Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

QUOTE(kristinaeid @ 2009 10 07, 12:48)
jei jau vesit i Taika tai siulyciau i anciuku grupe,pas aukletojas Violeta ir Janina,mes dabar ten einam,labai patenkinti  thumbup.gif

taigi ne dabar dar vesiu as ja jinai manu bus per jauna anciuku grupei, mano kaimynne veda mergaite i anciuku grupe dabar tik pradejo 4 diena atrodo, as planuoju ja vest kazkur nuo pusantru metuku, sako kad is anksto reikia uzsirasyti, tai uz tai ir galvojam jau apie darzelius
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 10 07, 13:56)
tai kad nelabai amzius atitinka jeigu jusu aukletoja bus iki pat mokyklos

Cia gi lopselinuku grupe,ir tik metus pas sias aukletojas busim
Papildyta:
QUOTE(ch_justina @ 2009 10 07, 15:44)
taigi ne dabar dar vesiu  as ja  jinai manu bus per jauna  anciuku grupei, mano kaimynne veda mergaite  i anciuku  grupe  dabar tik pradejo 4 diena atrodo,  as planuoju  ja vest  kazkur nuo pusantru metuku, sako kad is  anksto reikia  uzsirasyti, tai uz tai ir galvojam  jau apie  darzelius

nezinau kaip cia su tuo uzrasymu is anksto g.gif mes kai nuejom paklaust del vietu tai ta pacia savaite pradejom lankyti,vietu sociai. o del amziaus tai mano berniukui dar nera 2 metuku,bet zigiuojam i darzeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborga2 @ 2009 10 05, 13:34)
As dar apie ligas pratesiu. Man kaip tik vaikas nuo siandien VEL namie. Situacija tokia, kad viena savaite einam , o dvi -  sergam  doh.gif . Sianakt aptikau karsciuojanti vaikuti, o su sloga visi vaikai grupeje. Dar kazkaip norisi apie aukletojas tart negera zodi. Tikrai ne visos tokios, bet as apie musu viena aukletoja tai jau taip galvoju, kad stengiasi vaikus susargdinti, kad maziau klapato butu.  g.gif  kaip galvot kitaip jei is 15 vaiku lanko darzeli 5. ir dar buvo keista, kad grupeje salta, o mano vaiko megztukas spinteleje idetas. Kai atejau pasiimti vaika jo rankytes buvo ledukai  doh.gif . Suprantu, kad vaikai laksto, susyla, bet tai nuvilgtum ir nenestum toli, arba vaiko rankytes bent vis laikas nuo laiko patikrintum ar nesaltos.  rolleyes.gif  si karta patylejau, sakykim sutapimas, kad uzmaciau susalusi, bet finalas toks...vel sergam. Sekanti karta pamacius tikrai priminsiu ir si pastebejima.

Nenorėkit, kad pradėję vest savo mažylį į lopšelį, įlieję jį į nemažą kolektyvą, kur daug vaikiukų ir kiekvienas su savom "bacilom", jūsiškis jų "nesusirankios". Aš iš savo vaikų patirties galiu pasakyti, kad pirmus metus jie tikrai abu dažnai sirgdavo. Dvi savaitės daržely - dvi namie ir taip ištisus metus. Paskui įgavo imunitetą. Mažasis jau antrus metus lanko darželį ir, patikėkit, skaičiuoju savaites, kiek jau einam į darželį ir kada susirgsim. Tačiau jau šešta savaitė ir laikomės neapsirgę. O lankom taip pat jūsų visų peikiamą VYTURĖLĮ ir tikrai negaliu pasakyti nė vieno blogo žodžio apie savo vaikiuko auklėtojas. Jos puikios. Ir net gi ta, kurią prieš du mėnesius čia forume kai kas labai išpeikė. Ji tikrai myli vaikus ir gerai atlieka savo darbą.
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2009 10 07, 16:59)
Cia gi lopselinuku grupe,ir tik metus pas sias aukletojas busim

na musu ne tik lopesy bet ir toliau yra ta pati aukletoja ir juos isleis i mokykla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedune @ 2009 10 08, 11:11)
Nenorėkit, kad pradėję vest savo mažylį į lopšelį, įlieję jį į nemažą kolektyvą, kur daug vaikiukų ir kiekvienas su savom "bacilom", jūsiškis jų "nesusirankios".

As visa sita suprantu apie tas bacilas ir kaip vaiku organizmas adaptuojasi kitoje aplinkoje ir t.t. As rasiau apie tai, kad radau vaika isrengta, kai grupeje tikrai salta ir vaikas buvo saltom rankom g.gif tokiu atveju nemanau, kad cia tik bacilos kaltos mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 10 08, 11:53)
na musu ne tik lopesy bet ir toliau yra ta pati aukletoja ir juos isleis i mokykla  ax.gif

kaip apsidziaukciau jei ir mano vaiko aukletojos butu iki mokyklos,bet deja...kazin pas kokias kitais metais papulsim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2009 10 08, 11:49)
kaip apsidziaukciau jei ir mano vaiko aukletojos butu iki mokyklos,bet deja...kazin pas kokias kitais metais papulsim  verysad.gif

o mes taikos boruzeliu grupe lankom, tai mums sake kad toj grupej iki mokyklos mes jau busim g.gif ir didzioji taip pat kai pradejo nuo 2 m. iki pat mokyklos ir toj pacioj grupej , ir pagrindine aukletoja ta pati buvo 4u.gif
Atsakyti
oi bigsmile.gif o aš visai pamiršau pasidomėt ar ta pati auklėtoja bus iki paruošiamos grupės g.gif reiks rytoj paklaust 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 10 07, 10:33)
Pas jus gal darželis renovuotas? ar langai pakeisti?
Pas mus - auklėtojos kuo tik gali langus kamšo ir klijuoja - o vėjas kai pučia - atrodo kiaurai...

na va neseniai langus visus sudejo jau, ir durys plastiko, va kiek maciau jau ir apsiltineja visa darzeli. liuks bus! thumbup.gif

QUOTE(ingeborga2 @ 2009 10 07, 13:44)
ta pagarsejusi ne is gerosios puses VYTURI .

aisku, na matai, labai skirtingso nuomones, vieniems tas darzelis superinis, kitiem apsurdas, cia kiekvienas pagal savo vaikucio patirti ir nustato koks tas darzelis. Na pas mus darzeli visokios turejau patirties su aukletojom, taciau tikrai negaliu sakyt kad jis blogas, man ir vaikui ten gerai. O va ir mazaja ten uzrasiau, zinau kad geriau nebus, aisku, tfiu tfiu tfiu, nezinau kaip bus kai mazoji prades lankyt, tikiuosi neteks skustis ir nusivilti, brt kolkas tai viskas super thumbup.gif

QUOTE(zbara @ 2009 10 08, 20:32)
oi  bigsmile.gif o aš visai pamiršau pasidomėt ar ta pati auklėtoja bus iki paruošiamos grupės  g.gif reiks rytoj paklaust  4u.gif

na maniskiui 5, tai jau nuo pernai metu musu ta pati aukletoja, ir bus iki kol iseisim i mokykla.
Atsakyti
Mes tai lankom Zilviti bet nesu patenkinta, turbut daug kas nuo darzelio vedejos priklauso, nes bureliu jokiu tame darzelyje nera palalbejus su draugem apie kitus darzelius man tiesiog liudna pasidaro, turiu ir aukletoja pazystama is kito miesto tai ji kaip papasakoja kiek jie ten visko veikia pas mus ne puses nera, gerai kad dar koki piesini nupiesia ar darbeli padaro viskas daugiau nieko.Dar labai nepatinka kad vartelius panaikino dabar reikia i darzeli ieiti pro ten kur masinos ivaziuoja apie vaiku sauguma nei kiek negalvoja verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2009 10 08, 21:52)
aisku, na matai, labai skirtingso nuomones, vieniems tas darzelis superinis, kitiem apsurdas, cia kiekvienas pagal savo vaikucio patirti ir nustato koks tas darzelis. Na pas mus darzeli visokios turejau patirties su aukletojom

As labai tikiuosi, kad cia tik nesklandumas buvo. Nenoriu blogai kalbeti apie aukletojas, bet pirmas ispudis truputi pagadintas. Man labai patiko direktore bigsmile.gif tikiuosi, kad taip galesiu ateity pasakyti ir apie aukletojas.

QUOTE(Lara-klara @ 2009 10 09, 12:18)
Mes tai lankom Zilviti bet nesu patenkinta, turbut daug kas nuo darzelio vedejos priklauso, nes bureliu jokiu tame darzelyje nera

As atsiprasau jeigu ko nesupratau, bet apie kokius burelius tu kalbi darzeliuose rolleyes.gif . Na, as isivaizduoju, kad privatus darzeliai turi bureliu, musu darzelis turi baseina, bet kad kiekvienas darzelis turetu burelius kazkaip negirdejau g.gif . Idomu pasidare. Gal galit mamytes parasyti kokie bureliai jusu darzeliuose rolleyes.gif .
Papildyta:
ir dar del varteliu, pas mus taip pat vaikai ateina pro vartus kur vaziuoja masinos, bet cia as problemos nematau, juk atveda tevai mirksiukas.gif galima uz rankytes paimti kai ryte srautas. As matau problema musu grupes aiksteleje, nes ji yra prie pat gatveles kur vaziuoja masinos. Ir kai iseina aukletija su 15 vaiku i kiema tai manau, kad sunku juos visus suziureti, kad i gatve neislektu. Nu durnai, kad aikstute maziausiu prie pat vartu, gatves .
Atsakyti
QUOTE(ingeborga2 @ 2009 10 09, 11:59)
As atsiprasau jeigu ko nesupratau, bet apie kokius burelius tu kalbi darzeliuose  rolleyes.gif . Na, as isivaizduoju, kad privatus darzeliai turi bureliu, musu darzelis turi baseina, bet kad kiekvienas darzelis turetu burelius kazkaip negirdejau  g.gif . Idomu pasidare. Gal galit mamytes parasyti kokie bureliai jusu darzeliuose  rolleyes.gif .

na, dabar tiksliai nepavardinsiu del bureliu, na bent jau pas mus tai va yra sokiu burelis, berods sportiniai sokiai, paskui muzikos burelis, darbeliu, dailes. dar kazkas lyg ir buvo
Atsakyti