Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

p.s. kuriame jūs darželyje?
Atsakyti
As dar apie ligas pratesiu. Man kaip tik vaikas nuo siandien VEL namie. Situacija tokia, kad viena savaite einam , o dvi - sergam doh.gif . Sianakt aptikau karsciuojanti vaikuti, o su sloga visi vaikai grupeje. Dar kazkaip norisi apie aukletojas tart negera zodi. Tikrai ne visos tokios, bet as apie musu viena aukletoja tai jau taip galvoju, kad stengiasi vaikus susargdinti, kad maziau klapato butu. g.gif kaip galvot kitaip jei is 15 vaiku lanko darzeli 5. ir dar buvo keista, kad grupeje salta, o mano vaiko megztukas spinteleje idetas. Kai atejau pasiimti vaika jo rankytes buvo ledukai doh.gif . Suprantu, kad vaikai laksto, susyla, bet tai nuvilgtum ir nenestum toli, arba vaiko rankytes bent vis laikas nuo laiko patikrintum ar nesaltos. rolleyes.gif si karta patylejau, sakykim sutapimas, kad uzmaciau susalusi, bet finalas toks...vel sergam. Sekanti karta pamacius tikrai priminsiu ir si pastebejima.
Atsakyti
QUOTE(ingeborga2 @ 2009 10 05, 13:34)
As dar apie ligas pratesiu. Man kaip tik vaikas nuo siandien VEL namie. Situacija tokia, kad viena savaite einam , o dvi -  sergam  doh.gif . Sianakt aptikau karsciuojanti vaikuti, o su sloga visi vaikai grupeje. Dar kazkaip norisi apie aukletojas tart negera zodi. Tikrai ne visos tokios, bet as apie musu viena aukletoja tai jau taip galvoju, kad stengiasi vaikus susargdinti, kad maziau klapato butu.  g.gif  kaip galvot kitaip jei is 15 vaiku lanko darzeli 5. ir dar buvo keista, kad grupeje salta, o mano vaiko megztukas spinteleje idetas. Kai atejau pasiimti vaika jo rankytes buvo ledukai  doh.gif . Suprantu, kad vaikai laksto, susyla, bet tai nuvilgtum ir nenestum toli, arba vaiko rankytes bent vis laikas nuo laiko patikrintum ar nesaltos.  rolleyes.gif  si karta patylejau, sakykim sutapimas, kad uzmaciau susalusi, bet finalas toks...vel sergam. Sekanti karta pamacius tikrai priminsiu ir si pastebejima.

kuri darzeli lankot?
Atsakyti
sveikos mamos 4u.gif kada panevezio darzelius prades sildyti? g.gif siaubas kaip salta,vaika kaip meskina palikau,kiek galejau tiek prirengiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2009 10 06, 10:17)
sveikos mamos  4u.gif  kada panevezio darzelius prades sildyti?  g.gif  siaubas kaip salta,vaika kaip meskina palikau,kiek galejau tiek prirengiau  verysad.gif

Nu jau galetu,nes tikrai salta!
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2009 10 06, 10:17)
sveikos mamos  4u.gif  kada panevezio darzelius prades sildyti?  g.gif  siaubas kaip salta,vaika kaip meskina palikau,kiek galejau tiek prirengiau  verysad.gif

o aš kažkaip ir nepastebėjau kad būtų jau super šalta blush2.gif , spėju kad šią ar kitą savaitę jau pradės, Šiauliuose girdėjau jau pajungė
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2009 10 06, 23:40)
o aš kažkaip ir nepastebėjau kad būtų jau super šalta  blush2.gif , spėju kad šią ar kitą savaitę jau pradės, Šiauliuose girdėjau jau pajungė

Pas jus gal darželis renovuotas? ar langai pakeisti?
Pas mus - auklėtojos kuo tik gali langus kamšo ir klijuoja - o vėjas kai pučia - atrodo kiaurai...
Vakar tik - saulė švietė - tai grupė prišildė 4u.gif
Atsakyti
pas mus langai plastikiniai, bet vistiek labai vesu grupėj
4u.gif
Atsakyti
tai va kad visi daugiau ir giria taikos darzeli nei paparti, sako paprtyje aukletojos bjauresnes, tikiu kad ne visos, bet gi neaisk ant k pataikysi, tai manau reikes i taika vesti man pro langa matosi darzelis nuo namo iki darzelio 50 metru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ch_justina @ 2009 10 07, 13:06)
tai va kad visi  daugiau  ir giria taikos  darzeli nei paparti, sako paprtyje  aukletojos bjauresnes, tikiu kad ne visos, bet gi neaisk ant k  pataikysi, tai manau  reikes i taika vesti  man pro langa matosi darzelis nuo namo iki darzelio 50 metru smile.gif

jei jau vesit i Taika tai siulyciau i anciuku grupe,pas aukletojas Violeta ir Janina,mes dabar ten einam,labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2009 10 07, 12:48)
jei jau vesit i Taika tai siulyciau i anciuku grupe,pas aukletojas Violeta ir Janina,mes dabar ten einam,labai patenkinti  thumbup.gif

tai kad nelabai amzius atitinka jeigu jusu aukletoja bus iki pat mokyklos
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2009 10 05, 21:17)
kuri darzeli lankot?

ta pagarsejusi ne is gerosios puses VYTURI . Apie kita aukletoja negaliu nieko blogo pasakyti, tokia siltas zmogutis atrodo, ji vyresne ir kaip mociute (bent jau pakolkas), na va ta pagrindine aukletoja man schmoll.gif

Pas mus darzely labai salta, o dabar kaip tik langus keicia, tai tikiuosi, kad bus silciau rolleyes.gif .
Atsakyti