QUOTE(Kontaktas @ 2009 11 07, 00:06)
ujuj CAREVNA....jai aš būčiau CAREVIČIUS tai keisčiau ir keisčiau mašinas ...kas savaitę...
Bet deja nesu...O saskaitose KRIZZZĖ...
Tad važinėju sena mašina. Bet naujom padangom.Naujais stabdžių diskais ir kaladėlėm.Naujas akumuliatorius.
Variklis po remonto 22 000 km. Kėbulas ne tik nesupuvęs bet net išpurkštas antikorozija...visur kur reikia. Tecninė apžiūra praeita 10,16d. iš pirmo bandymo ir savaime žinoma be kyšių.
Tad , nors technikai 17metų, negana to - dar vadinasi OPEL, galiu drąsiai stot šalia tavo naujos mašinos ir dar pažiūrėtume, kieno pirma pabyrėtų bestabdydama.
Ir dar Opelis nu žiauriai pasisekė, bet žiūriu tuoj naują mašiną susirinksi
gerai sako neturi mašinos pirma pirk magą, o visa kita paskui
ir šiaip mano mašina visai ne nauja tik techniškai tvarkinga, viskas šviežiai sutvarkyta tik padangų dar neužmovė, bet drąsiai galėčiau stot šalia Opelio ir žinau, kad neprašaučiau ir neapsidergčiau, o jei dar vyro mašiną pasiskolinus tai springimas dulkėm kažkam garantuotas va
taip, kad nereikia čia galvot, kad mergos visai niekam tikę, žinau ne vieną bernioką kurie man ties smilkiniu pasukioja, kad išvis su mašina važinėju,kam tos teisė ir ta mašina kai galima važinėt troleibusais ir autobusais gi "įkrenti ir važiuoji"