Gal zinote kiek kainuoja tiesiogines dujos i Mazda 323f?
sveikos mazdyciu myletojos,
mano mazda 96 m. ir as ja labai dziaugiuos jau 7 metus, bet va vis mirkciot pradejo oro pagalves lempute vaziuojant, gal kas susiduret gal zinot kur cia gedimas gali but?
mano mazda 96 m. ir as ja labai dziaugiuos jau 7 metus, bet va vis mirkciot pradejo oro pagalves lempute vaziuojant, gal kas susiduret gal zinot kur cia gedimas gali but?
Sveikos mazdukių šeimininkės.
Važinėju 1996 mazda 323F. Jei reikia pavežt tėvus, ar uošvius - vos ne vos įsėda, o dar sunkiau išlipa. Žema labai. Ir niekaip neranda kaip dureles uždaryt.
Taip paslaptingai ten rankenėlė įtaisyta.
Ryja benzino žiauriai daug. Besotė mašina.
Šiais laikais jau kaip ir prabangi netgi gaunasi
.
Ir dar kondicionierius nebeveikia. Tai vasarą kaip orkaitėj ten sėdžiu.

Važinėju 1996 mazda 323F. Jei reikia pavežt tėvus, ar uošvius - vos ne vos įsėda, o dar sunkiau išlipa. Žema labai. Ir niekaip neranda kaip dureles uždaryt.

QUOTE(taramdaram @ 2011 11 07, 23:21)
Jei reikia pavežt uošvius - vos ne vos įsėda, o dar sunkiau išlipa. Žema labai. Ir niekaip neranda kaip dureles uždaryt.
Taip paslaptingai ten rankenėlė įtaisyta.
Šiais laikais jau kaip ir prabangi netgi gaunasi
.

Sveikos Mazdu gerbejos,
Sitas postas parasytas ir apie mano masiniuka. Mano mazda 94 metu, ja turiu beveik 2 metus. Raudonos spalvos su Hello Kitty lipduku ant priekio. Tokia jau pirkau. Benzo ryta 10l, ziema ir daugiau

Tai yra mano pirmoji masina, tai labai ja myliu ir rupinuosi, tik su nuplovimu ir issiurbimu beda, niekaip neprisiruosiu

Tik nustebau, kad va kitose masiniukese yra kondiskes, pas mane tai nera

Apmirusi temute ziuriu...
As irgi nusiziurejau mazdute pirkimui,95 metu 1.5 varikliukas,tik va kas mane gasdina tai kuro sanaudos,visi gasdina kad ji man nezmoniskai valgys...Tai pasimetusi esu dabar
Nes tai amn pirmoji masina bijau kad pilsiu as ir pilsiu ta benza,na man daug vazineti nereikia i darba ir atgal dar retkarciais kazkur nulekt...Ar apsimoka ja pirkt jei valgo apie 10l?

As irgi nusiziurejau mazdute pirkimui,95 metu 1.5 varikliukas,tik va kas mane gasdina tai kuro sanaudos,visi gasdina kad ji man nezmoniskai valgys...Tai pasimetusi esu dabar

QUOTE(Aushrita @ 2012 02 07, 23:58)
Apmirusi temute ziuriu...
Nes tai amn pirmoji masina bijau kad pilsiu as ir pilsiu ta benza,na man daug vazineti nereikia i darba ir atgal dar retkarciais kazkur nulekt...Ar apsimoka ja pirkt jei valgo apie 10l? 

Jei kasdien važinėsi trumpais atstumais,nelakstysi kaip akis išdegus, nereikia daug galios tai tikrai apsimoka. Nieko ekonomiškiau nerasi negu nedidelis benzininis varikliukas. Susitaikyk kad kuro sanaudos tokios ir bus tačiau perki nenaują mašiną ir kokių metų ir už tokią kainą daugiau ekonomijos negausi.
Mano mama važinėjo su Ford fiesta 1.1 benzinu. Kai gyveno Vilniuje ir važinėjo į darbą (miesto režimas) sąnaudos buvo 8-9 litrai, po to kai į darbą jau važiavo iš užmiesčio (mišrus režimas) tos pačios mašinos sąnaudos 6-7 litrai.
Man asmeniškai labai patinka tos Mazdos, mieli kibiriukai. Tik vat dažnos problemos su rūdimis.
QUOTE(runchikas @ 2012 02 08, 11:31)
Jei kasdien važinėsi trumpais atstumais,nelakstysi kaip akis išdegus, nereikia daug galios tai tikrai apsimoka. Nieko ekonomiškiau nerasi negu nedidelis benzininis varikliukas. Susitaikyk kad kuro sanaudos tokios ir bus tačiau perki nenaują mašiną ir kokių metų ir už tokią kainą daugiau ekonomijos negausi.
Mano mama važinėjo su Ford fiesta 1.1 benzinu. Kai gyveno Vilniuje ir važinėjo į darbą (miesto režimas) sąnaudos buvo 8-9 litrai, po to kai į darbą jau važiavo iš užmiesčio (mišrus režimas) tos pačios mašinos sąnaudos 6-7 litrai.
Man asmeniškai labai patinka tos Mazdos, mieli kibiriukai. Tik vat dažnos problemos su rūdimis.

Na stai as ir mazdiete-nusipirkau ta masiniuka
Dar nevazinejau tai matysim kaip cia man vaziuosis,truputi baisu del sedyniu kad jos taip zemai,atrodo kelio nematysiu visai

Papildyta:
Aciu uz atsakyma,draskytis nezadu nes dar zalia vairuotoja esu
Del rudziu tai taip,va pas mane galine arka jau beveik parejusi,reiks tvarkyti kai pinigeliu atsiras,nes dabar ir taip yra ka patvarkyt,dirza pasikeisti reikia,padangas vasarines reiks pirkti,visokiu priemoniu prieziurai...Tikiuosi pamilsiu sita mazdike kaip ir jus visi,tai mano pirmoji masinyte

Papildyta:
QUOTE(runchikas @ 2012 02 08, 12:31)
Jei kasdien važinėsi trumpais atstumais,nelakstysi kaip akis išdegus, nereikia daug galios tai tikrai apsimoka.
Aciu uz atsakyma,draskytis nezadu nes dar zalia vairuotoja esu

Del rudziu tai taip,va pas mane galine arka jau beveik parejusi,reiks tvarkyti kai pinigeliu atsiras,nes dabar ir taip yra ka patvarkyt,dirza pasikeisti reikia,padangas vasarines reiks pirkti,visokiu priemoniu prieziurai...Tikiuosi pamilsiu sita mazdike kaip ir jus visi,tai mano pirmoji masinyte

Ziuriu neikas nebendrauja...As kokia problemele pastebejau,kad man pavaros labai sunkiai jungiasi...nevaziavau bet taip isedusi buvau pajunginejau,nu per jega man jos jungiasi,cia prisalo gal ar kas gali buti?

QUOTE(Aushrita @ 2012 02 10, 18:45)
Ziuriu neikas nebendrauja...As kokia problemele pastebejau,kad man pavaros labai sunkiai jungiasi...nevaziavau bet taip isedusi buvau pajunginejau,nu per jega man jos jungiasi,cia prisalo gal ar kas gali buti? 

Šalta labai pavaroms, tai ir sunkiai junginėjasi

QUOTE(Matomas @ 2012 02 10, 21:08)
Atsipalaiduokite ir neiškokite bėdų
Pavažiuotumėte truputį, atšiltų tos pavaros ir lengvai junginėtųsi 

Na tikekimes nes ryt laukia pirma mazdos kelione iki darbelio

QUOTE(Matomas @ 2012 02 10, 20:08)
Atsipalaiduokite ir neiškokite bėdų
Pavažiuotumėte truputį, atšiltų tos pavaros ir lengvai junginėtųsi