Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

QUOTE(kristinaeid @ 2009 09 09, 13:38)
zinokit man tikrai tuoj stogas nuvaziuos  mega_shok.gif  negana to kad verkt pradeda vaikas darzeli pamates,bet dar ir pabego sendien...tik atsegiau,dirzus kad is vezimo islyptu,tas islypo ir nubego verkdamas,kad tik netempciau i darzeli... isprotesiu tuoj  cry.gif

Na jus geriausiai jauciate savo vaika ir tik pati galite nuspresti kas jam geriausia. Bet jei priimsite nuomone "is sono" ... manau tikrai jam dar per anksti. Ir darzelis kad ir koks nemalonus jums pasirode, turbut niekuo detas.
Atsakyti
g.gif Labas, gal kam teko susidurti su aukletoja Danguole Žuliene is darzelio Vyturelis?
Atsakyti
Sveikos mamytes. Nelabai ka radau apie Rugeli, ka galite apie ji pasakyti gero ar blogo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuska1111 @ 2009 09 14, 12:52)
Sveikos mamytes. Nelabai ka radau apie Rugeli, ka galite apie ji pasakyti gero ar blogo? g.gif

Mes lankom Rugelį. 6 gr. aukėtoja Silva ir auklytė Kristina thumbup.gif Tik šita grupė yra nepilnai dienas - nuo 8,30 iki 15,30val. be pietų miego.
Šiaip - Rugelis yra Valdorfo specializacijos, bet aš manau - viskas labai savo vietoje -- nėra perdėto pasirodymo ir demonstravimo, apie ką teko skaityti Vilniaus įstaigų komentaruose...
Žinoma - kiekviena auklėtoja turi savo požiūrį, savo priėjimą prie vaikų...
Bet aš - tikrai patenkinta auklėtojų darbu, nors ir nelabai tenkina grupės darbo laikas, bet manau - vaiko noras eiti į darželį kaip į šventę - tai atperka smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif . Norėtųsi išgirsti nuomonių iš Vyturio l/d mažiukų grupių. Mano sūnus palankė vieną savaitę ir susirgo (nespėjom visos dienos pradėti lankyti) verysad.gif . Suprantu, kad pasikeitus aplinkai, vaikams organizmas gauna įvairių bacilų, kurių nėra matęs, imunitetas nuo stresų susilpsta dėl to ir tempos kyla ir t.t. Man pakolkas sunku kalbėti, net nežinau ką galėčiau pasakyti. Nenorėčiau nuo pat pirmų dienų blogai kalbėt, bet kad ir gero tai tikrai neturiu ką pasakyti ax.gif Kažkaip auklėtoja nepaliko gero įspūdžio g.gif , na gal reikia dar laiko.
Atsakyti
labukas,praita savaite asarojau,kad netikusios aukletojos pasitaike,o sia savaite toooookia laiminga lotuliukas.gif perejeom i kita darzeli,aukletojos nuostabios,kazin ar geresniu dar gali buti biggrin.gif anam darzeli vientik pamates aukletojas begdavo nuo ju,o cia is pradziu tik paverke,o paskui pradejo zaisti,sokti . Kaip gera matyti toki linksma vaika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2009 09 16, 11:47)
labukas,praita savaite asarojau,kad netikusios aukletojos pasitaike,o sia savaite toooookia laiminga  lotuliukas.gif  perejeom i kita darzeli,aukletojos nuostabios,kazin ar geresniu dar gali buti  biggrin.gif  anam darzeli vientik pamates aukletojas begdavo nuo ju,o cia is pradziu tik paverke,o paskui pradejo zaisti,sokti . Kaip gera matyti toki linksma vaika  wub.gif

Džiaugiuosi už jus 4u.gif
O į kokį darželį nuėjote?
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2009 09 16, 12:47)
labukas,praita savaite asarojau,kad netikusios aukletojos pasitaike,o sia savaite toooookia laiminga  lotuliukas.gif  perejeom i kita darzeli,aukletojos nuostabios,kazin ar geresniu dar gali buti  biggrin.gif  anam darzeli vientik pamates aukletojas begdavo nuo ju,o cia is pradziu tik paverke,o paskui pradejo zaisti,sokti . Kaip gera matyti toki linksma vaika  wub.gif

tai tikrai smagu drinks_cheers.gif

o aš sužinojau kad nebebus šiemet nuolaidos antram vaikui einančiam i ta patį darzelį verysad.gif pernai buvo 50 proc antram vaikui unsure.gif darzeliam krizė, o tėveliam.... blink.gif ir dar pasirodo, net nevedant vaiko dėl ligos, nereiks mokėt tik už maistą, o už ugdymą pinigai skaičiuosis blink.gif kazkoks apsurdas, vaikas namie, bet už ugdymą moku bash.gif:
Atsakyti
QUOTE(ingeborga2 @ 2009 09 16, 10:43)
Mano sūnus palankė vieną savaitę ir susirgo (nespėjom visos dienos pradėti lankyti)  verysad.gif . Suprantu, kad pasikeitus aplinkai, vaikams organizmas gauna įvairių  bacilų, kurių nėra matęs, imunitetas nuo stresų susilpsta dėl to ir tempos kyla ir t.t.

Oi su tais vaikais ir darželiais g.gif
Mano mergina irgi problemų turėjo. Pradėjo lankyti nuo 2 metų, bet pamatėm, kad serga ir serga. Negana to pradėjo nesituštinti, ne viduriai užkietėjo, o vidinių stresų pasekmė.....
Per žiemą nebevedėm. Pernai irgi panašiai - savaitę į darželį, tris namie. Vasarą išsioperavom adenoidus, padarėm homeopatinį organizmo valymą - tikimės stebuklų.
Gal paguodžiau pasakodama savo išgyvenimus.
Kiek vaikiukų, tiek adaptavimosi prie darželio istorijų. Mums mamoms belieka tik laukti kada vaikai užaugs ir nebesirgs......
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 09 16, 14:26)
o aš sužinojau kad nebebus šiemet nuolaidos antram vaikui einančiam i ta patį darzelį  verysad.gif pernai buvo 50 proc antram vaikui  unsure.gif darzeliam krizė, o tėveliam....  blink.gif ir dar pasirodo, net nevedant vaiko dėl ligos, nereiks mokėt tik už maistą, o už ugdymą pinigai skaičiuosis  blink.gif kazkoks apsurdas, vaikas namie, bet už ugdymą moku bash.gif:

blink.gif o tai kaip cia taip? cia visuose darzeliuose tokia nauja tvarka ar tik kaikuriuose, bent jau mum musu darzelyje tai kolkas nieko apie tai nesake g.gif

QUOTE(HERBERA @ 2009 09 16, 20:45)
išsioperavom adenoidus, padarėm homeopatinį organizmo valymą - tikimės stebuklų.
Gal paguodžiau pasakodama savo išgyvenimus.
Kiek vaikiukų, tiek adaptavimosi prie darželio istorijų. Mums mamoms belieka tik laukti kada vaikai užaugs ir nebesirgs......

o kaip vyksta tas organizmo valymas? cia del ligu ji daret?
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2009 09 17, 00:31)
blink.gif o tai kaip cia taip? cia visuose darzeliuose tokia nauja tvarka ar tik kaikuriuose, bent jau mum musu darzelyje tai kolkas nieko apie tai nesake  g.gif

ko gero visuos, nes pas mus irgi taip, man pacia pirma diena apie tai pasake smile.gif
nuejus paklausk pas save, kad paskui soko nebutu kaip reiks moket mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2009 09 17, 00:31)
blink.gif o tai kaip cia taip? cia visuose darzeliuose tokia nauja tvarka ar tik kaikuriuose, bent jau mum musu darzelyje tai kolkas nieko apie tai nesake  g.gif

taip, visuose, panbalse tikrai skelbė.
Atsakyti