QUOTE(Lemyna @ 2009 06 02, 13:25)
Mano tevelis turi 1999 m Audi A6, bet man atrodo ji siek tiek mazesne, nes as su ja važiuodama diskomforto nejaučiu kaip tik kondiškė veikia
Ir ko tik mes nepadarom, kad tik įtiktume savo diedam Bet manęs dar neima nors tu ką sakė ims kai mokslus baigsiu (už 1,5 m), sakiau tada nebeduosiu
O su šuniu tai ir man panašiai buvo nuėjom iki marių pasivaikščioti (čia maždaug 2 km nuo namų. Tai ta meška (32kg) privargo gi matai o aš taip į WC išsinorėjau , o dar tą reikėjo tyst
Ir ko tik mes nepadarom, kad tik įtiktume savo diedam Bet manęs dar neima nors tu ką sakė ims kai mokslus baigsiu (už 1,5 m), sakiau tada nebeduosiu
O su šuniu tai ir man panašiai buvo nuėjom iki marių pasivaikščioti (čia maždaug 2 km nuo namų. Tai ta meška (32kg) privargo gi matai o aš taip į WC išsinorėjau , o dar tą reikėjo tyst
Tai pas tavo tėtį jau naujesnė nes mūsų skaitosi paskutinė laida nuo 1996 atseit jau tos naujos ir buvo, nu žodžiu pas mus jau ne audi 100 bet dar nevisai ir a6 man patinka tokie jų variantai aš dabar ant tos kalaitės išvis perpykus erzina jinai mane nesveikai, mano durnius jeigu naglai lenda pasakei fu ir nuėjo savais reikalais o ta lipa ant galvos su visais savo dabar jau turbūt apie 50kg krenta ant kojų kariasi man ant pilvo tai įsirėmus reikia nustumt ir dar į šikną pendelį duot kad atsitrauktų o kad jinai ką nors pajustų greičiau sau koją išsisuksi užėjęs matyt senei jau senatvinis marazmas kad atsisėda ir cypia kaip užsukta jau net vyrui neatlaiko nervai, žodžiu panašu, kad geras šuva pradeda kvakt bile kad nenuprotėtų ir nepradėtų kremtytis vaiko kad man nenuskriaustų nes tas tai ją myli glaustosi pastoviai aplinkui bet kol kas tai jinai vaiką visada užstoja