gal zinot kaip is tikuju yra, kas anksciau turejo 100 % lengvata, buvo pristatyta del to pazyma, dabar aukletoja sako nebera to, kiti sako kad reikia nuo sumos minusuoti 25 %
QUOTE(ariele23 @ 2009 09 21, 21:10)
Cia gal Algirdo gatvej ta Cyviene?
ji Rozyno klinokoje dirba, Zalgirio g., bent jau mes ten pas ja lankomes
QUOTE(ingauk @ 2009 09 22, 09:27)
gal zinot kaip is tikuju yra, kas anksciau turejo 100 % lengvata, buvo pristatyta del to pazyma, dabar aukletoja sako nebera to, kiti sako kad reikia nuo sumos minusuoti 25 %
kur buvau įkėlus nuorodą - nėra nurodyta?
QUOTE(Karusia @ 2009 09 22, 10:46)
kur buvau įkėlus nuorodą - nėra nurodyta?
na nieko tokio neradau kad butu parasyta
Sveikutes. Gal kas vedate savo mazuosius i l/d "Varpelis" Kokios nuomones?
QUOTE(ingauk @ 2009 09 22, 08:27)
Pas mus grupėje ant sienos kabo nutarimas, ten viskas surašyta (tik nenusirašiau numerio, o www.panevezys.lt toks bardakas, kad nieko nesurasi ) - yra lengvatos (ir dėl vaiko sveikatos būklės, vienišų tėvų, socialiai remtinų) , tik neaišku - kokia jūms priklausytų...
Gal pasiklauskite auklėtojos, o dar geriau - pasiskambinkite į socialinį skyrių - paaiškins...
mano draugei Socialinis skyrius rekomendavo kreiptis į darželio vadovybę
QUOTE(Karusia @ 2009 09 22, 15:08)
mano draugei Socialinis skyrius rekomendavo kreiptis į darželio vadovybę
Nu jo... nuo einošiaus pas keipošių...
Juk ne darželių vadovybė sugalvojo lengvatas ir jų taikymą...
Radau kai ką:
http://www.aina.lt/n...ius-tvarka.html
http://www.pasaka.aukstaitija.net/ (žr. mokesčiai, lengvatos)
issiaiskinau viska pagaliau
QUOTE(Vilusa @ 2009 09 22, 16:52)
čia vieno darželio
QUOTE(Karusia @ 2009 09 22, 16:30)
čia vieno darželio
Čia darželio tinklapis, bet cituojamas Panevėžio tarybos nutarimas (kurio beje kažkodėl nėra skelbiamo miesto tinklalapyje).
Ši tvarka nustatyta ne viename konkrečiame darželyje, bet VISAME Panevėžio mieste.
Darželiai neturi teisės kažką spresti savarankiškai mokesčių ir lengvatų klausimais.