Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

merginos, gal žinoe kokios nuolaidos "priklauso" neįgaliems tėvams. socialinis ir šveitimo skyriai stumdo vieni pas kitus
Atsakyti
Mes Žilvitį lankom pusantrų metų ir viskas liuks. thumbup.gif Mes ėjom į lopšelį. O ir iš kitų esu girdėjus tik gerus atsiliepimus. Todėl ir vedžiau būtent į šį darželį. Dabar pradėsim lankyti darželį, tai nežinau kaip čia bus. Nes keisis auklėtojos. Man atrodo, kad daug kas priklauso nuo auklėtojos, kaip ji bendrauja su vaikais, kaip su jais užsiima r t.t.
Atsakyti
QUOTE(krissp @ 2009 08 30, 18:05)
Mes Žilvitį lankom pusantrų metų ir viskas liuks. thumbup.gif Mes ėjom į lopšelį. O ir iš kitų esu girdėjus tik gerus atsiliepimus. Todėl ir vedžiau būtent į šį darželį. Dabar pradėsim lankyti darželį, tai nežinau kaip čia bus. Nes keisis auklėtojos. Man atrodo, kad  daug kas priklauso nuo auklėtojos, kaip ji bendrauja su vaikais, kaip su jais užsiima r t.t.

O kas buvo aukletoja lopselyje, gal Roma?
AS siandien palikau savo maziu oirmasyk ir vat uz keliu minuciu vaziuoju pasiimt. Siandien buvo tik 5 vaikai ir visi jie pirma kart atvesti. Tai gal del to aukletoja siek tiek isitempusi pasirode man.
Atsakyti
Man irgi auklėtoja pasirodė įsitempusi, kai nuėjau pasiimti, tokia pavargusi smile.gif Gidėjau gerų atsiliepimų pas romą todėl ir savo dukryte pas ją vedžiau. Na įdomu kaip seksis smile.gif Bet dukrytę pasiėmiau suirzusę smile.gif
Atsakyti
shrekiuke !!! malonu ir tave cia matyti wink.gif
Atsakyti
o kas gi čia smile.gif!!!!! Malonu ir man smile.gif
Atsakyti
nusivylem pirma diena darzelyje,oi bus sunku,ten iprasti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2009 09 01, 12:02)
nusivylem pirma diena darzelyje,oi bus sunku,ten iprasti  verysad.gif

Nepergyvenkite - pirma diena - labai daug įspūdžių ir vaikučiui ir mamytei, o ir auklėtojos darželyje įsitempę...
Po kokios savaitės - pasimatys realesnis vaizdas... 4u.gif
Atsakyti
šiandien mačiau daugiau verkiančių mamų nei vaikų wink.gif
Atsakyti
Mano mažoji - jau treti metai eina, bet kai vakar nuvedžiau po atostogų - pati labiau susigraudinau, nei vaikas ax.gif
Atsakyti
o as va galiu pasigirti blush2.gif mums irgi buvo pirma diena lopselyje, bet viskas buvo thumbup.gif jei nebuciau atejusi po pietuciu, tai tikriausiai be didelio vargo butu nuejes ir liuliuko ax.gif jei visos dienos bus tokios kaip siandien viskas bus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paneveziete @ 2009 08 31, 12:12)
O kas buvo aukletoja lopselyje, gal Roma?
AS siandien palikau savo maziu oirmasyk ir vat uz keliu minuciu vaziuoju pasiimt. Siandien buvo tik 5 vaikai ir visi jie pirma kart atvesti. Tai gal del to aukletoja siek tiek isitempusi pasirode man.

QUOTE(shrekiuke @ 2009 08 31, 14:05)
Man irgi auklėtoja pasirodė įsitempusi, kai nuėjau pasiimti, tokia pavargusi smile.gif Gidėjau gerų atsiliepimų pas romą todėl ir savo dukryte pas ją vedžiau. Na įdomu kaip seksis smile.gif Bet dukrytę pasiėmiau suirzusę smile.gif

ar jūs i Kiškių grupę mirksiukas.gif šiandien sužinojau kad ir mano maziukas i Kiškius. pabuvo pora valandų ir užteko , susigraudino maniškis. įpratęs visur ir visada su tėvais būt. tai kazkaip nesuprato, kaip čia jį paliko smile.gif
pas mus labai artimi santykiai tarp vaikų ir tėvų, tdėl labai sunku palikti vaikus. nė vienas nenori i dazelį smile.gif
tai žiūrėsim, jei nepatiks, tai ir nevesiu. žtenka draugų kieme su kuriais taip susidraugavę kad namo neparvedu biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti