Įkraunama...
Įkraunama...

Mazda 323

QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 09 26, 15:54)
kaip pamatysite mazda  melena brunete uz vairo ir su vaikais traukites kuo toliau user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man tai bėda verysad.gif Mano kapotas buvo špakliuotas verysad.gif nežinau kodėl, melavo tipo, kad tik buvo dažais aptaškytas todėl dažė. o vėliau geriau pažiūrėję pamatėm, kad špakliuota verysad.gif
Tai va gabalas iki pudės atskilęs dabar cry.gif Na nemoku nupasakot, kaip atrodo, bet nu taip atvėpę, nagą užkišus galėčiau nulupti ir liktų vidury kapoto plėmas rudas verysad.gif tai dabar taip plaudama pasaugau, bet jaučiu po žiemos nu lopinėlio neliks ir reika visą kapotą tvarkyt cry.gif taip pinigų nėra ličnų bash.gif
Dar vienas cilindras nedirba doh.gif pyliau ir tą kažkokį benzino papildą kur visą kuro sistemą valo, bet nepadėjo schmoll.gif 40lt kainavo tas myžalas mad.gif
Tai dar tam eilė tvarkyti nepriėmjo, o dabar dar ir kapotas nervus gadina mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 09 26, 16:59)
Dar vienas cilindras nedirba  doh.gif  pyliau ir tą kažkokį benzino papildą kur visą kuro sistemą valo, bet nepadėjo  schmoll.gif  40lt kainavo tas
Tai gal ne kuro sistemoi yra beda kad cilindras ne dirba?! g.gif
gal zvake? gal laidas,gal pats purkstukas sugedes ax.gif
is kur tu?pamirsau, jai klausiau blush2.gif
Vyras klausia, kaip tu gali vaizineti su 3 cilindrais,juk tai visai prastas vazinejimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 26 rugsėjo 2009 - 19:23
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 09 26, 20:16)
Tai gal ne kuro sistemoi yra beda kad cilindras ne dirba?! g.gif
gal zvake? gal laidas,gal pats purkstukas sugedes ax.gif
is kur tu?pamirsau, jai klausiau blush2.gif
Vyras klausia, kaip tu gali vaizineti su 3 cilindrais,juk tai visai prastas vazinejimas  doh.gif

nu taip ir važinėju verysad.gif ant laisvų taip negražiai dirba, o šiaip tai aš nejaučiu blush2.gif kai važiuoju. Beje, žvakes ir jų laidus keičiau būtent dėl tos bėdos, bet nepadėjo verysad.gif
Sako, kad rekia purkštuką keisti unsure.gif
Aš iš Kupiškio, jei tokį žinai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemyna: 26 rugsėjo 2009 - 21:49
mano masina visa pilna vaiku user posted image taip as kaip vezlis kelyje lotuliukas.gif su savo Laguna,o dabar vyras ja taiso user posted imagekaip pamatysite mazda  melena brunete uz vairo ir su vaikais traukites kuo toliau user posted image

Nu man pavojaus nekeli per 100km nepasieksi lotuliukas.gif o aš tai va taip ir lieku su mašina be normalių stabdžių kanagis niekas jų nedatvarkė vyras su sloga paslikas guli o aš nuo vaiko virusą pasigavau vakar vėmiau ir triedžiau toliau nei mačiau tempė užkilo šiandien tfu tfu tik trydalioju tai ne iki mašinų mum doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 09 27, 17:29)
aš tai va taip ir lieku su mašina be normalių stabdžių kanagis niekas jų nedatvarkė vyras su sloga paslikas guli o aš nuo vaiko virusą pasigavau vakar vėmiau ir triedžiau toliau nei mačiau tempė užkilo šiandien tfu tfu tik trydalioju tai ne iki mašinų mum  doh.gif  doh.gif

vargeli doh.gif kokių zarazų ore yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 09 26, 22:48)
Aš iš Kupiškio, jei tokį žinai  biggrin.gif
As galvoju vilniuje mirksiukas.gif vyras sake tegul atvaziuoja paziuresiu kas tai mazdai yra 4u.gif bet tu per toli smile.gif
QUOTE(Carevna @ 2009 09 27, 17:29)
Nu man pavojaus nekeli per 100km nepasieksi  lotuliukas.gif o aš tai va taip ir lieku su mašina be normalių stabdžių kanagis niekas jų nedatvarkė vyras su sloga paslikas guli o aš nuo vaiko virusą pasigavau vakar vėmiau ir triedžiau toliau nei mačiau tempė užkilo šiandien tfu tfu tik trydalioju tai ne iki mašinų mum  doh.gif  doh.gif
Sveikatytes jums 4u.gif ir gero oro kelije mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas ratuotosios biggrin.gif

mano masina visa pilna vaiku user posted image taip as kaip vezlis kelyje lotuliukas.gif su savo Laguna,o dabar vyras ja taiso user posted imagekaip pamatysite mazda  melena brunete uz vairo ir su vaikais traukites kuo toliau user posted image

biggrin.gif mano mazdoj irgi dvi panelės sėdi, bet mano mašina tai dažniau būna pilna ne vaikų o kėdučių vaikam lotuliukas.gif , nes aš kai važiuoju dičkė būna darže, tai mes tik su mažają Kauną gasdinam lotuliukas.gif

QUOTE(Lemyna @ 2009 09 26, 16:59)

Man tai bėda verysad.gif  Mano kapotas buvo špakliuotas  verysad.gif  nežinau kodėl, melavo tipo, kad tik buvo dažais aptaškytas todėl dažė. o vėliau geriau pažiūrėję pamatėm, kad špakliuota  verysad.gif
Tai va gabalas iki pudės atskilęs dabar  cry.gif Na nemoku nupasakot, kaip atrodo, bet nu taip atvėpę, nagą užkišus galėčiau nulupti ir liktų vidury kapoto plėmas rudas  verysad.gif  tai dabar taip plaudama pasaugau, bet jaučiu po žiemos nu lopinėlio neliks ir reika visą kapotą tvarkyt  cry.gif  taip pinigų nėra ličnų  bash.gif
Dar vienas cilindras nedirba  doh.gif  pyliau ir tą kažkokį benzino papildą kur visą kuro sistemą valo, bet nepadėjo  schmoll.gif  40lt kainavo tas myžalas   mad.gif
Tai dar tam eilė tvarkyti nepriėmjo, o dabar dar ir kapotas nervus gadina  mega_shok.gif

man tai irgi reiktų mašinytę nuvežt kad pagražintų, nes virš vieno rato truputį rūdys lenda ir spoilerį reikia perpūst iš naujo, nes vasarą kažkoks asilas į stovinčią mašiną įvažiavo mum ir pabėgo, tai dabar taip negražiai gale nubraukta doh.gif , o dar žiemai artėjant reikės akumą keist, nors kolkas nesiožiuoja, bet jei tik ilgiau pabūna be darbo mašinytė tai paskui ušsizarazina doh.gif , ai dar visai neseniai granatą vieną keitė, va taip ir purtom kišenes po truputį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2009 09 28, 16:56)
man tai irgi reiktų mašinytę nuvežt kad pagražintų, nes virš vieno rato truputį rūdys lenda ir spoilerį reikia perpūst iš naujo.

Man tai nuo spoilerio lakas lupasi, tai taip klaikiai atrodo doh.gif O rudžių tai tik vienoj vietoj mačiau po vairuotojo durim. Matosi tik atsigulus beveik ant žemės, tai nežadu tvarkyt, na nebent pinigų per daug turėsiu kai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2009 09 28, 16:56)
tai mes tik su mažają Kauną gasdinam lotuliukas.gif
lotuliukas.gif o kodel gasdinate Kauna ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 09 28, 17:26)
Man tai nuo spoilerio lakas lupasi, tai taip klaikiai atrodo  doh.gif  O rudžių tai tik vienoj vietoj mačiau po vairuotojo durim. Matosi tik atsigulus beveik ant žemės, tai nežadu tvarkyt, na nebent pinigų per daug turėsiu kai  lotuliukas.gif

Man tetis daze apacia prie dureliu, nes ziauriai isrudijus zaraza unsure.gif vargas tos masinos, bet be ju irgi blogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 09 28, 21:36)
lotuliukas.gif o kodel gasdinate Kauna ax.gif

Ai biškiuką dar žalia važiuotoja blush2.gif
Atsakyti
O aš nieko negražinsiu visa apsilaupius vargšė nu bet rūdys smarkiai lyg nelenda blush2.gif vakar kažkoks gaidys mane nuo kelio bandė nustumt zaraza, stoviu sankryžoj palei polikliniką prie pramonės maximos (čia kad Luana geriau orentuotųsi kur buvau) hihihi.gif ir paskui mane atvažiavo apynaujė tojojojojota už jos vairo kažkoks 40-50metų asilas įsivaizduojantis kad jis kietas nu toks myždiedis doh.gif žodžiu jam matot reiki link elektrėnų gatvės sukt ir vsio ten ta papildoma lentukė žalia kabo ri kad pypsina jis man kad pypsina tipo traukis durne, iš šono mašina priekyje mašina aš kokia 7 stoviu niekaip nepralįstų net norėdamas aš apsidairiau kad jis niekur nelenda ir ramiai sau laukiu kol žalia užsidegs o anas davai vėl ant signalo doh.gif doh.gif doh.gif užsidegė žalias tai jis dar pro šoną besiputodamas ir bepypsindamas nuvažiavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mano šuo dabar va padėjo subinę ant vaiko puzlės ot bus rėkimo kai tas pamatys lotuliukas.gif
Atsakyti