Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

QUOTE(zbara @ 2009 09 01, 21:35)
ar jūs i Kiškių grupę  mirksiukas.gif šiandien sužinojau kad ir mano maziukas i Kiškius. pabuvo pora valandų ir užteko , susigraudino maniškis. įpratęs visur ir visada su tėvais būt. tai kazkaip nesuprato, kaip čia jį paliko  smile.gif
pas mus labai artimi santykiai tarp vaikų ir tėvų, tdėl labai sunku palikti vaikus. nė vienas nenori i dazelį  smile.gif
tai žiūrėsim, jei nepatiks, tai ir nevesiu. žtenka draugų kieme su kuriais taip susidraugavę kad namo neparvedu  biggrin.gif  rolleyes.gif

Taip. Maniskis irgi kiskis smile.gif! Jau trecia diena ir su asarelemis, bet tik kol mato teti.
Atsakyti
Mes einame į "Riešutėlis" darželį, patekom į "Bitučių " grupę smile.gif . Vakar nuvedėm pirmą kart, tai dukriukas buvo patenkintas. Šiandien pasiėmėm prieš pietų miegelį, tai truputuką jau susigraudinus manęs laukė. Kai pamačiau dukrytę, pati vos neapsiašarojau blush2.gif . Tai sakiau šią savaitę ir nepaliksiu jos ten miegeliui.
-----------
Mamytės, gal kurių vaikučiai irgi eina į "Riešutėlis" darželį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mukumuku @ 2009 09 02, 13:51)
Mes einame į "Riešutėlis" darželį, patekom į "Bitučių " grupę smile.gif . Vakar nuvedėm pirmą kart, tai dukriukas buvo patenkintas. Šiandien pasiėmėm prieš pietų miegelį, tai truputuką jau susigraudinus manęs laukė. Kai pamačiau dukrytę, pati vos neapsiašarojau blush2.gif . Tai sakiau šią savaitę ir nepaliksiu jos ten miegeliui.
-----------
Mamytės, gal kurių vaikučiai irgi eina į "Riešutėlis" darželį? ax.gif

aš saviškę vedu į riešutėlį-bet į margiukų gr.dar po vasaros atostogų nebuvom-eisim kt sav.matysim kaip seksim mums toliau smile.gif
Atsakyti
o kokio amziaus savo lelius pradedat vesti i darzeli? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

As saviski 1,5 jau trecia diena vedu i 'lineli' nykstuku grupe. Mazius laimingas nors tai jo pirmas kartas kai jis eina i darzeli. Nei verkia, valgo viska, uzmiega pats:) Auklytes labai geros, esu tikrai patenkinta:)
Atsakyti
o as verkdama parejau... jau trecia diena buvom darzeli,aisku visas dienas buvo asaru,bet apsiramindavo ir valge ir zaide,o sendien jau kita aukletoja buvo, atejau vaiko pasiimt po 2 val.radau paguldyta ant zemes, ant kazkokio matraso visa uzsiverkusi,susirietes i kamuoliuka,net kukciojo per miegus,nu kaip isiutau,galima pagavot kad lovu darzeli nera ir mano tel.nr. neturi,dar pretenzijas aukletoja pareiske,kad kam uzrasau pusrycius jei tas vaikas net nevalgo,kaip jis valgys kai furija kazkokia aplik vaiksto. turbut teks veja kelt tam darzeli mad.gif aukletoja turi but kaip 2 mama vaikam,o ne ragana kurios bijotu visi gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2009 09 03, 12:24)
aukletoja turi but kaip 2 mama vaikam,o ne ragana kurios bijotu visi  gun_rifle.gif

Deja, bet visko pasitaiko... verysad.gif
Ne visos auklėtojos dirba savo darbą, kai kurios - tik darbo vietą užima doh.gif
Tokios raganos - ir sugadina visus įspūdžius...
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 09 03, 15:25)
Deja, bet visko pasitaiko... verysad.gif
Ne visos auklėtojos dirba savo darbą, kai kurios - tik darbo vietą užima doh.gif
Tokios raganos - ir sugadina visus įspūdžius...

tai gi vat,net nezinau ka daryt,ar bandyt kalbet su tom aukletojom, ar prasyt kad i kita grupe perkeltu,gaila vaiko,is po pietu miego su asarom,su rekimu pabunda,nu ir nepasiseke verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2009 09 03, 14:25)
tai gi vat,net nezinau ka daryt,ar bandyt kalbet su tom aukletojom, ar prasyt kad i kita grupe perkeltu,gaila vaiko,is po pietu miego su asarom,su rekimu pabunda,nu ir nepasiseke  verysad.gif

Manyčiau - reiktų iš eilė:
-kalbėtis su auklėtojomis (joms beje pirmos dienos irgi sunkios), tik - deja, labai retai tokie pokalbiai padeda.
-prašytis į kitą grupę (jei tas įmanoma)...
-o gal į kitą darželį?
- galiausiai - ieškoti alternatyvos, nes ne visi vaikai vienodai subręsta darželiui - gal metelius dar reikia palaukti? ax.gif
...................
Pasikartosi n-ąjį kartą ax.gif - svarbiausiai mamai išsiaiškinti, ar jos ir auklėtojos požiūriai į vaikų auklėjimą sutampa. Jei skiriasi - tada konfliktai neišvengiami, o nukentės labiausiai būtent vaikas...
Atsakyti
QUOTE(burundukas1 @ 2009 09 03, 13:39)
Sveikos mamytes,

As saviski 1,5 jau trecia diena vedu i 'lineli' nykstuku grupe. Mazius laimingas nors tai jo pirmas kartas kai jis eina i darzeli. Nei verkia, valgo viska, uzmiega pats:) Auklytes labai geros, esu tikrai patenkinta:)

As taip pat vedu i 'Lineli' , o jus siaip ten vedat ar turit su akytem kokiu problemu?
Atsakyti
QUOTE(Paneveziete @ 2009 08 31, 12:12)
O kas buvo aukletoja lopselyje, gal Roma?
AS siandien palikau savo maziu oirmasyk ir vat uz keliu minuciu vaziuoju pasiimt. Siandien buvo tik 5 vaikai ir visi jie pirma kart atvesti. Tai gal del to aukletoja siek tiek isitempusi pasirode man.

Buvo Nijole ir Vida. Nijole tai super thumbup.gif ! Nereali aukletoja. Vida tokia grieztesne,bet man tai ji irgi nieko.
Atsakyti
kaip matau i "sigute" niekas neinate,mes ten lankeme per vasara ir likome visam,nes geras laikas atvesti ryte vaika i darzeli,yra vakarine grupe.na kol kas viskas gerai,bet girdejau mamyciu kurios labai nusistaciusios pries si darzeli.na bus matyt jai kas nepatiks grysime i savo senaji zibureli,(dabar jau kastycio ramanausko) darzeli,labai mums ten patiko geros aukletojos seimininkutes,prieziura gera,tik del laiko ir artumo pasilikome sigutei,bet jai nepatiks po naujuju metu grysime atgal.
Atsakyti