nustebau kad niekas neparasė apie "rūtą",
vedu vaiką nuo 2 metukų ir esu juo labai labai patenkinta
mūsų grupė nykštukai - joje dirba labai šauni auklėtoja Beruta
, labai gera aušra, loreta
tik nelabai buvau patenkinta kai sužinojau kad grupėje bus 22 vaikai, manau, kad auklėtojai bus sunkoka, tačiau linkiu jai stiprybės
, kelios mamos klausė ar kaip nors skatinate auklėtojas - na mes tai kaip ir nelabai, na aišku gimtadienis, mokytoju diena, rugsėjo 1, kalėdos ir pan. būna kad vaikas nuneša saldainių ir pan. dažnai nešame sausainius į grupę (visi tėvai pakaitomis).
iš tikrųjų labai džiaugiuosi kad grupės vaikų tėveliai yra labai draugiški ir malonūs - pernai nusipirkome stalus ir kedutes( darželis irgi prisidėjo), nuo praeitų metų mokame man regis po 2 ar 5litus grupės reikmėms - nes dažnai atvažiuoja koncertai, eina į kokius renginius, tai kad tėvams nereiktų rūpintis yra grupės biudžetas
pernai pasikeitė direktorė tai
dabartinė direktorė regina lalai šauni moteris dalyvauja visuose grupės susirinkimuose
užimtumo darželyje irgi užtenka, eina sportuoti vaikai, dainuoti, piešimo pamokos. daug dirba grupėse
yra logopėdė, spec.pedagogė .ryte ir po pietų eina į lauką, kartais žiemą žiūri filmukus grupėje. vienu žodžiu labai šaunus darželis, tik kartais rytais gaila sūnelio nes turi keltis šiek tiek anksčiau, nes jis tolokai nuo namų.
mano vaikas labai patenkintas.
Papildyta:
o va "sigute" mes nusivylėme
, vedžiau liepos mėnesį, tai rugpjūtį nusprendėm nebevesti. šeip vedėm į drugelių grupę - vyresnė auklėtoja visai nieko, apie kitas to pasakyti negaliu
nepatiko kad beveik 5 metukų vaikai valgo grupėse
į lauką vedami ganai retai,jai lietus lyja nėra kur prisiglausti, pavėsinių mažai
labai nepatiko tai kad miegoti pradeda nuo pusę pirmos iki pusę keturių, manau kad vyresniukam tai šiek tiek perdaug
šeip grupės gražios, tvarkingos
girdėjau atsiliepimų, kad daržalio direkorė yra jahovos liūdytoja,tik nežinau ar tai tiesa
[/quote o man labai idomu kuriuose darzeliuose yra valgykleles,o ne grupese valgo???
mes jau lankome antra darzeli ir abejose valgoma grupeje,o kuriuose darzeliuose valgo vaikai ne grupeje o valgykleleje kaip teigia snieguoliuke123??? cia gal kokie preztiziniai darzeliai ar kaip,gal "ruta" pats geriausias darzelis???