Seniai besirodžiau jau čia
QUOTE(jurguliux @ 2009 07 25, 11:04)
kaip tik ne kvailai, gi aplinkiniai nežino, kad tu nieko nesupranti
o aš ne per seniausiai važiavau su MB mašina, kurios centrinis kartais rakinasi, kartais nea ir papuolė man tas momentas kada nesirakino, tai tebuvo galima tik bagažine atrakinti ir lipti per ja į vidų atrakint dureles. O aš buvau jau su ne mažu tai gerai,kad kablis buvo, bent aukščiau palipt galėjau, nes tiesiai negalėjau kojos ėkelt į bagažine
o aš ne per seniausiai važiavau su MB mašina, kurios centrinis kartais rakinasi, kartais nea ir papuolė man tas momentas kada nesirakino, tai tebuvo galima tik bagažine atrakinti ir lipti per ja į vidų atrakint dureles. O aš buvau jau su ne mažu tai gerai,kad kablis buvo, bent aukščiau palipt galėjau, nes tiesiai negalėjau kojos ėkelt į bagažine
įsivaizduoju vaizdelį kaip į bagažinę ropščias , aišku man juokinga, bet manau tau tai menki juokai buvo
QUOTE(Carevna @ 2009 07 25, 17:23)
Čia ne duslintuvas o ten kažkokia guma ar atrama kur patį duslintuvą laiko jinai atsikabina ir toks vaizdas kad duslerka velkasi žeme, pas mane taip buvo vis diedui įrodinėjau kad duslerką pamečiau nuvarė pas kažkokį dieduką į garažusir prikabino
Nu tu tai duodi vaizdų
Nu tu tai duodi vaizdų
Va va ir pas mane kažkas panašaus buvo, tik ten buvo parėjęs kažkoks metalo gabalas kur duslę laiko, tai MB palindęs po mašina pats patvarkė
O aš jau atradau kas mane žiauriai veikia mano mazdytėj, tai langų rasojimas kai drėgna , nu kažkoks košmaras , net per lietų čiut langą prasidarius turiu važiuot, kad nors kiek pratrauktų nes kitaip kelio nematau , gal kas žinot kokį vaistą