Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

gal zinot kaip is tikuju yra, kas anksciau turejo 100 % lengvata, buvo pristatyta del to pazyma, dabar aukletoja sako nebera to, kiti sako kad reikia nuo sumos minusuoti 25 % g.gif
Atsakyti
QUOTE(ariele23 @ 2009 09 21, 21:10)
Cia gal Algirdo gatvej ta Cyviene?

ji Rozyno klinokoje dirba, Zalgirio g., bent jau mes ten pas ja lankomes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 09 22, 09:27)
gal zinot kaip is tikuju yra, kas anksciau turejo 100 % lengvata, buvo pristatyta del to pazyma, dabar aukletoja sako nebera to, kiti sako kad reikia nuo sumos minusuoti 25 %  g.gif

kur buvau įkėlus nuorodą - nėra nurodyta?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 09 22, 10:46)
kur buvau įkėlus nuorodą - nėra nurodyta?

na nieko tokio neradau kad butu parasyta schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes. Gal kas vedate savo mazuosius i l/d "Varpelis" 4u.gif Kokios nuomones? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 09 22, 08:27)
gal zinot kaip is tikuju yra, kas anksciau turejo 100 % lengvata, buvo pristatyta del to pazyma, dabar aukletoja sako nebera to, kiti sako kad reikia nuo sumos minusuoti 25 %  g.gif

Pas mus grupėje ant sienos kabo nutarimas, ten viskas surašyta (tik nenusirašiau numerio, o www.panevezys.lt toks bardakas, kad nieko nesurasi doh.gif ) - yra lengvatos (ir dėl vaiko sveikatos būklės, vienišų tėvų, socialiai remtinų) , tik neaišku - kokia jūms priklausytų...
Gal pasiklauskite auklėtojos, o dar geriau - pasiskambinkite į socialinį skyrių - paaiškins...
Atsakyti
mano draugei Socialinis skyrius rekomendavo kreiptis į darželio vadovybę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 09 22, 15:08)
mano draugei Socialinis skyrius rekomendavo kreiptis į darželio vadovybę doh.gif

Nu jo... nuo einošiaus pas keipošių... doh.gif
Juk ne darželių vadovybė sugalvojo lengvatas ir jų taikymą...
Radau kai ką:
http://www.aina.lt/n...ius-tvarka.html
http://www.pasaka.aukstaitija.net/ (žr. mokesčiai, lengvatos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilusa: 22 rugsėjo 2009 - 16:00
issiaiskinau viska pagaliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 09 22, 16:16)
issiaiskinau viska pagaliau  doh.gif

Ir - kokios išvados?
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 09 22, 16:52)

čia vieno darželio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 09 22, 16:30)
čia vieno darželio  4u.gif

Čia darželio tinklapis, bet cituojamas Panevėžio tarybos nutarimas (kurio beje kažkodėl nėra skelbiamo miesto tinklalapyje).
Ši tvarka nustatyta ne viename konkrečiame darželyje, bet VISAME Panevėžio mieste.
Darželiai neturi teisės kažką spresti savarankiškai mokesčių ir lengvatų klausimais.
Atsakyti