Aš tai dar perauti delsiu labai nenoriu tuos puvėkus dėt
QUOTE(Luana @ 2009 10 31, 23:41)
Tai sakai tyliai važinėt neįdomu, reikia , kad pusė Kauno girdėtų kaip išvažiuoji iš namų
O maniškei šiandien batai perauti buvo , jau pasiruošėm žiemai
O maniškei šiandien batai perauti buvo , jau pasiruošėm žiemai
Tai aiškiai neįdomu maniškė dar irgi su vasariniais batais, kol nėr šalčių nesiruošiu cvaksėt su šipais per asfaltą labai britkus garsas, o mentai iš tolo nematys ar ten žieminės ar universalios kokios
QUOTE(Carevna @ 2009 11 02, 15:49)
Tai aiškiai neįdomu maniškė dar irgi su vasariniais batais, kol nėr šalčių nesiruošiu cvaksėt su šipais per asfaltą labai britkus garsas, o mentai iš tolo nematys ar ten žieminės ar universalios kokios
Kai sustabdys, tai pamatys pabaladojam i medi, kad neprisnekeciau
QUOTE(wai2te_m @ 2009 11 03, 00:48)
tai, kad po lapkričio 1 dar galima 10 dienų aš ateinatį savaitgali ketinu dėt puvėkus jau
QUOTE(wai2te_m @ 2009 11 03, 00:48)
tai aš irgi taip sakau kol nesustabys tol nepamatys, o aš jau stengsiuos nepakliūt tfu tfu tfu aišku
QUOTE(Lemyna @ 2009 11 03, 14:30)
tai, kad po lapkričio 1 dar galima 10 dienų aš ateinatį savaitgali ketinu dėt puvėkus jau
Ahaaaaaaaaa norėčiau pažiūrėt kaip tu mentam taip pasakoji
Mano pirmoji masinyte buvo Mazda 323, tokia raudona mazute, nostalgija tokia kadangi buvo pirmoji tai ir nudroziau as ja neblogai
QUOTE(wai2te_m @ 2009 11 02, 01:18)
Keiciau kai tik nusipirkau, tai buvo pries metus pirma beda buvo keite varikli man tetis, tik varikli pirko, uz varikli kiek mokejo tiksliai nepamenu, gal 450lt. Varikli pirkom deveta, bet tetis iki siol neatsidziaugia koki gera pataike nupirkti Maniske irgi jau su zieminiais "batukais" nuo sios savaites, gerai, kad nusipirkau naujas padangas, nes butu reikeje ziemai vilkti ant paprastu ratu, o dabar su graziais ratlankiais
na va, jau savaite vazineju su nauju varikliuku (pirkom deveta irgi, bet naujesniu metu nei buvo mano), birbia labai tyliai palyginus su tuo senuoju tikiuosi laikui einant nebus dideliu problemu su juo... Nes su senuoju kai buvo,tai geda ryte is kiemo isvaziuot, visas melynuose dumuose skesdavo,o dar jei kokia pasenus kaimynka pamatydavo,tai begdavo nuo masinos kuo toliau, manydama, kad tuoj uzsidegs (arba jau galvojo,kad dega)
O "batukus" tai man jau pries kokias 3 savaites pakeite i zieminius
QUOTE(moliugele @ 2009 11 03, 21:35)
na va, jau savaite vazineju su nauju varikliuku (pirkom deveta irgi, bet naujesniu metu nei buvo mano), birbia labai tyliai palyginus su tuo senuoju tikiuosi laikui einant nebus dideliu problemu su juo... Nes su senuoju kai buvo,tai geda ryte is kiemo isvaziuot, visas melynuose dumuose skesdavo,o dar jei kokia pasenus kaimynka pamatydavo,tai begdavo nuo masinos kuo toliau, manydama, kad tuoj uzsidegs (arba jau galvojo,kad dega)
tai pas mane tapati problema buvo, dumino kaip reikalas svarbiausiai, kad dabar viskas gerai o tau labai daug kainavo? keite meistrai ar is pazystamu kas nors?
QUOTE(wai2te_m @ 2009 11 04, 00:17)
tai pas mane tapati problema buvo, dumino kaip reikalas svarbiausiai, kad dabar viskas gerai o tau labai daug kainavo? keite meistrai ar is pazystamu kas nors?
Kiek zinau variklis kainavo apie 500lt,o kiek pats keitimas tai nezinau,nes dar sankaba keite, tepalus, dar kazka, bet bendrai, tai nemenka sumele gavosi... O keite servise bet per pazystamus
Bet svarbu,kad dabar viskas tvarkoj...
QUOTE(Lemyna @ 2009 11 03, 14:30)
Jūs mergynos truputį ne taip galvojat apie sezonines padangas.....Datos, baudos...viskas sugalvota tik tam kad kažkaip sunormint šitus dalykus...
Reiktų žinoti du dalykus:
1. Vasarinių padangų, kai oro temperatūra plius 7 laipsniai ir mažiau- jau stipriai sumažėja sukibimas...Ir stabdymo kelias didėja vos ne dvigubai....
2. Ekstremaliu atveju padidėjęs nors metru stabdymo kelias...gali kardinaliai pakeisti visą likusį gyvenimą.
Taupyt galima bet kur kitur, bet tik ne žieminėms padangoms.
Mano automobiliui 17 metų bet padangos ,ypač žieminės , visada tvarkoj....Ir užsidėjau dar spalio 22 dieną.
QUOTE(Kontaktas @ 2009 11 04, 13:49)
Jūs mergynos truputį ne taip galvojat apie sezonines padangas.....Datos, baudos...viskas sugalvota tik tam kad kažkaip sunormint šitus dalykus...
1. Vasarinių padangų, kai oro temperatūra plius 7 laipsniai ir mažiau- jau stipriai sumažėja sukibimas...Ir stabdymo kelias didėja vos ne dvigubai....
2. Ekstremaliu atveju padidėjęs nors metru stabdymo kelias...gali kardinaliai pakeisti visą likusį gyvenimą.
Mano automobiliui 17 metų bet padangos ,ypač žieminės , visada tvarkoj....Ir užsidėjau dar spalio 22 dieną.
Tai man atrodo jau reikia keist ne padangas, o mašiną, nes bestabdydamas gali ir pabyrėt, o tai gali kardinaliai pakeisti likusį gyvenimą