QUOTE(Lemyna @ 2009 08 03, 18:50)
SIAURAAKYTĖS IR VARLIAAKYTĖS !!!!!
Prisikelkit ir prisipažinkit, ar negalvojat savo mazdučių parduoti ir pirkti kažką kitą?
Taigi, labai įdomu ką norėtumėte vietoj jos turėti? (aš apie realias svajones)
Carevna kaip gyvena junioras? Ar neserga ir kaip susigyveno su broliuku?
Aloha kūmos
Junioras šiandien jau lyg normaliai nes prieš tai labai su pilvu pykosi bet lyg reikalai tvarkosi su broliu susigyvenam kai tvarkausi palieku brolį šalia lovytės su mažium bendraut tai jei dičkis susigalvoja pasiplaut mažas iškart dūdas paleidžia
O šiaip tai aš savikšės neparduosiu kitaip tariant apsiženijau
po manęs tik metalo laužas jau jai, bagažinėj sakė diedas kažkur skylė apačia apipuvus visa nu žodžiu sudrošiu ir gražiai atsisveikinsiu, o po šitos noriu 4 golfo mėlynos rašalo spalvos ir kad būtų visos šitos trys raidukės TDI raudonos
žodžiu užsimaniau gan reto egzemplioriaus bet kodėl gi nepasapaliojus gal ir pasiseks
QUOTE(Dowileete @ 2009 08 04, 11:01)
Sveikutes mazdietes
mum dar gerai ir turima varliuke bet... kai jau atsiras vaikiukiu noretumem tokios toyotos labai daili masinyte dar kaip tik MB krikstatevis tokia nusipirko, tai kai buvo atvaziaves varvinom seile visa vakara
Va va tokią kaip tik šiemet mūsų kaimynai įsigijo ant kiemo stovi, šiaip sakyčiau visai nieko mašiniukas bet mane asmeniškai labiau vokiškos traukia nu aš gryna kavenska jeigu mašina tai vokiška jeigu telefonas tai nokia
o kai mazdą gavau dovanų tai dovanotam arkliui į dantis nežiūrima