QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 08 19, 21:34)
Lemyna tai iseina jai auto nauduojasi keleta zmoniu tai reikia visus irasynet i draudima,ar jai kaimynas pasiskolina ,mama ar tetis,draugas,sesuo,brolis ir t.t.ir padaro avarija jam draudimas nieko nereiskia? Ar jiems tiesiog draudziama duoti savo auto,kas per nesamones
Visai ne nesamonės Pernai draudžiausi, ir klausėm draudėjos kaip būtų pigiau: ar kad mama registruotųsi mašiną sau ir drasutųsi taip pat tik taip, kad ji viena ją vairuos. Ar man registruotis ir gausis tas pats.
nes tikrai yra tokia paslauga, kad galima pažymėti, kad mašiną vairuos dar vienas asmuo. tada reikia nurodyti kito asmens amžių ir stažą.
Pernai draudžiausi mamos vardu ir pažymėjau kitą asmenį, todėl gavosi truputi brangiau, nei jei vienai.
Apie jokius kaimynus ir dar kitus asmenis kalba neina.
Tikrai taip draudžiausi ir dabar domiuosi kur taip pat apsidrausti yra pigiau. Taip, kad čia ne nesąmonė. Pasidomėkit.
Papildyta:
Va čia galite pasiskaičiuoti draudimą sau ir pažiūrėti kiek kainuos. o tada grįžti atgal ir prie minimalaus vairuotojo amžiaus įvesti, sakykim kokį 20, ir pažiūrėkit kokia sumą rodys dabar.
https://www.epolisas...ain_kldvpp.aspx
Žinoma niekas neliepia taip daryti, bet kadangi mano mama mano mašinos nevairuoja visai, ji tik yra ant jos vardo, tai aš pati savo saugumui šia paslauga naudojuosi.