Įkraunama...
Įkraunama...

Sukurkime Vaikystės šventę kūdikių namų mažyliui

[B]Šventė planuojama kitą savaitę, tikslią datą dar derinam - kas norit prisijungti, mielai prašom smile.gif
Atsakyti
Mielai prisijungsiu jeigu tik galesiu is darbu pabegti... 4u.gif
Atsakyti
Šventė Kūdikių namuose Žolyno g.47 įvyks birželio 11 d (ketvirtadienį) , pradžia 10 val

Labai prašau, ateikite, dalyvaukite- juk vaikams taip trūksta dėmesio, rankų, paglostančių galvelę, priglaudžiančių, pamyluojančių...

Kas galėtų pagelbėti su transportu? Vežti tikrai bus ką. Gal kas turit mikroautobusiuką - reikės padėti atvežti aktorių rekvizitus.

Laukiu Jūsų pagalbos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2009 06 05, 13:54)
Šventė Kūdikių namuose Žolyno g.47 įvyks birželio 11 d (ketvirtadienį) , pradžia 10 val
Labai prašau, ateikite, dalyvaukite- juk vaikams taip trūksta dėmesio, rankų, paglostančių galvelę, priglaudžiančių, pamyluojančių...

Kas galėtų pagelbėti su transportu? Vežti tikrai bus ką. Gal kas turit mikroautobusiuką - reikės padėti atvežti aktorių rekvizitus.

As butinai dalivausiu
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2009 06 05, 08:24)

Aš irgi būtinai dalyvausiu rolleyes.gif , o ką reiktų atsinešti, gal kokių dovanėlių vaikučiams ar geriau pervesti jums pinigėlių? O dėl transporto deja, nieko pagelbėti negaliu.
Atsakyti
QUOTE(aelituke @ 2009 06 07, 14:40)
Aš irgi būtinai dalyvausiu rolleyes.gif , o ką reiktų atsinešti, gal kokių dovanėlių vaikučiams ar geriau pervesti jums pinigėlių? O dėl transporto deja, nieko pagelbėti negaliu.

Smagu, kad dalyvausit- rankeles itin reikalingos wub.gif O del dovaneliu...pinigeliu- ...pagal galimybes...Jusu dalyvavimas - PUIKI DOVANA 4u.gif
Atsakyti
NESU TIKRA schmoll.gif DIPLOMINIO GYNIMAS PRIKLAUSO KADA BAIGSIS doh.gif BANDYSIU SPET.
Atsakyti
aš norėčiau, bet pupos neturiu kam palikti tokių laiku verysad.gif
Atsakyti
Parašykit, prašau, kas tikrai dalyvausit šventėje. Būkit geros, atsiliepkit, kurioms parašiau į a.ž. dėl dalyvavino- nes tikrai nebesuprantu- dalyvausit, ar ne g.gif [COLOR=purple]
Atsakyti
justina r, - ačiū už knygeles r dėliones wub.gif
Indrė I - 150Lt
Dianetum - 100Lt

Jelena M. -30 LTŠirdingai ačiū, merginos 4u.gif

komisiniai -3.60Lt

Akcijos sąskaitoje turim 349.63 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juta2007: 09 birželio 2009 - 16:30
aš jau parašiau čia... brūktelk į až sąskaitėlę, tikiuosi dar nevėlu bus unsure.gif
Atsakyti
justina r, - ačiū už knygeles r dėliones smile.gif
Indrė I - 150Lt smile.gif
Dianetum - 100Lt smile.gif
Jelena M. -30 smile.gif
"Rita" - nuostabūs papuošaliukai mažosioms panelytėms wub.gif wub.gif wub.gif ir konstruktorius smile.gif

Širdingai ačiū, merginos 4u.gif

komisiniai -3.60Lt

Akcijos sąskaitoje turim 349.63 Lt

Papildyta:
QUOTE(Aleksiuke @ 2009 06 09, 20:35)
aš jau parašiau čia... brūktelk į až sąskaitėlę, tikiuosi dar nevėlu bus unsure.gif

parašiau į a.ž. tikrai dar nevėlu tongue.gif
Atsakyti