Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

QUOTE(Juste @ 2009 07 31, 21:24)
o kaip kazi Zvaigzdute, girdejau kad lyg ir renovacija darys, bet kazkaip is isores tai nesimate kad ka darytu  g.gif

Spaudoj rašė - kad tikrai darys, bet kolkas tik medžius nupjaustė...
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 07 31, 22:30)
Spaudoj rašė - kad tikrai darys, bet kolkas tik medžius nupjaustė...

g.gif idomu idomu, tuos medziu betkada butu speje nupjaut, aktualu kaip tvarkys pati darzeli, juk uzsidare nuo liepos 1. sake prades renovacijas, gal viduj dabar darbai vyksta, neatkreipiau demesio, bet turi ir langus visus keisti
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 07 31, 13:38)
na jie čia įdomiai su tom renovacijom. ir Vyturėlis ir Kastytis pradėjo tvarkytis, o rugsėjis jau čia pat  g.gif  doh.gif

ko jūs stebitės irnesakyk.gif PNV visos renovacijos pradedamos rugpjūčio mėn, tikitis, kad padarys per 20 dienų, o po to - "nespėjom" ir mokyklose tas pats, ir gatvės tas pats, šiemet tik stebėjomės, kad gatvių linijas perdažė birželį, gi paprastai pradėdavo rugsėjį, o kol pabaigdavo - užsnigdavo irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2009 07 31, 22:25)
g.gif idomu idomu, tuos medziu betkada butu speje nupjaut, aktualu kaip tvarkys pati darzeli, juk uzsidare nuo liepos 1. sake prades renovacijas, gal viduj dabar darbai vyksta, neatkreipiau demesio, bet turi ir langus visus keisti

Kad viduj dirbtų - nepastebėjau -- dienomis jokio judėjimo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 08 01, 19:41)
Kad viduj dirbtų - nepastebėjau -- dienomis jokio judėjimo... g.gif

Žvaigždutės renovacija ir man aktuali, vis pro šalį eidama pasižiūriu kas ten vyksta. Rūkančius darbininkus kieme pastebėjau, tai gal kartais ką nor ten dirba g.gif
Tiesa atkreipiau dėmesį, kad virtuvės langai pakeisti, o gal jie seniai tokie???
Keistai ta renovacija vyksta, vaikus dar birželį sukiša į kelias grupes, o jokio progreso nematyti.....
Kaži ar vaikams neteks prie triukšmo miegoti ir dažų smarvės uostyti???
Merginos, jei tai tęsis ilgai, netylėkim dėl tokios netvarkos.
Atsakyti
labukas 4u.gif gal kuri mamyte yra prirasiusi savo vaikuti Nemuno poliklinikoje? gal galetu man i AZ parasyti ir papasakoti apie tyrimus pries darzeli? buciau labai dekinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2009 08 03, 08:50)
labukas  4u.gif  gal kuri mamyte yra prirasiusi savo vaikuti Nemuno poliklinikoje? gal galetu man i AZ parasyti ir papasakoti apie tyrimus pries darzeli? buciau labai dekinga  blush2.gif

Manau, visose polikonikose tyrimus turėtų daryti vienodus. Bet tai dar labai priklauso nuo konkrečios gydytojos.
Pas mus - pirmais metais nešėm tyrimus dėl kirmėlių. Daugiau kitais metais - nereikėjo.
Be to - tikrino dantukus (apžiūrėjo šeimos gydytoja), bandė patikrinkti regėjimą ir klausą g.gif , tik mažoji labai nenorėjo nieko kalbėti doh.gif . Klausė plaučiukus, šidutę. Matavo ūgį, svorį,tikrino laikyseną, stovėseną (dėl kojyčių), prieš tai darėm kraujo tyrimus.
.................
Draugėms vaikams - tik nuėjo, paklausė ar turi nusiskundimų, ūgį, svorį pamatavo - ir viskas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilusa: 03 rugpjūčio 2009 - 10:47
Ėjau pro Purieną - numatoma darbų pabaiga - 2010 m. sausis doh.gif matyt kitų darželių - taip pat doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 03 rugpjūčio 2009 - 16:59
QUOTE(Karusia @ 2009 08 03, 17:58)
Ėjau pro Purieną - numatoma darbų pabaiga - 2010 m. sausis doh.gif matyt kitų darželių - taip pat doh.gif

taip, man ir "kastyčio" direktorė sakė, kad baigs gruodį- sausį rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, labai vėlai susirūpinau, bet ką darysi. Reikia vaiką nuo rugsėjo 1 vesti į darželį, esame užsirašę į "Kąstytį", bet keičiam gyvenamąją vietą, tai norisi prie namų. Bandžiau užrašyti į "Pušinėlį", bet jau vėlu, surinktos grupės. Liko "Rūta". Gal galėtumėte kokių atsiliepimų parašyti apie šitą darželį?
Atsakyti
gal kas vesit savo leliuka i JURATE??? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo koganaite: 06 rugpjūčio 2009 - 17:30
[quote=koganaite,2009 08 06, 18:29]
gal kas vesit savo leliuka i JURATE??? ax.gif
labai mazai kas paraso apie si darzeli, bet kiek atsiliepe tai nelabai gerai, nors mes jau eisim 3 metus, pas mane nuomone apie darzeli gera, ir pirmus metus lopselineje grupeje buvo geros aukletojos ir antrus metus taip pat labai thumbup.gif . Apie direktore irgi prisiklausiau istoriju, bet man neteko susidurti is blogos puses, man kaip tik patiko, kad priziuri labai tvarka darzelyje ir grupese. Dabar vel busim pas kitas aukletojas ir sake kad taip pat labai geros. tai va as sutinku su ta nuomone jei geros aukletojos tai ir darzelis geras drinks_cheers.gif
Atsakyti