Įkraunama...
Įkraunama...

Mazda 323

QUOTE(Lemyna @ 2009 06 01, 16:04)
Matai, tau nors vyro mašinoj atgaiva, o man nėra jokių atgaivų  schmoll.gif  kenčiu karštį ir toliau  karsta.gif

Aš kartais gaunu ir ana pasimėgaut, sako imk kasdien važinėk, ale plumpink puskilometrį iki garažo paskui ieškok kaip palei darbą prisiparkuot su saviške vos telpu o su ta kaip įlist reiktų nežinau, o paskui vakare vėl pėdink pastatyt, nea schmoll.gif schmoll.gif perdaug tingiu, geriau mano mažiukė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 06 01, 20:15)
Aš kartais gaunu ir ana pasimėgaut, sako imk kasdien važinėk, ale plumpink puskilometrį iki garažo paskui ieškok kaip palei darbą prisiparkuot su saviške vos telpu o su ta kaip įlist reiktų nežinau, o paskui vakare vėl pėdink pastatyt, nea  schmoll.gif  schmoll.gif perdaug tingiu, geriau mano mažiukė  thumbup.gif

oi ne schmoll.gif aš jau taip nesiaukočiau ir peškom nepirdinčiau tiek kelio schmoll.gif lotuliukas.gif net baisu pagalvoti karsta.gif tada jau geriau mazdukė wub.gif Na nebent reiktų visą dieną kažkur po miesta su maške trintis, arba kur toli važiuoti, tad jau pasinaudočiau šiuo privalumu biggrin.gif
Atsakyti
As kai pagalvoju, kai neturejau teisiu kiek vaiksciodavau daug, o dabar taip tingiu lotuliukas.gif o as saviskio masinos neimciau, nes dar ka padaryciau, tai siedele skaudetu, nes taip cackina jis ja biggrin.gif beje viena karta vaziavau ir to uzteko, laivas didziausias ten nemasina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2009 06 01, 22:36)
As kai pagalvoju, kai neturejau teisiu kiek vaiksciodavau daug, o dabar taip tingiu  lotuliukas.gif  o as saviskio masinos neimciau, nes dar ka padaryciau, tai siedele skaudetu, nes taip cackina jis ja  biggrin.gif beje viena karta vaziavau ir to uzteko, laivas didziausias ten nemasina  doh.gif

Aha aš ir kartais apie tai pagalvoju g.gif ypač vasara, dar mokyklos laikais tais siaubas kiek km per diena sukardavau, ir dar su kablais doh.gif ir nesiskundžiau, gerai buvo cool.gif
Dabar man nekyla klausimu is kur tie nereikalingi lasinukai ant slaunu ir kitur gun_bandana.gif tinginys kaltas box.gif geri laikai buvo flirt.gif bėdų del kg neturėjau, bet atsirado teisės ir prasidėjo cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 06 01, 22:42)
Aha aš ir kartais apie tai pagalvoju  g.gif  ypač vasara, dar mokyklos laikais tais siaubas kiek km per diena sukardavau, ir dar su kablais  doh.gif  ir nesiskundžiau, gerai buvo  cool.gif
Dabar man nekyla klausimu is kur tie nereikalingi lasinukai ant slaunu ir kitur  gun_bandana.gif tinginys kaltas  box.gif  geri laikai buvo  flirt.gif bėdų del kg neturėjau, bet atsirado teisės ir prasidėjo  cry.gif

as tai zinok iki darbo kulniuodavau peskom, nu cia gaunasi pora kilometru, bet dabar ir tiek neinu peskom biggrin.gif o del lasinuku, tai taip, pas mane ju kaip ir nera, bet jei pavaiksciociau, tai isviso butu thumbup.gif lotuliukas.gif bet vasara faina pasivaikscioti kai geras oras, nu bet jau ipratom ir fsio, isponejom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2009 06 01, 22:49)
as tai zinok iki darbo kulniuodavau peskom, nu cia gaunasi pora kilometru, bet dabar ir tiek neinu peskom  biggrin.gif  o del lasinuku, tai taip, pas mane ju kaip ir nera, bet jei pavaiksciociau, tai isviso butu  thumbup.gif  lotuliukas.gif bet vasara faina pasivaikscioti kai geras oras, nu bet jau ipratom ir fsio, isponejom  biggrin.gif

taigi va, kad išponėjau kaip turi būti fool.gif bet mano mb toks pat bash.gif viena gi neisiu pasivaikščioti, kažkaip durnai.. nuobodu
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 06 01, 22:58)
taigi va, kad išponėjau kaip turi būti  fool.gif  bet mano mb toks pat  bash.gif viena gi neisiu pasivaikščioti, kažkaip durnai.. nuobodu

tai turi suni, gali su juo eiti pasivaikscioti, as tai ir tokio neturiu, tai man liudna visai unsure.gif apeiciau su juo turbut savo visa rajona
Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2009 06 01, 23:01)
tai turi suni, gali su juo eiti pasivaikscioti, as tai ir tokio neturiu, tai man liudna visai  unsure.gif apeiciau su juo turbut savo visa rajona

Tai išeinu kartais ir su šuniu, bet norisi pakalbėti su kuo norsa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 06 01, 21:08)
oi ne  schmoll.gif aš jau taip nesiaukočiau ir peškom nepirdinčiau tiek kelio  schmoll.gif  lotuliukas.gif  net baisu pagalvoti  karsta.gif  tada jau geriau mazdukė  wub.gif  Na nebent reiktų visą dieną kažkur po miesta su maške trintis, arba kur toli važiuoti, tad jau pasinaudočiau šiuo privalumu  biggrin.gif

Su tokia karve visą dieną po miestą trankytis taigi nupušimas juodas ieškok kur tokią pastatyt kaip išsisukt siaubas blush2.gif doh.gif

QUOTE(wai2te_m @ 2009 06 01, 22:36)
As kai pagalvoju, kai neturejau teisiu kiek vaiksciodavau daug, o dabar taip tingiu  lotuliukas.gif  o as saviskio masinos neimciau, nes dar ka padaryciau, tai siedele skaudetu, nes taip cackina jis ja  biggrin.gif beje viena karta vaziavau ir to uzteko, laivas didziausias ten nemasina  doh.gif

Aš ir padarius esu akmenuką kliudžiau tai vajėzau vajėzau kas tada darėsi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Lemyna @ 2009 06 01, 22:42)
Aha aš ir kartais apie tai pagalvoju  g.gif  ypač vasara, dar mokyklos laikais tais siaubas kiek km per diena sukardavau, ir dar su kablais  doh.gif  ir nesiskundžiau, gerai buvo  cool.gif
Dabar man nekyla klausimu is kur tie nereikalingi lasinukai ant slaunu ir kitur  gun_bandana.gif tinginys kaltas geri laikai buvo bėdų del kg neturėjau, bet atsirado teisės ir prasidėjo

OOO as nuo savo namų iki Mcdonaldo pėškom šliumpindavau ir atgal pareidavau tai daugiau nei 4km ir smagu būdavo dabar pernai su dviračiu teko iki ten numint tai galvojau ties Savu aparpuolis pareis doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 06 02, 10:45)
Su tokia karve visą dieną po miestą trankytis taigi nupušimas juodas ieškok kur tokią pastatyt kaip išsisukt siaubas  blush2.gif  doh.gif

Aš ir padarius esu akmenuką kliudžiau tai vajėzau vajėzau kas tada darėsi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

OOO as nuo savo namų iki Mcdonaldo pėškom šliumpindavau ir atgal pareidavau tai daugiau nei 4km

1) O kas jau ten per karvė, man dabar labai parūpo? 4u.gif g.gif blush2.gif
2) Sutapimas: aš ir į akmenį padarius esu kliūdžiau Bet tai buvo labai seniai ir netiesa hihihi.gif O jei rimtai, tai buvo žiauriai seniai, dar mokyklinukė buvau ir apie teises dar tik svajojau flirt.gif Girtas senis mano sėdėjo šalia, sakau nepravažiuosiu (akmenys dideli iš abiejų pusių), o jis važiuok sakau - pravažiuosi unsure.gif nu ir važiavau ir pravažiavau, tik vienos pusės slenksčius gana gerai nuvariau verysad.gif bet nieko nesakė schmoll.gif Būtu tik pabandęs bent žodį pasakyt box.gif Nėra čia ko duot beteisėm malalietkom flirt.gif ir dar pats liepoė važiuot cool.gif Nieko tokio, tada apgadinau jo išpuoselėtą, tais laikais dar gražutį 3 golfeklį liezuvis.gif
3) ir nori pasakyti, kad iki Mcdonaldo eidavai viena? blink.gif išprotėčiau, arba atrodyčiau išprotėjus, nes kalbėčiau viena ko gero lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemyna: 02 birželio 2009 - 10:49
QUOTE(Lemyna @ 2009 06 02, 11:48)
1) O kas jau ten per karvė, man dabar labai parūpo?  4u.gif  g.gif  blush2.gif
2) Sutapimas: aš ir į akmenį padarius esu kliūdžiau Bet tai buvo labai seniai ir netiesa  O jei rimtai, tai buvo žiauriai seniai, dar mokyklinukė buvau ir apie teises dar tik svajojau  Girtas senis mano sėdėjo šalia, sakau nepravažiuosiu (akmenys dideli iš abiejų pusių), o jis važiuok sakau - pravažiuosi  unsure.gif  nu ir važiavau ir pravažiavau, tik vienos pusės slenksčius gana gerai nuvariau  verysad.gif  bet nieko nesakė  Būtu tik pabandęs bent žodį pasakyt  box.gif  Nėra čia ko duot beteisėm malalietkom  ir dar pats liepoė važiuot  cool.gif Nieko tokio, tada apgadinau jo išpuoselėtą, tais laikais dar gražutį 3 golfeklį  liezuvis.gif
3) ir nori pasakyti, kad iki Mcdonaldo eidavai viena?  blink.gif  išprotėčiau, arba atrodyčiau išprotėjus, nes kalbėčiau viena ko gero

1. Karvė yra 1995 Audi a6 tas vadinamas "perechodas" tai palyginus su mazda tai ten tikras laivas nematau nei kapoto nei subinės doh.gif

2. Akmenį kliudžiau svetimam kieme tamsiu paros metu, su ta pačia didele karve, sustojau išleist girto diedo girtą draugelį iš priekio atlindo kažkokia vobla su surūdijusiu civic'u ir baisiai nematė reikalo apvažiuot pro šoną nors ten du jos civikus galėjai sutalpint tai aš baisiai susibiesinus galvoju velniom kažkokią durnę kuri jau ant viso kiemo spiegia tai pasitrauksiu nu ir nemačiau aš to akmens o jis tiesiai už audės subinės toks dydžio sulig keliais girdžiu BUUUUUMMMMM, nustėrau perbalau sušlapau atsisuku į girtą diedą snukis jau persikreipęs išlėkė iš mašinos žiūrėt aš aišku per tą laiką ir apsibliaut spėjau, ale kad ten tik garsas buvo vos įbrėžiau, užtai paskui prie pardės kažkas į šikn įlėkė beveik toj pačioj vietoj ir paskui diedui palei bazę kitą šoną nudrožė, bet bent ne mano tie matomi apgadinimai blush2.gif mano žala menka visai palyginus užtat kiek nervų ir kolionių buvo tai pusę metų nesėdau aš už tos karvės vairo sakiau vairuok pats kad ir girtas biggrin.gif

3. O iki mcdako šutindavau nes ten šalia vyriokas dirbo parom budėdavo ir šiaip tai aš jam savaitgaliais valgyt nešdavau tada gera labai buvau, ženytis norėjau tai kur šiknon nelįsi lotuliukas.gif dabar kai žiedas ant rankos tai ir ėst mažiau gauna lotuliukas.gif jei rimtai tai gaila buvo ėsdavo visokį sausą maistą kaip šuva vos skrandžio nesusigadino žioplys doh.gif doh.gif būdavo kad dar ir jo šunį pasiimdavau pavedžiot tai šuo nusipompindavo anksčiau už mane paskui partįst reikėdavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 06 02, 13:13)
1. Karvė yra 1995 Audi a6 tas vadinamas "perechodas" tai palyginus su mazda tai ten tikras laivas nematau nei kapoto nei subinės  doh.gif

3. O iki mcdako šutindavau nes ten šalia vyriokas dirbo parom budėdavo ir šiaip tai aš jam savaitgaliais valgyt nešdavau tada gera labai buvau, ženytis norėjau tai kur šiknon nelįsi  lotuliukas.gif  dabar kai žiedas ant rankos tai ir ėst mažiau gauna  lotuliukas.gif  jei rimtai tai gaila buvo ėsdavo visokį sausą maistą kaip šuva vos skrandžio nesusigadino žioplys  doh.gif  doh.gif būdavo kad dar ir jo šunį pasiimdavau pavedžiot tai šuo nusipompindavo anksčiau už mane paskui partįst reikėdavo  lotuliukas.gif

Mano tevelis turi 1999 m Audi A6, bet man atrodo ji siek tiek mazesne, nes as su ja važiuodama diskomforto nejaučiu schmoll.gif kaip tik kondiškė veikia assa.gif

Ir ko tik mes nepadarom, kad tik įtiktume savo diedam karsta.gif Bet manęs dar neima nors tu ką lotuliukas.gif lotuliukas.gif sakė ims kai mokslus baigsiu (už 1,5 m), sakiau tada nebeduosiu lotuliukas.gif
O su šuniu tai ir man panašiai buvo doh.gif nuėjom iki marių pasivaikščioti (čia maždaug 2 km nuo namų. Tai ta meška (32kg) privargo gi matai doh.gif o aš taip į WC išsinorėjau fear.gif , o dar tą reikėjo tyst doh.gif
Atsakyti