Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 12, 11:40)
As ir keliu siandien fokuso nuotrauka.
Sufokusuota i virsutinius,taip daugiau desinej pusej, geles fokuse ziedlapelius,ane ? smile.gif
O del ryskumo,apskritai g.gif ...

kazkaip noretusi, kad geles centras butu fokuse, ryskus ax.gif gal truputi diafragma reiktu atvetri, bet kol tu ND laikas ateis... bandyk nusitaikyt i centra
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 12, 11:40)
As ir keliu siandien fokuso nuotrauka.
Sufokusuota i virsutinius,taip daugiau desinej pusej, geles fokuse ziedlapelius,ane ? smile.gif
user posted image

O del ryskumo,apskritai g.gif ...

jo as irgi ten fokusa matau mirksiukas.gif Ir ryskumo man pakanka, graziai matosi lapuku struktura. O jei dar butum nufotkinus ne taip saules apsviesta gele, butu dar geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 12, 14:43)
man asmeniskai sita foto butu geresne, jei visa gelyte butu ryskumo zonoje mirksiukas.gif 

Pakol kas,daugiausiai fokusa dar gaudau,o del kompozicijos,tai stengiuos kaip iseina smile.gif .
Va sita nuotrauka,galiu jau pasigirt,fotkinau,pirma kart,turbut,perstacius islaikyma.Buvo vejuota,tai sutrumpinau islaikyma ir uzkeliau iso smile.gif .Pagaliau supratau apie islaikyma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 12, 12:48)
Pakol kas,daugiausiai fokusa dar gaudau,o del kompozicijos,tai stengiuos kaip iseina smile.gif .
Va sita nuotrauka,galiu jau pasigirt,fotkinau,pirma kart,turbut,perstacius islaikyma.Buvo vejuota,tai sutrumpinau islaikyma ir uzkeliau iso smile.gif .Pagaliau supratau apie islaikyma thumbup.gif

Man truksta ryskumo blush2.gif
Beje,labai rekomenduoju nusipirkti Scott Kelby knyga-Skaitmenine fotografija,1 dalis.
Cia visom.Labai gerai viskas knygoje paaiskinta,norisi paskaicius iskarto imti fotika ir bandyti thumbup.gif
Atsakyti
so-fun, man tai viskas tinka ir patinka 4u.gif G_i_e_d_r_ė , matau fokusa ant lapeliu, taip turi but, ane?

na ir stai dar vienas bandymas su fokusu... man paciai atrodo, kad geriau pavyko nei pries tai. ka jus manote?

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 12, 11:52)

Gerai smile.gif as tai sita uzskaityciau ax.gif
Papildyta:
kaip jums cia spalvos ir ryskumas?

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 12 gegužės 2009 - 12:55
prakaituoju visa diena unsure.gif ir stai ka gavau... man atrodo pavyko bigsmile.gif
o jum? blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
so-fun, neturiu ka blogo pasakyt, patinka blush2.gif
tarzaniuke, sakyciau gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 12, 13:52)

na ir stai dar vienas bandymas su fokusu... man paciai atrodo, kad geriau pavyko nei pries tai. ka jus manote?
[

na as vel prie trecios kabinsiuos. Arba geriau patilesiu lotuliukas.gif

QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 12, 14:03)
prakaituoju visa diena  unsure.gif ir stai ka gavau... man atrodo pavyko  bigsmile.gif

man antra schmoll.gif , atrodo fokusas tarp zaisliuku. g.gif
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 12, 12:03)
prakaituoju visa diena  unsure.gif ir stai ka gavau... man atrodo pavyko  bigsmile.gif
o jum?  blush2.gif

as ir uzskaityciau mirksiukas.gif
as ir i antra ziurejau, ziurejau, bet man pasirode, kad labiau i virsugalvi jo sufokusuota g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 12 gegužės 2009 - 13:22
QUOTE(liamuna @ 2009 05 12, 13:13)

man antra  schmoll.gif , atrodo fokusas tarp zaisliuku.  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
į žalios temą. ar užtenka ryškumo???

user posted image
Atsakyti