Įkraunama...
Įkraunama...

Ieva

Labai gražus vardas. wub.gif
Atsakyti
Grazus smile.gif
Atsakyti
Vienas gražiausių smile.gif .
Atsakyti
Gražus vardas, tik dabar labai jau dažnai duodamas g.gif
Atsakyti
PATS GRAZIAUSIAS smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Yra tokių vardų kurie dažni, bet niekada nenusibostantys, šis būtent toks. Tinka ir mažytei mergytei ir vyresnei moteraitei ax.gif
Atsakyti
grazus vardas, tik daznokas jau...bet zymiai geriau, nei Eva 4u.gif
Atsakyti
Gražus biggrin.gif nežinau kaip dabar, bet 30 mečių na nebuvo taip jau baisiai daug -visur kur mokiausi buvau viena Ieva. Tik va užsieniečiam tai jau tikrai liežuvis lūžta betariant, kokių tik versijų neprisiklausiau per gyvenimą ir Leva, ir Shaba ir dar visokių doh.gif
Atsakyti
Aš pati vardu Ieva smile.gif Bet šiaip jau jis man atsibodęs,nes labai daug pažįstu tų Ievų doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
tokio vardo nerinkčiau savo mergytei,jeigu ir būčiau pakrikštyta kita biggrin.gif man jis kažko nelabai gražiai skamba.O ir Ievų labai daug yra,nors nemanau kad daugiau nei visokiu Gretų,Miglių,Gabrielių
Atsakyti
Senas, gražus ir vis dar "ant bangos":) Bet pati neduočiau tokio vardo dukrytei. Kažkada man jis labai patiko. Dar kai mane krikštijo pati sau tokį vardą pasirinkau,nes buvau pakankamai didelėsmile.gif Bet dabar skonis pasikeitė.wink.gif
Atsakyti
Kadangi turiu mazaja Ievute...aisku man patinka wub.gif Kiek pazinojau Ievu - visos labai grazios ir protingos merginos, tai man ir asocijuojasi sis vardas su groziu, elegancija, intelektu. Dabar va dantiste mano Ieva - nu kokio grozio jauna moteris! Dar karta isitikinau kad varda gera parinkau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kalipso82: 23 lapkričio 2011 - 19:04