Man pats gražiausias vardas. Jei pati nebūčiau pavadinta šiuo vardu, tikrai duočiau jį savo dukrytei Mano laikais, kai augau, mokiausi mokykloje tai buvo gana retas vardas, o vat pastaruosius maždaug 10 metų jis topuose. Tikrai nebūčiau norėjus, kad klasėje sėdėtų dar trys, keturios Ievos. Šiaip esu labai patenkinta savo vardu
Man sis vardukas pats paciausias
Mano dukra Ieva. Vardas grazus praktiskai visiems, draugams ir giminei, bet - turetumet zinoti - kur Ieva beeitu, visur - ant kiekvieno kampo - dar bent po viena Ieva. Nusiteikit tam. Pati dukra kartais nervinasi, kad jos vardas tikrai neisskirtinis. Taip noretusi but ta vienintele, bet visur visur tu Ievu pilna.
Bet vis vien sis vardas man graziausias is mergaitisku.
Bet vis vien sis vardas man graziausias is mergaitisku.
Gražus vardas
Labai grazus vardas, tik jau laaaaabai daznas. Na bent jau man tenka daznai susidurt su Ievomis Mano mociute buvo Ieva, mano pacios antras sventas vardas Ieva, klaseje Ievu neturejom, bet kurse buvo 2 ar 3 Darbe mano vadove buvo Ieva, taip pat dar drauge viena turiu kaiminysteje tokiu vardu. Jei kas paklaustu kokiu vardu zmoniu daugiausiai pazystu - atsakymas butu Ieva
grazus vardas, bet labai jau populiarus
kai rinkom antrai dukrytei varda vyras lb norejo pavadinti IEVA bet as nea nzn kodel bet sis vardas man nepatinka, nesakau kad negrazus na bet nelimpa jis man ir viskas..