ar prieš konkretų asmenį?
Labas, po to kas buvo, gal per jautriai sureagavau, tai darželiai man dabar kaip kankinimo kamera. Gal per aštriai pasakiau, bet kai pamačiau savo trimetę dukrytę , pagriebtą už petukų ir purtomą ir dar ant jos šaukė, kad tu karve,prisisisinai į kelnes tai gal pati ir išsilaižysi ir t.t. aš buvau šoke ir pati apsiverkusi su tuo vaikeliu iš darželio išėjau visam laikui ir pasižadėjau į tuos kalėjimus vaiko daugiau neleisiu.
Atsakyti
QUOTE(ruta67 @ 2009 11 05, 19:41)
Labas, po to kas buvo, gal per jautriai sureagavau, tai darželiai man dabar kaip kankinimo kamera. Gal per aštriai pasakiau, bet kai pamačiau savo trimetę dukrytę  , pagriebtą už petukų ir purtomą ir dar ant jos šaukė, kad tu karve,prisisisinai į kelnes tai gal pati ir išsilaižysi ir t.t. aš buvau šoke ir pati apsiverkusi su tuo vaikeliu iš darželio išėjau visam laikui ir pasižadėjau į tuos kalėjimus vaiko daugiau neleisiu.

O ji jau išaugo iš darželinio amžiaus?
Jei ne - siųlyčiau pabandyti mūsų darželyje pas Silvą nuvesti (galima vesti kelias valandas per dieną) -- ir su vaikais susipažins ir šoko nebus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 11 05, 19:44)
O ji jau išaugo iš darželinio amžiaus?
Jei ne - siųlyčiau pabandyti mūsų darželyje pas Silvą nuvesti (galima vesti kelias valandas per dieną) -- ir su vaikais susipažins ir šoko nebus 4u.gif

Aciu dievui jau pirmokele , bet kitu dvieju vaikuciu auklejima patikejau savo kaimynei, ji zmogelis pensininke bet pamokina ir eilerastuku ir liaudisku daineliu as nunesu atsvietusi visokiu spalvinimui piesinuku ir matau kad tikrai myli ir priziuri net i forum cinemas filmuka nuvede, o paprase zmogelis ,kad uz vaiku prieziura jos vieno kambario butelio sildyma apmokeciau. Zinok tikrai as nevesiu i joki darzeli.Nors ir labai aciu uz pasiulyma .
Atsakyti
QUOTE(ruta67 @ 2009 11 05, 20:06)
...Nors ir labai aciu uz pasiulyma .

Į sveikatą... mirksiukas.gif
Atsakyti