[quote=Adore,2009 05 12, 13:03]
...
Idomu butu suzinot, kaip ,,remiant" savo vaiku aukletojas, ar isvis remiat: uz, pries, kodel to reikia ar nereikia, kokio pobudzio ta parama: dovanu cekiai, saldainiai, pinigai? Kaip daznai tai darot?
...
Tiek darželio auklėtojom, tiek savo pediatrei PADĖKOJAM Kalėdų ir Velykų proga. Tokios, sakyčiau, "bendros" šventės... Geriausia padėka, mano nuomone, yra pinigais, o ne čekiais ar saldainiais (aišku, galima samprotaut apie knygos kaip nematerialios dovanos prasmę ir t.t., bet dabar tokie laikai (o ir jų algos tokios), kai gal žmogui švenčių proga norėsis, na nežinau, - pvz. valgyt nusipirkt, o ne kokios kosmetikos ar knygos... ). Tai už pinigėlius ką norės, tą ir nusipirks. Be to, auklėtojom dar aktualu ir visokia metodinė medžiaga, knygelės, kas tiesiogiai vaikų auklėjimui naudinga. Tai mes dovanodami visada pasakom, kad "čia jums knygai, tik nežinom, ką mėgstat, išsirinkit pati"...
Man asmeniškai malonu tas dovanas suruošti - aš perku kokį nors meniškesnį atviruką, į kurį įdedu pinigėlius (sumą dovanojam visom auklėtojom ir šeimininkei vienodą, o va atvirukus perku vienos serijos, bet visom skirtingus), bei kokią nors "teminę" smulkmenytę - pvz, jei Kalėdos - tai mūsų su sūnum kartu padarytus žaisliukus ar šokoladinį kiškutį per Velykas (irgi vienos serijos, bet kiekvienai skirtingą).
Man atrodo, kad nuoširdžiai suruoštą dovaną bet kam malonu gauti, ar ne?
Aišku, prisidedam ir prie bendrį grupės dovanų.