Įkraunama...
Įkraunama...

Ieva

Ieva-tikrai labai gerai zinomas vardelis.na bet nepasakyciau kad labai daznas,manau super 4u.gif mirksiukas.gif Niekada neiseis is mados kaip sakant wub.gif
Atsakyti
grazus, toks lengvas, gaivus ax.gif
Atsakyti
Dukrelę pavadinom Ieva smile.gif nors visi sako, kad tai labai dažnas vardas, mano aplinkoje be mano dukrelės yra tik viena Ieva smile.gif beje, jau 9 metai dirbu mokytoja ir per visą savo praktiką esu mokiusi tik dvi Ievas. O štai Kamilių, Rugilių, Ugnių ir Gabrielių kiekvienoj klasėj sėdi tikrai ne po vieną. smile.gif
Atsakyti
Labai labai wub.gif
Atsakyti
Šito varduko didžiausias pliusas, kad jis niekomet neatrodo netinkamas ar išejas iš mados, pažystu savo amžiaus moteru tokiu vardu, pažystu 10 metu jaunesniu ir visai mažučių
Atsakyti
Labai gražus ir trumpas vardelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2010 07 09, 13:44)
Šito varduko didžiausias pliusas, kad jis niekomet neatrodo netinkamas ar išejas iš mados, pažystu savo amžiaus moteru tokiu vardu, pažystu 10 metu jaunesniu ir visai mažučių

drinks_cheers.gif mano tetai Ievai 86-eri smile.gif
Atsakyti
mano dukrytes vardas Ieva wub.gif kazkaip niekad negalvojau kad mano vaikas tures butent si varda,bet kadangi as ji susapnavau tai paskui net minciu neturejau kitu vardu vadinti dukryte. pries tai masciau apie Juste.
Atsakyti
Mielas, svelnus vardas thumbup.gif
Atsakyti
Mano sesutes vardas Ieva, ja mes vadinam tik Ievute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2010 07 10, 09:50)
kazkaip niekad negalvojau kad mano vaikas tures butent si varda,

drinks_cheers.gif
Turejome 3 vardus sarase pirmu numeriu buvo Ugne, net gi pilvuke ja taip vadindavom.Bet netiko jai sis vardukas.3ia diena ziurint i JA as pasakiau Ievute paziurejus teciui i akis supratom kad tai ji, musu dukra Ievute wub.gif
Atsakyti
Man gražus thumbup.gif Savo dukrytę norėjau taip pavadint.
Atsakyti