Įkraunama...
Įkraunama...

sunelio gimimas

gimdymas praejo skaudziai ir ilgai... unsure.gif na zinojau kad skaudes bet kazkaip kitaip ta skausma isivaizdavau blush2.gif siaip viskas prasidejo sekmadieni atsikeliau ryte skaudejo bet po to praejo..vakare ziurejom telika vel uzejo skausmai tai buvo apie desimta val.tai siaip pasiziurejau laika na kas 15 ar 10 min nekreipiau labai demesio po to pradejo daznet jau buvo apie dvylikta mb tik atkreipe demesi kad pradejau labai jau isitempinet ir iskart norejo i ligonine vaziuot tai pasakiau jog sektu laika tai laikas jau buvo kas 5 ar 3min aisku as vis delsiu i ligonine visai nenoriu... unsure.gif tai taip ne miegodami pratempem iki puses keturiu man atrodo ir isvaziavom i ligonine.. ligoninej apziurejo...aisku tuo tarpu ir saremei dinginet pradejo matyt nuo ytampos... po apziuros pasake jog jei noriu galiu likt ligoninej arba dar vaziuot namo nes lygtai dar tik centimetras tebuvo atsidares(nelabai pamenu blush2.gif ) tai isvaziavom namo dar pasake jog galiu panadolio dvi tabletes ikalt ir bent kazkiek pamiegot...bet teske nedirbo tai likau be panadolio ir aisku be miego nes kai tik grizom namo vel skausmai sudaznejo ir sustiprejo... mb keleta valandeliu numigo as prasiraiciau lovoj ryte atsikele mb pamate jog man vel labai skauda.. tai vel isvaziavom i ligonine tas buvo apie puse devyniu.. apziurejo ir ka per tiek laiko dar tik plius vienas centimetras... doh.gif na galvoju jei per penkias valandas atsidare tik centimetras tai kiek as dar kankinsiuos na jau namo nebevaziavom likom ligoninej.. liepe daug vaiksciot tai ir vaiksciojom pirmyn atgal aukstyn zemyn laiptais... sustodami pakvepuot.. po to priguliau...nes vel eme dinginet saremiai tai skambinaus ginei klaust kodel taip ji tik paklause ar as bent kiek esu miegojus tai pasakiau jog ne ir ji liepe uzsiklot galva ir bent valandike numigt...visa laime valandike isejo numigt..vel skauda bet galvoju jei turi dar labiau skaudet tai nezinau kaip as istversiu po truputi taip atejo ir vakaras.... man skaudejo vis labiau ir labiau atejo sesele paklause ar viskas gerai as pradejau verkt.. paklause gal nuskausminamuju suleist pasakem jog taip.. tai apziura vel padare tada jau buvo plius dar du centimetrai na man jau tikrai atrode jog as dar ilgai nepagimdysiu jei per tiek laiko tiek teatsidare... na suleido nuskausminamuju mb leido dar truputi pabut kol nurimsiu ir uzmigsiu.. na nuluzau bet tas miegas toks kaip ir nemigas buvo bet akis vis pailsinau.. po valandikes kaip ir pabudau nuo dar didesnio skausmo..po kiek laiko jau rasiau savajam kad man skauda ka daryt(as juk sneket nemoku angliskai) tai vistiek pasake eik ir sakyk jog skauda.. na tai aisku as nejau nes nezinojau kaip pasakyt net tiek bet po geru dvieju vandikiu nebeistveriau ir siaip ne taip nuejau iki seseliu ten jau sneket nereikejo nes apsiverkiau tai suprato pacios jau kad nebekas man... tai pasake jog galiu paskambint sb ir pasakyt jog atvaziuotu nes jau gales leist epidura(nes jau bus atsilaisvines) bet pradzioj eitumem apziurai.. gerai bent kad tuo metu seseles pasitaike geros nes mates kiek as kankinuos.. po apziuros atnese telefona kad pasiskambinciau(kiek atsivere buvo nebepamenu bet zinau kad ne ka daugiau nei buvo).. atvaziavo mb pamate kaip labai kankinuos vos ne su manim pradejo verkt...tik drasina kad nebedaug ir viskas bus baigta turesim savo leliu...tada isejom i gimdykla...gimdykloj visas linksmumas prasidejo... blink.gif vel apziura.. tada pasake jog nuleis vandenis kad paspartintu eiga.. man labai skauda saukiu bandau kvepuot niekas nesigauna dave kazkokias dujas ar kaip jos ten vadinas nuo ju tik burna dziuna slykstu...kad epidura duot dar milijona klausimu uzdavineja as tik juos siunciu po velniais(tai ju laime jog nesupranta lietuviskai).. mb susimaiso ir pasako jog man aukstas kraujo spaudimas tai pasako jog reikia kraujo tyrimus padaryt ir paziuret ar gali man duot isvis to epiduro...viena sesele rekia ant musu kur yra gp kortele kad paziuret ar tikrai tas spaudimas aukstas as su savo topine anglu kalba bandau pasakyt kad jis suklydo(cia tarpas kol mb atnese ta kortele)tada jis jai pasviedzia ta kortele ji pasiziuri ir pakisa atgal o susiviepus tai netas zodis(zodziu seselei(vos nesusikeikiau) ne nuotaika buvo) na paeme krauja ir pasake jog pusvalandi reiks laukt atsakymu man skauda as juos dar labiau dedu i suns dienas kodel man neduoda to epiduro...mb tik mane ramina sesele(kita)irgi ramina rodo kaip kvepuot man kartais niekas nesigauna kartais ciut iseina pakvepuot...pagaliau sulauke atsakymu jog gali duot dar kol suleido praejo dar daug laiko man sunku o jie vis delsia... na vargais negalais suleido man ta epidura.. tik aisku nelabai man ji spejo suveikt... nes kai apziurejo lygtai ar du centimetrai bebuvo like(na vel nelabai pamenu)o gal centimetras.. nes po to as jau pradejau saukt jog noriu stumt... o seseles mazdaug "tu cia pisi prota tu dar negali noret stumt" taip ir saukiau daug kartu jog noriu stumt o mb tik vercia... po to pasiziurejo viena sesele ir sako"akurat nori stumt" taip ir priartejom finisa.. ilgai netrukau nors pradzioj nelabai gavos stumt bet pavyko... ir tik girdziu stumk.. po to nebestum.. po to vel stumk vel nebestumk.. ir vel stumk ir tik saukia nebestumk,bet jau buvo per velu vaikutis isciuoze lauk kaip kulka... biggrin.gif ir mb sako BERNIUKAS wub.gif ui kaip fainei tada pasijauciau.. pasibuciavom ir dziaugemes savo angeleliu... wub.gif
na kitaip graziau nemokejau papasakot nes siaip tai tikrai nekaip jauciaus as tuo metu... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliuks mamyte: 11 gegužės 2009 - 17:49
sveikinu sulaukus naujos mažos gyvybės wub.gif
Atsakyti
Didžiausi sveikinimai wub.gif Sveikatos, laimės, meilės wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Po nelengvo gimdymo linkiu lengvo auginimo 4u.gif
Atsakyti
sėkmės jums dideliausios 4u.gif
Atsakyti
aciukas 4u.gif
Atsakyti