QUOTE(Karusia @ 2009 10 01, 10:03)
man labiausiai patinka požiūris,
kad visi aplikui kenkėjai ir tyčia nori tavo vaikus susargdinti. jeigu ponia apsičiupinėtumėte aplinkui, suvoktumėte, jog ne visi išgali aukles samdyti ir ne visi gali imti biuletenius šiais laikais ypač, kai darbo mūsų mieste - "perteklius". o darbdaviai ypač mėgsta jaunas mamas, turinčias sergančius vaikus. ir viskas, žinoma, tyčia, kad jūsų pupuliukui pakenkti
o šiaip - darželyje vaikai serga dažniau. su kuo ir tenka susitaikyti. jei norite padėti TAI mamai - pasamdykite auklę pati.
Juste, mokytoja - Žemaitytė?
KARUSIA įdomus požiūris. Atveda sergantį vaiką į grupę, suserga dar kokie 4-5 vaikai. Kodėl susirgo mano vaikas? Nes kažkas JAU atvedė sergantį!! Kodėl kažkas beskaičiuodamas savo pinigus ir besaugodamas savo darbą - nepaskaičiuoja manųjų ir nepagalvoja nei kiek apie kitus? Dar vienas aspektas, kad bet kada liga gali komplikuotis - o kas tada būsiu laiminga turėdama darbą, bet neturėdama vaiko? Aišku, duok Dieve sveikatos - mūsų visų vaikams. Bet gyvename mes ne vieni - reikia pagalvoti ir apie kitus. Aš net sloguojančios dukrytės nevedu į darželį
LIALKA galima informuoti Vaiko teisių apsaugos tarnybą
Tarp kitko tai turėjo jau padaryti auklėtojos, arba tiesiog atsisakyti priimti vaiką.