Įkraunama...
Įkraunama...

Sukurkime Vaikystės šventę kūdikių namų mažyliui

Turiu praimta sauskelniu poka (iki 25kg yra kazkur 53vnt.). Is ten tik kelios isimtos (mano vaikui netiko o dabar ir nebereikia). Jei tiks praplesta pakuote galeciau atiduoti i kudikiu namus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2009 05 15, 10:32)

Kaip manot, jei tokią akciją padarytume didesniame prekybos centre, ar atsirastų galinčių paaukoti kokį penktadienio vakarą- nuo kokios 17 val,  kuomet didesnis pirkėjų srautas ir padėti padalinti lankstinukus ir priiminėti dovanėles?  Reiktų 6-8 žmonių. Tuomet vietą būtų galima derinti iš anksto.

Mintis manau gera. Tik kokiu produktu prasytume vaikuciams? pagrinde turbut sauskelnes reikalingos ir pan brangoki daiktai, kazin ar daug zmoniu atsirastu aukojanciu, vis tik ne po 2-3 litus, bet po 20-30 reikalingi daiktai kainuotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciux @ 2009 05 15, 20:00)
Turiu praimta sauskelniu poka (iki 25kg yra kazkur 53vnt.). Is ten tik kelios isimtos (mano vaikui netiko o dabar ir nebereikia). Jei tiks praplesta pakuote galeciau atiduoti i kudikiu namus 4u.gif

Be abejo,tinka wub.gif
Atsakyti
Sveiki. Suteikite info kaip galima perduoti dovaneles, ir banko rekvizitus kur galima pervesti pinigelius. Taip pat apie galimybe aplankyti vaikus.
Parashykite kur nusprendete dalinti skrajutes, mielai prisijungchiau jei nedirbsiu.
Atsakyti
sveiki 4u.gif

norejau pasiteirauti kaip butu galima perduoti dovaneles? 4u.gif
Atsakyti
Noreciau ir as banko rekvizitu, kad pervesciau pinigeliu, jei yra tokia galimybe, kaip buvo per praeita akcija 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi noriu dalyvauti šioje akcijoje smile.gif , kadangi turime daug nežaistų žaisliukų ir rūbelių, todėl labai norėčiau jais pasidalinti su kitais vaikučiais.Praneškite kada viskas vyks, būtinai atvyksiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LindaLight @ 2009 05 16, 00:59)
Sveiki. Suteikite info kaip galima perduoti dovaneles, ir banko rekvizitus kur galima pervesti pinigelius. Taip pat apie galimybe aplankyti vaikus.
Parashykite kur nusprendete dalinti skrajutes, mielai prisijungchiau jei nedirbsiu.

Smagu, kad mūsų daugėja wub.gif Rekvizitus parašiau į a.ž.

Kol kas negaliu pasakyti nei tikslios datos, nei prekybos centro, kuriame vyks akcija. Iš pradžių turėtų susidaryti pakankama žmonių grupelė, kaip sakiau, reikia mažiausiai 8 žmonių, kol kas yra tik 3 ir viena su klaustuku.

Reikia pasigaminti plakatus, skrajutes...gauti leidimą iš PC vadovų, o tai truputėlį užtrunka...

Vaikiukus lankysime pirmoje birželio pusėje, viliiuosi, jog bus šiltas oras ir mažyliai pasveikę wub.gif
Papildyta:
QUOTE(aelituke @ 2009 05 16, 22:55)
Aš irgi noriu dalyvauti šioje akcijoje smile.gif , kadangi turime daug nežaistų žaisliukų ir rūbelių, todėl labai norėčiau jais pasidalinti su kitais vaikučiais.Praneškite kada viskas vyks, būtinai atvyksiu.  rolleyes.gif

Dėkui už norą prisijungti. Sekite temą, kuomet bus paskelbta tiksli šventės diena. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Inana2 @ 2009 05 16, 21:18)
Noreciau ir as banko rekvizitu, kad pervesciau pinigeliu, jei yra tokia galimybe, kaip buvo per praeita akcija  4u.gif

Ačiū tau, kad ir vėl mes drauge drinks_cheers.gif

Sąskaitėlę parašiau į a.ž.

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(justina_r @ 2009 05 16, 16:46)
sveiki  4u.gif

norejau pasiteirauti kaip butu galima perduoti dovaneles?  4u.gif

Parašiau į a.ž.
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juta2007: 16 gegužės 2009 - 23:45
Sveikutes, ir man parasykit kaip galima perduoti ar kur atsiusti tvarkingus zaisliukus ir rubelius 4u.gif labai noriu padeti 4u.gif
Atsakyti
sveikos, taip susijaudinau, kad ir as noriu. tik man labai svarbu data, kadangi diplominio aprobavimai, gynimai ir t.t. birzelio menesi. siaip sutinku ir skrajutes padalinti, ir daiktu parupinti, ir aplankyti lelius smile.gif
tik laukiu tikslios info i AZ. retokai bunu online, tad vis brukstelkit Az, kad nepraziopsociau smile.gif
Atsakyti
Gal kas turit galimybę A3 formatu atspausinti spalvotus reklaminius plakatus keliais egzemplioriais? Plakato pavyzdį atsiųsčiau.

Dėl prekybos centro, kuriame galėsime vykdyti dovanėlių rinkimo akciją, laukiu atsakymo iš Maximos.

Dar klausimukas- gal kas žinot, kas yra Aptamil mišinukų distributorius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juta2007: 19 gegužės 2009 - 12:51
QUOTE(juta2007 @ 2009 05 19, 14:45)
Dar klausimukas- gal kas žinot, kas yra Aptamil mišinukų distributorius?

UAB "Nutricia baltics"
Atsakyti