Įkraunama...
Įkraunama...

Sukurkime Vaikystės šventę kūdikių namų mažyliui

QUOTE(SuperBaba @ 2009 07 26, 23:02)
Buvo ten dvynukai, nerealaus grozio mergyte ir berniukas-cigoniukai, bet pagal amziu jiems daugiau smile.gif

tikriausia tai kiti g.gif nes aš ten dirbau 2008m. birželi ir jiems tada buvo apie 11 mėn.
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2009 07 27, 00:07)
tikriausia tai kiti g.gif nes aš ten dirbau 2008m. birželi ir jiems tada buvo apie 11 mėn.

Dvynukai- broliukas ir sesutė, kuriems gruodį buvo 9-11 mėn, surado nauujus namučius. Sesutės vardas tikrai Ksiuša, o berniuką, berods, Aleksandru vadino... Bet jei "jūsiškiams" birželį buvo 11 mėn, tai , matyt, kalbame apie skirtingus dvynukus, tik vardukai sutampa tongue.gif Nuostabi porelė smile.gif Bet smagaiusia, kad jie turi Mamą ir Tėtį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2009 07 27, 17:44)
Dvynukai- broliukas ir sesutė, kuriems gruodį buvo 9-11 mėn, surado nauujus namučius. Sesutės vardas tikrai Ksiuša, o berniuką, berods, Aleksandru vadino... Bet jei "jūsiškiams" birželį buvo 11 mėn, tai , matyt, kalbame apie skirtingus dvynukus, tik vardukai sutampa tongue.gif Nuostabi porelė smile.gif Bet smagaiusia, kad jie turi Mamą ir Tėtį 4u.gif

Gal aš supainiojau amžiu g.gif labai daug vaikų ten buvo verysad.gif Laikau kumščius , kad tai ""mano"dvynukai surado naujus namus wub.gif wub.gif wub.gif Nuostabus vaikai,labai dėl ju džiaugiosi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes,

As busiu viena is tu, kurios kiek paveluotai uzmato tokias nuostabias akcijas thumbup.gif Dziaugiuosi... smile.gif Be galo noriu prisideti prie visu jusu iniciatyvu 4u.gif Labai...seniai norejau... rolleyes.gif

Sakykite, koks artimiausias renginys ar akcija nusimato? esu tikra, kad viskas nevyksta chaotiskai, vaikuciu aplankymas, svenciu rengimas vyksta organizuotai... Nors as mielai radusi laiko nuvaziuociau ten..kokia lauktuvyte nuvezti, pazaisti su jais... smile.gif Bet turbut taip bet kam bet kada negalima?? g.gif

Gal galime kokia rudenelio svente vaikuciams surengti??? smile.gif

Jau dabar dekoju uz jusu komentarus ir informacija... smile.gif

Atsakyti
sveikutes kada organizuojam kelione pas vaikucius?
Atsakyti
Laba diena, gal žinote ar vaikučių namams reiktų vaikiškos lovytės ax.gif Turiu labai tvarkingą Lugnės lovytę su čiužinuku ir dar keliais pataliukais ir norėčiau juos padovanoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2009 09 30, 12:27)
Laba diena, gal žinote ar vaikučių namams reiktų vaikiškos lovytės  ax.gif Turiu labai tvarkingą Lugnės lovytę su čiužinuku ir dar keliais pataliukais ir norėčiau juos padovanoti  smile.gif

tai žinoma, kad reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2009 09 30, 15:58)
tai žinoma, kad reikia 4u.gif

thumbup.gif O kaip siūlyutumėt nuvežti rolleyes.gif Ar pačiai pasiskambinti namų direktorei ir susitarti, ar per jus? unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės
Dalyvavau ir aš šioje šventėje
Taip supratau - kažkas fotografavo. Labai norėtusi pasižiūrėti nuotraukytės. Gal žinote kas jas turi?
Klausiu, nes per švente mano širdelėje liko vienas vaikutis. Berniukas apie 2 metukus. Nežinau vardo, nesiruošiau įvaikinti, nes turime savus du vaikučius. Bet nepavyko ir ramiai pamiršti, pagalvojome su vyru, kad gal ir nereikia pamiršti. Šiuo metu lankome įtėvių kursus, noriu rasti tą vaiką. Jei nepavyks, paimsime kitą.

Bučiau labai dėkinga jei žinote kur galiu rasti nuotraukas 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
Maniuta, kokie grazus norai wub.gif

Ir as noriu nuotraukas pamatyt ax.gif
Atsakyti
Keletas nuotraukų. Kitų Jolita dar nesukėlė.

http://public.fotki....lkaa/vaik-vent/
Atsakyti
Radau savo berniuką!!! Oj, kad ji galima būtų įsivaikinti ax.gif
štai jis jaukus pupuliukas http://public.fotki....nt/img0774.html
Kai tik pasveiks mano vaikai imsiu nuotrauką ir leksiu pas direktorę biggrin.gif

Ačiu didžiulis juta2007, lauksime ir kitų nuotraukų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maniuta: 07 spalio 2009 - 08:17