Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

QUOTE(ariele23 @ 2009 10 29, 16:53)
Ar aukojate darzelyje vaiko  grupes fondui? Nes man tai keista kazkaip pasidare, kai pamaciau pakabinta lapa rubinelej su vardais vaiku, kuriu tevai si menesi aukojo grupes fondui, bent pas mus senam darzely tokiu dalyku nebuvo, tai net nezinau kiek cia dabar ir duoti ir kas menesi ar kaip, tiesiog butu idomu suzinoti ar pas ka nors dar taip yra.

Bet kam rasyt kas duoda kas ne kam vardai pavardes? doh.gif kas gali tas duoda ir mes rinkdavom i taupykle rūbinej kam cia skelbt,neduosi sakys va,tas nedavė lotuliukas.gif argi ne taip?kitas kad nebut gėda paskutinius pinigelius atiduos,nepatiktu toks dalykas
Papildyta:

jos i kisene tu pinigu gal neisideda bet kartais priperka nelabai reikalingu zaislų galėtų pasitart su tėveliais pries perkant.
Atsakyti
QUOTE(Renpzs @ 2009 10 29, 23:16)
kur gi tie pinigai gali eiti? man net klausimas toks nekyla. Kokios lesos skiriamos darzeliu inventoriui - krokodilo asaros.
Mano nuomone, pirma - uz darzeli mokam juokingus pinigus (kiek kainuotu vaika islaikyt namie menesi - maistas, vis naujos ugdymo priemones...), antra - musu vaikus aukleja, moko, su jais uzsiima visa diena - raskit aukle namuose uz 140 lt per menesi su maitinimu, plius dar vaikas turi galimybe bendrauti su savo bendraamziais.
Ir galiausiai - mano vaikas visada noriai eina i darzeli, neserga, pasiimu ji svaru ir t.t. Manau, butina paremti darzeli, jei tokios galimybes yra, nes darzelis padeda gyenimo pradmenis musu vaikams, ismoko disciplinos ir kitu dalyku.

Pilnai pritariu jūsų nuomonei drinks_cheers.gif.

Mes taip pat renkam po kelis litus grupės reikmėms. Tai iš tų pinigėlių auklėtojos gražina grupės interjerą. Nes šiaip grupėse aplinka tikrai skurdoka. O dabar gražu pažiūrėt, kokių mielų daikčiukų auklėtojos prigamina ir papuošia grupę. Manau taip ugdomas ir vaikų supratimas apie grožį, meną. Juk ir patiems maloniau, kai laiką leidžiame jaukioje aplinkoje
Atsakyti
QUOTE(Renpzs @ 2009 10 29, 22:16)
kur gi tie pinigai gali eiti? man net klausimas toks nekyla. Kokios lesos skiriamos darzeliu inventoriui - krokodilo asaros.
Mano nuomone, pirma - uz darzeli mokam juokingus pinigus (kiek kainuotu vaika islaikyt namie menesi - maistas, vis naujos ugdymo priemones...), antra - musu vaikus aukleja, moko, su jais uzsiima visa diena - raskit aukle namuose uz 140 lt per menesi su maitinimu, plius dar vaikas turi galimybe bendrauti su savo bendraamziais.
Ir galiausiai - mano vaikas visada noriai eina i darzeli, neserga, pasiimu ji svaru ir t.t. Manau, butina paremti darzeli, jei tokios galimybes yra, nes darzelis padeda gyenimo pradmenis musu vaikams, ismoko disciplinos ir kitu dalyku.

drinks_cheers.gif labai protingos mintys.
Mane kartais stebina tų save vadinančių ,,mokesčių mokėtojomis" požiūris-amžinai vaidenasi žmonėm, kad jų vaikus tyčia skriaudžia, surenkamus pinigus pasisavina (?) kažkas, mums priklauso, tegu duoda, tegu padaro doh.gif Esu beveik įsitikinus, kad tokios ,,mokesčių mokėtojos" tų mokesčių realiai arba net nėra mokėję arba moka ašaras doh.gif nes manau, kad kuo daugiau tų mokesčių sumoki, tuo mažiau norisi knystis po smulkmenas ir tuo žmogus turi sveikesnį požiūrį į aplinką. Neskaitėt straipsnio, kad lietuviai labai serga 4D sindromu?-va nuoroda, gal kas susimąstys? http://vz.lt/straips...2?readcomment=1
QUOTE(Aida 07 @ 2009 10 29, 23:52)
jos i kisene tu pinigu gal neisideda bet kartais priperka nelabai reikalingu zaislų galėtų pasitart su tėveliais pries perkant.

lengviausia yra kritikuot. Iš kitos pusės-kas jums atrodo nelabai reikalinga, pedagoginiu požiūriu gal labai reikalinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dark: 30 spalio 2009 - 09:39
QUOTE(ariele23 @ 2009 10 29, 16:53)
Ar aukojate darzelyje vaiko  grupes fondui? Nes man tai keista kazkaip pasidare, kai pamaciau pakabinta lapa rubinelej su vardais vaiku, kuriu tevai si menesi aukojo grupes fondui, bent pas mus senam darzely tokiu dalyku nebuvo, tai net nezinau kiek cia dabar ir duoti ir kas menesi ar kaip, tiesiog butu idomu suzinoti ar pas ka nors dar taip yra.

o kam pvardes ir vardai g.gif

siaip kol kas niekas dar nerinko ax.gif
Atsakyti
Tai vat tame ir esme, kad ir man kazkaip, taip sakant, be rysio tos pavardes pasirode blink.gif As suprantu, kai renka pries kokias sventes pvz. naujuosius ir pan., tai cia aisku, sutariam po kiek ir sunesam, kas del ugdymo priemoniu pirkimo, tai velgi, pvz. as viska pirkau nuo popieriaus iki knyguciu, kliju, zirkluciu ir tt, na, kadangi priesmokyklinis jau, tai, manau visi taip pirko patys viska, bet aisku uz ugdyma tai mokestis vistiek yra, bet tikrai jau pirkti vaikams is tu lesu nebereikia nieko, nes visi turi savo, tai va nelabai ir suprantu kam cia dar aukoti, zinoma reikes duoti, nes kaip gi kiti tevai paziures, jeigu kita menesi vel nebus musu pavardes smile.gif
Atsakyti
Ariele - mes dėjome pinigus ir nepirkome patys tų priemonių. Auklėtoja patarė, kad taip yra taupiau - ne visko reikia kiekvienam, užtenka keturiems vieno, antra - daro nuolaidas perkant didesnį kiekį.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 10 30, 14:15)
Ariele - mes dėjome pinigus ir nepirkome patys tų priemonių. Auklėtoja patarė, kad taip yra taupiau - ne visko reikia kiekvienam, užtenka keturiems vieno, antra - daro nuolaidas perkant didesnį kiekį.

Gerai, kad pas jus taip, o pas mus tai keistokai kazkaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2009 10 30, 11:36)
drinks_cheers.gif  labai protingos mintys.
Mane kartais stebina tų save vadinančių ,,mokesčių mokėtojomis" požiūris-amžinai vaidenasi žmonėm, kad jų vaikus tyčia skriaudžia, surenkamus pinigus pasisavina (?) kažkas, mums priklauso, tegu duoda, tegu padaro  doh.gif  Esu beveik įsitikinus, kad tokios ,,mokesčių mokėtojos" tų mokesčių realiai arba net nėra mokėję arba moka ašaras  doh.gif  nes manau, kad kuo daugiau tų mokesčių sumoki, tuo mažiau norisi knystis po smulkmenas ir tuo žmogus turi sveikesnį požiūrį į aplinką. Neskaitėt straipsnio, kad lietuviai labai serga 4D sindromu?-va nuoroda, gal kas susimąstys? http://vz.lt/straips...2?readcomment=1

lengviausia yra kritikuot. Iš kitos pusės-kas jums atrodo nelabai reikalinga, pedagoginiu požiūriu gal labai reikalinga  mirksiukas.gif

Gal tai nekritikavimas , o pamastymas.Jeigu sudetume mokamus ,"aukojamus" , ivairiausiom progom renkamus pinigelius tai gautusi, kad mokat kaip uz privatu darzeli.Tik skirtumas privaciame darzelyje grupeje ne 20 ,0 10 vaikuciu.Ir vaikai maziau pavargsta ir aukletojoms nereikia "dovaneliu" nesti kad tavo vaikuti geriau priziuretu....
Atsakyti
QUOTE(ausras777 @ 2009 10 30, 21:27)
Gal tai nekritikavimas , o pamastymas.Jeigu sudetume mokamus ,"aukojamus" , ivairiausiom progom renkamus pinigelius  tai gautusi, kad mokat kaip uz privatu darzeli.Tik skirtumas privaciame darzelyje grupeje ne 20 ,0 10 vaikuciu.Ir vaikai maziau pavargsta ir aukletojoms nereikia "dovaneliu" nesti kad tavo vaikuti geriau priziuretu....

Jeigu taip sakot, tai tikriausiai nezinot kiek kainuoja privatus darzelis g.gif
Atsakyti
Labai puikiai zinau todel ir sneku. As nekalbu kiek kainuoja jie Vilniuje ir Kaune bet pas mus Panevezyje
Atsakyti
QUOTE(ausras777 @ 2009 10 30, 20:35)
Labai puikiai zinau todel ir sneku. As nekalbu kiek kainuoja jie Vilniuje ir Kaune bet pas mus Panevezyje

Beje - man IDOMU - ar yra privatus darželis (legalus) Panevėžyje ir kiek kainuoja?
Atsakyti
Net nezinojau, kad pas mus toks yra, gal galima placiau? Kur jis yra, kiek kainuoja bent?
Atsakyti