Sveikos, ar veda kas savo vaikucius i darzeli "SIGUTE"?
Gal yra kokiu atsiliepimu?
Sveikutes,
Perskaiciau visa temele, bet kiek buvo klausiama apie darzeli Diemedi tik atsakymo nebuvo O gal esate kokiu nors atsiliepimu apie si darzeli girdeja?
Ir dar toks klausimelis Ko vaikuciui reikia einant i darzeli?
Ka patartu mamytes kurios jau veda savo vaikucius i darzeli Vaika geriau pratinti po puse dienos ar is karto palikti su pietu mieguciu?
Perskaiciau visa temele, bet kiek buvo klausiama apie darzeli Diemedi tik atsakymo nebuvo O gal esate kokiu nors atsiliepimu apie si darzeli girdeja?
Ir dar toks klausimelis Ko vaikuciui reikia einant i darzeli?
Ka patartu mamytes kurios jau veda savo vaikucius i darzeli Vaika geriau pratinti po puse dienos ar is karto palikti su pietu mieguciu?
sveikos mamytes Gal kuri jusu planuoja savo mazyli (e) vesti nuo rugsejo i kastyti????
planavau savo chuligaliuka ten leisti nuo rugsejo 1 d., bet kai pakalbejau su l/d direktore, kazkaip praejo noras (vis tos nesibaigiancios renovacijos)....
Ka jus galvojat?
planavau savo chuligaliuka ten leisti nuo rugsejo 1 d., bet kai pakalbejau su l/d direktore, kazkaip praejo noras (vis tos nesibaigiancios renovacijos)....
Ka jus galvojat?
Mastau atsisakyti Kastycio (nors man labai gaila) ir vesti vaika i Zilvyti (skambinau snd, sake yra lopsy vietos) arba i Varpeli. TAi metausi dabar - nezinau, kuri pasirinkti geriau butu.
Kastyti labai jau ilgai uzsites remontai, o vaiko dulkese nenoriu laikyti....
QUOTE(Adore @ 2009 08 25, 20:23)
Mastau atsisakyti Kastycio (nors man labai gaila) ir vesti vaika i Zilvyti (skambinau snd, sake yra lopsy vietos) arba i Varpeli. TAi metausi dabar - nezinau, kuri pasirinkti geriau butu.
ne taip jau ir ilgai. direktore sake kad 09.15 bus dedami langai, o tada visa l/d veikla normalizuosis.... na bent jau lopselinuku padetis turetu grizti tuo laiku i normalias vezias....
be to, gal kazkiek ir reikes susidraugauti su dulkemis, bet uz tai veliau bus tikrai .... na bent jau as taip isivaizduoju
nu jo su tom renovacijom nekas,bet infekcinei dar didesne nesamone,del 2 min. 2 val. laukti reikejo
QUOTE(trixi @ 2009 08 25, 16:20)
sveikos mamytes Gal kuri jusu planuoja savo mazyli (e) vesti nuo rugsejo i kastyti????
Ka jus galvojat?
Ka jus galvojat?
as taip pat planavau ir planuoju nuo rugsejo 1d.vesti i Kastyti, nes neturiu laiko laukti, kadangi jau darbe parariau prasyma, kad nuo rugsejo 14d.pradedu dirbt. O apie Zilvyti esu ne kokios nuomones.
Papildyta:
QUOTE(ernesttaa @ 2009 08 26, 13:44)
as taip pat planavau ir planuoju nuo rugsejo 1d.vesti i Kastyti, nes neturiu laiko laukti, kadangi jau darbe parariau prasyma, kad nuo rugsejo 14d.pradedu dirbt. O apie Zilvyti esu ne kokios nuomones.
o gal mamytes zino ka nors apie lopsinuku aukletojas? Mums sake, kad galesim pasirinkt, jei ateisim rugpjucio paskutinem dienom, bet kad nei apie viena nieko negirdejau ir nei vienos nepazistu.
QUOTE(kristinaeid @ 2009 08 26, 12:46)
nu jo su tom renovacijom nekas,bet infekcinei dar didesne nesamone,del 2 min. 2 val. laukti reikejo
pritariu, kad ten nesamone ir pirma karta teko susidurti sotikia nemalonia daktere kurios tikslas kuo greiciau pravaryti visus ...
Sveikutės, kalbate apie darželius. Tai noriu pasakyti ir aš , m,ano pupa eis į "RIEŠUTĖLIS" darželį. Jis randas parko gatvėj prie "Impulso". Sakykit, gal yra kas iri pradės eit į šį darželį?
ernesttaa, tai tikriausiai musu mazyliams teks draugauti kartu, nes kiek zinau tik viena lopselinuku grupe. maciau siandien aukletoja... ir grupe, kurios remontas paciame ikarstyje. idomu ar spes sutvarkyti iki rudsejo pirmos
kaip planuoji savo maziuka pratinti? is karto visai dienai palikti ar po truputi? man tas pirmas kartas, kada reikes atsisveikinti su savo chuliganiuku tikras kosmaras
kaip planuoji savo maziuka pratinti? is karto visai dienai palikti ar po truputi? man tas pirmas kartas, kada reikes atsisveikinti su savo chuliganiuku tikras kosmaras
QUOTE(Ardeine @ 2009 08 26, 15:30)
pritariu, kad ten nesamone ir pirma karta teko susidurti sotikia nemalonia daktere kurios tikslas kuo greiciau pravaryti visus ...
mum irgi nemaloni pasirode,mano pacanelis pradejo verkti kai iejom,nes su vaikais zaist nebeleidau,ir aplamai gydytoju jis nemegsta,tai ji kad uzsiputojo- KAIP JIS I DARZELI EIS JEI TAP KAPRYZUS RODO,BIJO visai nukvakus
QUOTE(kristinaeid @ 2009 08 26, 14:56)
mum irgi nemaloni pasirode,mano pacanelis pradejo verkti kai iejom,nes su vaikais zaist nebeleidau,ir aplamai gydytoju jis nemegsta,tai ji kad uzsiputojo- KAIP JIS I DARZELI EIS JEI TAP KAPRYZUS RODO,BIJO visai nukvakus
cia ne tau vienai baisu.... as jau savaite kosmarus sapnuoju, kad maniskis darzelyje nepritampa