merginos, gal žinoe kokios nuolaidos "priklauso" neįgaliems tėvams. socialinis ir šveitimo skyriai stumdo vieni pas kitus
Mes Žilvitį lankom pusantrų metų ir viskas liuks. Mes ėjom į lopšelį. O ir iš kitų esu girdėjus tik gerus atsiliepimus. Todėl ir vedžiau būtent į šį darželį. Dabar pradėsim lankyti darželį, tai nežinau kaip čia bus. Nes keisis auklėtojos. Man atrodo, kad daug kas priklauso nuo auklėtojos, kaip ji bendrauja su vaikais, kaip su jais užsiima r t.t.
QUOTE(krissp @ 2009 08 30, 18:05)
Mes Žilvitį lankom pusantrų metų ir viskas liuks. Mes ėjom į lopšelį. O ir iš kitų esu girdėjus tik gerus atsiliepimus. Todėl ir vedžiau būtent į šį darželį. Dabar pradėsim lankyti darželį, tai nežinau kaip čia bus. Nes keisis auklėtojos. Man atrodo, kad daug kas priklauso nuo auklėtojos, kaip ji bendrauja su vaikais, kaip su jais užsiima r t.t.
O kas buvo aukletoja lopselyje, gal Roma?
AS siandien palikau savo maziu oirmasyk ir vat uz keliu minuciu vaziuoju pasiimt. Siandien buvo tik 5 vaikai ir visi jie pirma kart atvesti. Tai gal del to aukletoja siek tiek isitempusi pasirode man.
Man irgi auklėtoja pasirodė įsitempusi, kai nuėjau pasiimti, tokia pavargusi Gidėjau gerų atsiliepimų pas romą todėl ir savo dukryte pas ją vedžiau. Na įdomu kaip seksis Bet dukrytę pasiėmiau suirzusę
shrekiuke !!! malonu ir tave cia matyti
o kas gi čia !!!!! Malonu ir man
nusivylem pirma diena darzelyje,oi bus sunku,ten iprasti
QUOTE(kristinaeid @ 2009 09 01, 12:02)
nusivylem pirma diena darzelyje,oi bus sunku,ten iprasti
Nepergyvenkite - pirma diena - labai daug įspūdžių ir vaikučiui ir mamytei, o ir auklėtojos darželyje įsitempę...
Po kokios savaitės - pasimatys realesnis vaizdas...
šiandien mačiau daugiau verkiančių mamų nei vaikų
o as va galiu pasigirti mums irgi buvo pirma diena lopselyje, bet viskas buvo jei nebuciau atejusi po pietuciu, tai tikriausiai be didelio vargo butu nuejes ir liuliuko jei visos dienos bus tokios kaip siandien viskas bus
QUOTE(Paneveziete @ 2009 08 31, 12:12)
O kas buvo aukletoja lopselyje, gal Roma?
AS siandien palikau savo maziu oirmasyk ir vat uz keliu minuciu vaziuoju pasiimt. Siandien buvo tik 5 vaikai ir visi jie pirma kart atvesti. Tai gal del to aukletoja siek tiek isitempusi pasirode man.
QUOTE(shrekiuke @ 2009 08 31, 14:05)
Man irgi auklėtoja pasirodė įsitempusi, kai nuėjau pasiimti, tokia pavargusi Gidėjau gerų atsiliepimų pas romą todėl ir savo dukryte pas ją vedžiau. Na įdomu kaip seksis Bet dukrytę pasiėmiau suirzusę
ar jūs i Kiškių grupę šiandien sužinojau kad ir mano maziukas i Kiškius. pabuvo pora valandų ir užteko , susigraudino maniškis. įpratęs visur ir visada su tėvais būt. tai kazkaip nesuprato, kaip čia jį paliko
pas mus labai artimi santykiai tarp vaikų ir tėvų, tdėl labai sunku palikti vaikus. nė vienas nenori i dazelį
tai žiūrėsim, jei nepatiks, tai ir nevesiu. žtenka draugų kieme su kuriais taip susidraugavę kad namo neparvedu