Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

QUOTE(ernesttaa @ 2009 08 26, 13:48)
as taip pat planavau ir planuoju nuo rugsejo 1d.vesti i Kastyti, nes neturiu laiko laukti, kadangi jau darbe parariau prasyma, kad nuo rugsejo 14d.pradedu dirbt. O apie Zilvyti esu ne kokios nuomones.

o kas nutiko? unsure.gif
Atsakyti
nenutiko nieko, bet tiesiog is pazistamu girdejau nekokiu atsiliepimu.
Atsakyti
QUOTE(ernesttaa @ 2009 08 26, 15:59)
nenutiko nieko, bet tiesiog is pazistamu girdejau nekokiu atsiliepimu.

parašykit, man įdomu nes mano vaikas ten eina 4u.gif galit ir į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trixi @ 2009 08 26, 14:53)
ernesttaa, tai tikriausiai musu mazyliams teks draugauti kartu, nes kiek zinau tik viena lopselinuku grupe. maciau siandien aukletoja...  blush2.gif  ir grupe, kurios remontas paciame ikarstyje. idomu ar spes sutvarkyti iki rudsejo pirmos  g.gif

kaip planuoji savo maziuka pratinti? is karto visai dienai palikti ar po truputi? man tas pirmas kartas, kada reikes atsisveikinti su savo chuliganiuku tikras kosmaras doh.gif

na as tik 5dieni pazima pasiimsiu, tai eisim 1dieni apsiziuret. Siaip pavasari sake, kad 4grupes lopsinuku turi, bet gal dabar mamytes vaiku nebeveda, kad tik viena grupe. Na tikekimes, kad spes smile.gif O kaip aukletoja pasirode?
siaip net neisivaizduoju,kaip cia reiks ji pripratint, nes jis pas mane labai bailiukas, gal po truputi, ziuresiu pagal situacija arba kaip aukletoja patars, nes jos gi daugiau patirties turi. Baisu ir man, be manes pietu nemiega... nzn...
Papildyta:
QUOTE(zbara @ 2009 08 26, 16:03)
parašykit, man įdomu nes mano vaikas ten eina  4u.gif galit ir į až  mirksiukas.gif

jeigu jau eina ir jam viskas gerai, tai tvarkoj, nesijuadinkit. Kiek zmoniu tiek ir nuomoniu ir visiem neitiksi.
Atsakyti
QUOTE(ernesttaa @ 2009 08 26, 16:12)

jeigu jau eina ir jam viskas gerai, tai tvarkoj, nesijuadinkit. Kiek zmoniu tiek ir nuomoniu ir visiem neitiksi.

ne viskas gerai, todėl ir klausiau
Atsakyti
QUOTE(ernesttaa @ 2009 08 26, 16:08)
na as tik 5dieni pazima pasiimsiu, tai eisim 1dieni apsiziuret. Siaip pavasari sake, kad 4grupes lopsinuku turi, bet gal dabar mamytes vaiku nebeveda, kad tik viena grupe. Na tikekimes, kad spes smile.gif O kaip aukletoja pasirode?
siaip net neisivaizduoju,kaip cia reiks ji pripratint, nes jis pas mane labai bailiukas, gal po truputi, ziuresiu pagal situacija arba kaip aukletoja patars, nes jos gi daugiau patirties turi. Baisu ir man, be manes pietu nemiega... nzn...

apie aukletoja sunku ka pasakyti g.gif sypsosi ir tiek... nuo rugsejo pirmos bus viena grupe, nes dar pati direktore parode, kur rinksis visi lopselinukai.
maniskis yra mamuniukas, todel speju bus ziauriai sunku issiskirti.
kai kalbejau su direktore ji gana palankiai ziuri i tokius trumpalaikius vaiko atvedimus (kaip jinai pati sake "i svecius") keliom valandom pradziai, nors kituose darzeliuose pvz. "puriena" tokie dalykai yra vertinami netgi labai neigiamai... taigi ir as pati pasimeciau kaip geriau butu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(trixi @ 2009 08 26, 16:15)
apie aukletoja sunku ka pasakyti  g.gif  sypsosi ir tiek... nuo rugsejo pirmos bus viena grupe, nes dar pati direktore parode, kur rinksis visi lopselinukai.
maniskis yra mamuniukas, todel speju bus ziauriai sunku issiskirti.
kai kalbejau su direktore ji gana palankiai ziuri i tokius trumpalaikius vaiko atvedimus (kaip jinai pati sake "i svecius") keliom valandom pradziai, nors kituose darzeliuose pvz. "puriena" tokie dalykai yra vertinami netgi labai neigiamai... taigi ir as pati pasimeciau kaip geriau butu.... g.gif

na maniskis irgi, i tualeta nueinu ir tai pasigenda, saukia mama ieskodamas biggrin.gif
aisku, kad dvi savaites "i svecius" nevedziosi tada niekada nepripras, bet keleta dienu manau galima, gal pora dienu taip, tada pabandysiu viena palikti keletui valandu... na paziuresim kaip seksis.
Visos jos sypsos, bet direktore tai labai patiko man. O vesi jau veliau visai dienai ar tik du maitinumus?
Atsakyti
QUOTE(ernesttaa @ 2009 08 26, 16:21)
na maniskis irgi, i tualeta nueinu ir tai pasigenda, saukia mama ieskodamas biggrin.gif
aisku, kad dvi savaites "i svecius" nevedziosi tada niekada nepripras, bet keleta dienu manau galima, gal pora dienu taip, tada pabandysiu viena palikti keletui valandu... na paziuresim kaip seksis.
Visos jos sypsos, bet direktore tai labai patiko man. O vesi jau veliau visai dienai ar tik du maitinumus?

noreciau kad jis kuo greiciau priprastu. planuoju su juo zaisti maximum 2 savaites, o daugiau tegu buna pilna diena... gal ismoks buti savarankiskesnis g.gif

o kas del direktores, tai ji tikrai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 08 26, 16:15)
ne viskas gerai, todėl ir klausiau

na tai pazistamai nepatiko aukletojos poziuris i vaika, beto toje grupeje yra direktores anukas, tai jam viskas galima, tevai praso, kad ta vaika pasalintu, o aukletojos gina... bet cia tas buvo pries kokius metus.
Papildyta:
QUOTE(trixi @ 2009 08 26, 16:26)
noreciau kad jis kuo greiciau priprastu. planuoju su juo zaisti maximum 2 savaites, o daugiau tegu buna pilna diena... gal ismoks buti savarankiskesnis  g.gif

o kas del direktores, tai ji tikrai liuks  thumbup.gif

na as daugiau dvieju savaiciu ir negalesiu zaist, nes dirbt pradesiu, tik ziuresiu pagal situacija, ir galbut nevesiu pusryciu valgyt (jie tikriausiai 8val.), o daugiau sedes visa diena.
O kurioj vietoj gyvenat? Toli nuo darzelio?
Atsakyti
QUOTE(ernesttaa @ 2009 08 26, 16:37)
na tai pazistamai nepatiko aukletojos poziuris i vaika, beto toje grupeje yra direktores anukas, tai jam viskas galima, tevai praso, kad ta vaika pasalintu, o aukletojos gina... bet cia tas buvo pries kokius metus.
Papildyta:

na as daugiau dvieju savaiciu ir negalesiu zaist, nes dirbt pradesiu, tik ziuresiu pagal situacija, ir galbut nevesiu pusryciu valgyt (jie tikriausiai 8val.), o daugiau sedes visa diena.
O kurioj vietoj gyvenat? Toli nuo darzelio?

kada pusryciai tam darzelyje as nezinau, bet kituose 8:30

gyvenam salia, kelios minutes ir mes jau darzelyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trixi @ 2009 08 26, 16:42)
kada pusryciai tam darzelyje as nezinau, bet kituose 8:30

gyvenam salia, kelios minutes ir mes jau darzelyje smile.gif

eisit nuo rugsejo 1-os d.? O nuo pat ryto ar veliau truputi? Darzelis tai gal nuo 7:30val.dirba.
Atsakyti
QUOTE(ernesttaa @ 2009 08 26, 16:49)
eisit nuo rugsejo 1-os d.? O nuo pat ryto ar veliau truputi? Darzelis tai gal nuo 7:30val.dirba.

eisim nuo pat pirmos dienos. labai anksti tikrai jo netempsiu. keliames apie puse 9 tai po 9 ir atkeliausim paziureti....
Atsakyti