Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

Mums si men. 140lt +11lt, cia zilvityje. Bet mes 4d.nejom.
Papildyta:
QUOTE(Lara-klara @ 2009 10 09, 11:18)
Mes tai lankom Zilviti bet nesu patenkinta, turbut daug kas nuo darzelio vedejos priklauso, nes bureliu jokiu tame darzelyje nera palalbejus su draugem apie kitus darzelius man tiesiog liudna pasidaro, turiu ir aukletoja pazystama is kito miesto tai ji kaip papasakoja kiek jie ten visko veikia pas mus ne puses nera, gerai kad dar koki piesini nupiesia ar darbeli padaro viskas daugiau nieko.Dar labai nepatinka kad vartelius panaikino dabar reikia i darzeli ieiti pro ten kur masinos ivaziuoja apie vaiku sauguma nei kiek negalvoja verysad.gif .

Na nzn kokioje jus ten grupeje,gal aukletojos nepasiseke. Nes mes einam i si darzeli,tai super thumbup.gif .Noriai vaikas eina, uzsiemimai buna pilnu tempu.Aukletojos energingos.Buvo ka tik susirinkimas,tai aukletojos viska parode,papasakojo,ka jie veikia. Ir jauciasi ant pacio vaiko. O va sake,kad is lopselio jie prastai paruosti. Mes perejom is lopselio i darzelio grupe.
O del varteliu,tai ten viskas normaliai. Gi niekada vaikai ir nebuna prie masinu isvaziavimo, buna kiemo aikstelese.
Atsakyti
sveikos.gal kas vedate vaikus į riešutėlį ar į rugelį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimkutele: 17 spalio 2009 - 19:00
QUOTE(krissp @ 2009 10 15, 23:32)
Mums si men. 140lt +11lt, cia zilvityje. Bet mes 4d.nejom.
Papildyta:
Na nzn kokioje jus ten grupeje,gal aukletojos nepasiseke. Nes mes einam i si darzeli,tai super thumbup.gif .Noriai vaikas eina, uzsiemimai buna pilnu tempu.Aukletojos energingos.Buvo ka tik susirinkimas,tai aukletojos viska parode,papasakojo,ka jie veikia. Ir jauciasi ant pacio vaiko. O va sake,kad is lopselio jie prastai paruosti. Mes perejom is lopselio i darzelio grupe.
O del varteliu,tai ten viskas normaliai. Gi niekada vaikai ir nebuna prie masinu isvaziavimo, buna kiemo aikstelese.

As irgi vedu dukra i Žilviti ir esu patenkinta,nors siais metais keites auklėtojos,anksčiau buvo Teresė ir Sandrutė labai fainos abi,sunku buvo issiskirt dabar Vilė pagrindinė bet ir gera.O antros pastovios kolkas nėra tik nuo lapkričio žada kažkokia nežinoma iš po dekreto.
Papildyta:
QUOTE(ariele23 @ 2009 10 14, 08:09)
Na mums pvz praeita men. buvo 184lt, cia darz. "Linelis".

Oho kokia sumelė blink.gif da neteko tiek mokėt už mėn. iseina apie pusantro simto,ugdymas irgi nevienodai nežinau nuo ko priklauso
Atsakyti
Oho kokia sumelė blink.gif  da neteko tiek mokėt už mėn. iseina apie pusantro simto,ugdymas irgi nevienodai nežinau nuo ko priklauso

Kaip suprantu - čia užtris maitinimus. Nes aš už du maitinimus moku apie 120 Lt.
sveikos.gal kas vedate vaikus į riešutėlį ar į rugelį?

Maniškė eina į Rugelį, į 6gr. pas auklėtoją Silvą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilusa: 18 spalio 2009 - 08:20

Oho kokia sumelė blink.gif da neteko tiek mokėt už mėn. iseina apie pusantro simto,ugdymas irgi nevienodai nežinau nuo ko priklauso
[/quote]

As irgi buvau truputeli nustebus, bet cia yra 4 maitinimai, buna dar pavakariai, tai galvoju kaip ir normaliai tada iseina.
Atsakyti
[quote=ariele23,2009 10 18, 16:24]
[/quote]
As irgi buvau truputeli nustebus, bet cia yra 4 maitinimai, buna dar pavakariai, tai galvoju kaip ir normaliai tada iseina.
[/quote]
tai kelinta valanda vakariene tada g.gif
Atsakyti

[/quote]

17:00, labai patogu, nes kai darbas iki 17:00, tai pasiimi apie 18:00 smile.gif
Atsakyti
[quote=ingauk,2009 10 18, 18:17]
[/quote]
[/quote]
Nu tada aisku smile.gif
bet man jau uz tokia suma nebereiktu pavakariu biggrin.gif tai gal namie visai nebevalgo nieko nuo 4valgymu iki 17val? lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Aida 07,2009 10 20, 01:38]
[/quote]
Nu tada aisku smile.gif
bet man jau uz tokia suma nebereiktu pavakariu biggrin.gif tai gal namie visai nebevalgo nieko nuo 4valgymu iki 17val? lotuliukas.gif
[/quote]

Valgo biggrin.gif nors darzelio meniu, tai tikrai geras, gauna visko, ir vaisiu, ir sureliu, ir jogurtu, zodziu, meniu esam patenkinti smile.gif
Atsakyti
[quote=ariele23,2009 10 20, 19:29]
Nu tada aisku smile.gif
[/quote]

Valgo biggrin.gif nors darzelio meniu, tai tikrai geras, gauna visko, ir vaisiu, ir sureliu, ir jogurtu, zodziu, meniu esam patenkinti smile.gif
[/quote]

Geras! Pirma karta girdziu apie 4maitinima. Pas mus dazniausiai jau 17val. nei vieno vaiko nebebuna.
Atsakyti
mes Zilvityje.
vakarienė būna 4 val mirksiukas.gif o 5 val paskutini vaika pasiema biggrin.gif
meniu ir pas mus toks: ir jogurtai ir vaisiai. mirksiukas.gif vaikai nesiskundzia.
tik kazkada pietus pamačiau ne kokius. buvo įdėta po keptą vištos kulšelę doh.gif su kaulu, skūra doh.gif tai visi vaikai garnyra paragavo o tos vištos -niekas unsure.gif
dar auklėtoja sakė nieks nevalgo žuvies kotletų. schmoll.gif
Atsakyti
O apie Diemedį jokių atsiliepimų neradau verysad.gif , gal kas galėtų tarti savo nuomonę ax.gif
Atsakyti