QUOTE(Lemyna @ 2009 06 02, 11:48)
1) O kas jau ten per karvė, man dabar labai parūpo?
2) Sutapimas: aš ir į akmenį padarius esu
kliūdžiau Bet tai buvo labai seniai ir netiesa O jei rimtai, tai buvo žiauriai seniai, dar mokyklinukė buvau ir apie teises dar tik svajojau Girtas senis mano sėdėjo šalia, sakau nepravažiuosiu (akmenys dideli iš abiejų pusių), o jis važiuok sakau - pravažiuosi
nu ir važiavau ir pravažiavau, tik vienos pusės slenksčius gana gerai nuvariau
bet nieko nesakė Būtu tik pabandęs bent žodį pasakyt
Nėra čia ko duot beteisėm malalietkom ir dar pats liepoė važiuot
Nieko tokio, tada apgadinau jo išpuoselėtą, tais laikais dar gražutį 3 golfeklį
3) ir nori pasakyti, kad iki Mcdonaldo eidavai viena?
išprotėčiau, arba atrodyčiau išprotėjus, nes kalbėčiau viena ko gero
1. Karvė yra 1995 Audi a6 tas vadinamas "perechodas" tai palyginus su mazda tai ten tikras laivas nematau nei kapoto nei subinės
2. Akmenį kliudžiau svetimam kieme tamsiu paros metu, su ta pačia didele karve, sustojau išleist girto diedo girtą draugelį iš priekio atlindo kažkokia vobla su surūdijusiu civic'u ir baisiai nematė reikalo apvažiuot pro šoną nors ten du jos civikus galėjai sutalpint tai aš baisiai susibiesinus galvoju velniom kažkokią durnę kuri jau ant viso kiemo spiegia tai pasitrauksiu nu ir nemačiau aš to akmens o jis tiesiai už audės subinės toks dydžio sulig keliais girdžiu BUUUUUMMMMM, nustėrau perbalau sušlapau atsisuku į girtą diedą snukis jau persikreipęs išlėkė iš mašinos žiūrėt aš aišku per tą laiką ir apsibliaut spėjau, ale kad ten tik garsas buvo vos įbrėžiau, užtai paskui prie pardės kažkas į šikn įlėkė beveik toj pačioj vietoj ir paskui diedui palei bazę kitą šoną nudrožė, bet bent ne mano tie matomi apgadinimai
mano žala menka visai palyginus užtat kiek nervų ir kolionių buvo tai pusę metų nesėdau aš už tos karvės vairo sakiau vairuok pats kad ir girtas
3. O iki mcdako šutindavau nes ten šalia vyriokas dirbo parom budėdavo ir šiaip tai aš jam savaitgaliais valgyt nešdavau tada gera labai buvau, ženytis norėjau tai kur šiknon nelįsi
dabar kai žiedas ant rankos tai ir ėst mažiau gauna
jei rimtai tai gaila buvo ėsdavo visokį sausą maistą kaip šuva vos skrandžio nesusigadino žioplys
būdavo kad dar ir jo šunį pasiimdavau pavedžiot tai šuo nusipompindavo anksčiau už mane paskui partįst reikėdavo