Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

O del varteliu,tai ten viskas normaliai. Gi niekada vaikai ir nebuna prie masinu isvaziavimo, buna kiemo aikstelese.
[/quote]

as ne tai turejau galvoje tikrai zinau kad jie nezaidzia prie aiksteles tiesiog baisu ziuret kai mamos eina su vaiku i darzeli ir is jo ziuri ne i savo vaika o i savo telefona zinutes rasineja tie pipiliai bega skersaikeliuko net nesidairydami. Ir man asmeniskai nepatodu dabar eiti su vaiku rytais kai rasa arba lietus lyja eini per slape zole, kai eidavo mano panele su basutem kojos rytais slapios budavo. Laikui begant ta zole issimins ir eisim per purvyne< cia tuos liecia kas nuo norfos puses ateina >, Beja teko girdet kad si pavasari vienam vaikui koja pervaziavo masina stumdamasi atgal. O del aukletoju tai tikrai mums nenusiseke kas isejo is musu grupes i kitus darzelius dabar atsidziaugti negali.
Atsakyti
Na mes ir einam į Žilvitį. Einam nuo norfos pusės, nes šalia gyvenam, tai mane ir nervina, kad varteliai uždaryti, sakiau prašysiu vyro, kad juos atlaisvintų, nes nervina kai reikia bristi per pievą sad.gif Šiaip nežinau nusiskundimų didelių neturiu darželiu, tik gal nervina, jei pana mano apsipila sriuba beveik niekada nebūna pilnumoj perrengta, o rūbų spintelėj tikrai yra. Pagalvojau vaikui kaip nemalonu, tai šakės.. Šiaip mano panelei labai ten patinka, manau einam pas gerą auklėtoją Romą. Ji griežta, bet ir gera vaikams. Svarbu, kad mano panelė noriai eina ir jai ten patinka. Dar [atinka kad leidžia būt jai savarankiškai ir pačiai sisiuko nueiti ir pačiai batukus pasimauti, nes esu girdėjusi, kad kitos auklėtojos tingi terliotis, tai tiesiog aprengia padaro už vaikus. Maistas: na taip jis ne naminis, bet tikrai nėra labai jau prastas, o vaikai turi ir savarankiškumo išmokt, nusilupt odą nuo šlaunelės, juk mamos nebus visad šalia, aišku yra kas man neptinka, mano mergina niekada iki darželio nėra ragavusi daktariškos dešros, o darželį gavo, bet nusteikiau taip, kad vaiko neapsaugosiu nuo visokių š.. vistiek kažkada paragaus visko ir išbandys viską, nes kitaip reiktų vaiką visada laikyt šalia mamos, bet jei taip būtų, kaip vaikas atsirinktų kas jam patinka ir kas ne..
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2009 10 22, 10:15)
1. gal nervina, jei pana mano apsipila sriuba beveik niekada nebūna pilnumoj perrengta, o rūbų spintelėj tikrai yra. Pagalvojau vaikui kaip nemalonu, tai šakės..

2. mano mergina niekada iki darželio nėra ragavusi daktariškos dešros, o darželį gavo,

1. toki nusiskundima siulyciau pasakyti aukletojai, o ne forume.
2. nemanau, kad tai nuodas, sutinku, kad maistingumo prasme beveik nulinis produktas, bet kaip tu ir sakai, kartais reikia paragaut, kad bent skoni zinot ax.gif mano vienos pazistamos dukryte nevalge mesos jokiam kitam pavidale, kaip tik desreliu. Ir niekur tevai nesidejo, pirko ir maitino...
Atsakyti
Mamytes, kaip jusu vaikai jauciasi renovuojamuose darzeliuose???
Ar neserga, ar nesijaucia kokiu alergijos pozymiu???
Mano mergina nors atrodo, kad neserga, bet savaite nagali atsikrenksti.
Nakti nesigirdi jokio garselio, o grizusi is darzelio kaip koks senas senis kranksi ir kranksi, lyg kokia alergija butu, tai ne kosulys. Anksciau to nebudavo. Bandau sieti su renovacija darzelyje. O gal cia kokios ligos pozymiai, bet kol kas nieko neitariu.Pas gydytoja kol kas nevedu, nes ji labai megzta ikisti antibijotikus.
savaite nevesiu i darzeli, ziuresiu kaip situacija keisis.....
Atsakyti
QUOTE(aiduliuke @ 2009 10 25, 13:34)
mano vienos pazistamos dukryte nevalge mesos jokiam kitam pavidale,  kaip tik desreliu. Ir niekur tevai nesidejo, pirko ir maitino...

nepyk, ne į temą, bet nemanau, kad dešrelėje yra mėsos. Aišku, ne nuodas, maniškiai kemša jas pilnu tempu, bet su mėsa-nieko bendro.

QUOTE(HERBERA @ 2009 10 25, 18:47)
Mamytes, kaip jusu vaikai jauciasi renovuojamuose darzeliuose???
Ar neserga, ar nesijaucia kokiu alergijos pozymiu???
Mano mergina nors atrodo, kad neserga, bet savaite nagali atsikrenksti.
Nakti nesigirdi jokio garselio, o grizusi is darzelio kaip koks senas senis kranksi ir kranksi, lyg kokia alergija butu, tai ne kosulys. Anksciau to nebudavo. Bandau sieti su renovacija darzelyje. O gal cia kokios ligos pozymiai, bet kol kas nieko neitariu.Pas gydytoja kol kas nevedu, nes ji labai megzta ikisti antibijotikus.
savaite nevesiu i darzeli, ziuresiu kaip situacija keisis.....

o kaip pati manai, kaip tai galėtų būti susiję su renovacija? dulkių prisiuosto?
Spręsiu pagal saviškius-negali būti,kad Tu itin reaguoji į kosčiojimus ir taviškė tavimi manipuliuoja?
O jei ir siūlo antibus-nebūtina jų duot . Pas mane antibų kolekcija, išrašo,aš neduodu. Pati gi sprendžiu, jei karščiuoja, blogėja-duodi, jei ne-ne.
Gal oras sausas ir kosčioja? pernai nebuvo taip?
Atsakyti
labos mamos gal turit atsiliepimu apie darzeli "kregzdute"?
Atsakyti
Ar aukojate darzelyje vaiko grupes fondui? Nes man tai keista kazkaip pasidare, kai pamaciau pakabinta lapa rubinelej su vardais vaiku, kuriu tevai si menesi aukojo grupes fondui, bent pas mus senam darzely tokiu dalyku nebuvo, tai net nezinau kiek cia dabar ir duoti ir kas menesi ar kaip, tiesiog butu idomu suzinoti ar pas ka nors dar taip yra.
Atsakyti
QUOTE(ariele23 @ 2009 10 29, 15:53)
Ar aukojate darzelyje vaiko  grupes fondui? Nes man tai keista kazkaip pasidare, kai pamaciau pakabinta lapa rubinelej su vardais vaiku, kuriu tevai si menesi aukojo grupes fondui, bent pas mus senam darzely tokiu dalyku nebuvo, tai net nezinau kiek cia dabar ir duoti ir kas menesi ar kaip, tiesiog butu idomu suzinoti ar pas ka nors dar taip yra.

fe kaip neetiška schmoll.gif
mes sutariam po kiek metamės, ir sunešam visi 4u.gif
Atsakyti
Pas mus - irgi sustarimo reikalas - ir niekur niekas neskelbiama...
O aukojimui - yra dubenėlis rubinėlėje, jei kas turi atliekamą litą - ten ir įdeda... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 10 29, 16:43)
Pas mus - irgi sustarimo reikalas - ir niekur niekas neskelbiama...
O aukojimui - yra dubenėlis rubinėlėje, jei kas turi atliekamą litą - ten ir įdeda... mirksiukas.gif

Na cia tai geras taigi mokat ugdymo lesas,ir siaip darzeliai gauna pinigeliu zaislams ir kitam inventoriui pirkti.Idomu tevai, aukoja ,o kur "eina" skiriami pinigai
Atsakyti
Na, pas mus darželyje (grupėje) yra tokių tradicijų, kam iš darželio ugdymo lėšų neskiriama -- pvz. per šventes ar per pasaką yra degamos žvakutės -- jas perka tėveliai iš savų pinigų, iš ugdymo lėšų perkamas popierius piešimui - taip, viskas gerai, bet kadangi piešiama šlapia akvarele, paprastas piešimo popierius yra per plonas -- tėveliai sutarė, buvo nupirktas storesnis popierius, dar pvz. -- krizės metu nebeperkamas tualetinis popierius - kad nereikėtų nešioti po rulonėlį - buvo nupirktas iš surinktų lėšų didesnis kiekis, ir pan.
T.y. - prieš du metus - darželio lėšų užteko viskam, nerinko nieko, pernai - kai kam jau rinkom, šiais metais - dar nebuvo susirinkimo, bet manau, kad vėl rinksime...
O kur eina pinigai - viskas aišku -- tas, kas iš tėvelių (mamų) renka pinigus - turi iš anksto aptartą pirkinių sąrašą ir atsiskaitymą už kiekvieną litą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilusa: 29 spalio 2009 - 18:35
QUOTE(ruta67 @ 2009 10 29, 18:51)
Na cia tai geras taigi mokat ugdymo lesas,ir siaip darzeliai gauna pinigeliu zaislams  ir kitam inventoriui pirkti.Idomu  tevai, aukoja ,o kur "eina" skiriami pinigai

kur gi tie pinigai gali eiti? man net klausimas toks nekyla. Kokios lesos skiriamos darzeliu inventoriui - krokodilo asaros.
Mano nuomone, pirma - uz darzeli mokam juokingus pinigus (kiek kainuotu vaika islaikyt namie menesi - maistas, vis naujos ugdymo priemones...), antra - musu vaikus aukleja, moko, su jais uzsiima visa diena - raskit aukle namuose uz 140 lt per menesi su maitinimu, plius dar vaikas turi galimybe bendrauti su savo bendraamziais.
Ir galiausiai - mano vaikas visada noriai eina i darzeli, neserga, pasiimu ji svaru ir t.t. Manau, butina paremti darzeli, jei tokios galimybes yra, nes darzelis padeda gyenimo pradmenis musu vaikams, ismoko disciplinos ir kitu dalyku.
Atsakyti