QUOTE(Renpzs @ 2009 10 29, 22:16)
kur gi tie pinigai gali eiti? man net klausimas toks nekyla. Kokios lesos skiriamos darzeliu inventoriui - krokodilo asaros.
Mano nuomone, pirma - uz darzeli mokam juokingus pinigus (kiek kainuotu vaika islaikyt namie menesi - maistas, vis naujos ugdymo priemones...), antra - musu vaikus aukleja, moko, su jais uzsiima visa diena - raskit aukle namuose uz 140 lt per menesi su maitinimu, plius dar vaikas turi galimybe bendrauti su savo bendraamziais.
Ir galiausiai - mano vaikas visada noriai eina i darzeli, neserga, pasiimu ji svaru ir t.t. Manau, butina paremti darzeli, jei tokios galimybes yra, nes darzelis padeda gyenimo pradmenis musu vaikams, ismoko disciplinos ir kitu dalyku.
labai protingos mintys.
Mane kartais stebina tų save vadinančių ,,mokesčių mokėtojomis" požiūris-amžinai vaidenasi žmonėm, kad jų vaikus tyčia skriaudžia, surenkamus pinigus pasisavina (?) kažkas, mums priklauso, tegu duoda, tegu padaro
Esu beveik įsitikinus, kad tokios ,,mokesčių mokėtojos" tų mokesčių realiai arba net nėra mokėję arba moka ašaras
nes manau, kad kuo daugiau tų mokesčių sumoki, tuo mažiau norisi knystis po smulkmenas ir tuo žmogus turi sveikesnį požiūrį į aplinką. Neskaitėt straipsnio, kad lietuviai labai serga 4D sindromu?-va nuoroda, gal kas susimąstys?
http://vz.lt/straips...2?readcomment=1
QUOTE(Aida 07 @ 2009 10 29, 23:52)
jos i kisene tu pinigu gal neisideda bet kartais priperka nelabai reikalingu zaislų galėtų pasitart su tėveliais pries perkant.
lengviausia yra kritikuot. Iš kitos pusės-kas jums atrodo nelabai reikalinga, pedagoginiu požiūriu gal labai reikalinga