Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

QUOTE(liamuna @ 2009 05 12, 11:39)
*na snd nuotaika matyt puiki  biggrin.gif , o kur priekabiavimai?  lotuliukas.gif

** reikes pakartot, galima dabar ir lauke net, manau butu dar ispudingesviu nuotrauku  4u.gif

* kad kabinejuos kabinejuos, kaip matai kitur blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

** drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 05 12, 11:30)
smile.gif.. kaip man buvo pasakyta "nefotografuoti"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , o jei rimtai tai apsvietimas fotografijoje (mano nuomone) didelis mokslas (didesnis nei mygtuko paspaudimas). Prasau neisizeisti, bet tavuoju atveju nuotrauka labiau tiktu skyreliui "fotografuojam ir grozimes" , tiesiog pamatei tau patinkanti objekta ir nusptrendei nufotografuoti. As galvoju, kad cia siekiama, ne tik nufotografuoti, bet tai dar ir gerai padaryti (tiesioginis blyksnis i objekta nera gerai). Gal pradzioje reiketu rinktis lengvenes uzduotis nei fotografuoti nakti 4u.gif

Supratau smartass.gif , prasau labai nepykti ant manes, as tik mokausi... smile.gif Turiu dar ir pridedama blykste, bet ji man dar tamsus miskas biggrin.gif , aciu visoms uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 12, 12:32)
nemegstam integruotos tai ypatingai, o megstam isorine pridedama, bet cia jau mokslai ir dideli niuansai, kad nesigautu astriu seseliu. su laiku ir jus pamatysit kokios plokscios jos gaunasi, naudojant tiesiogiai i objekta blykste. pasiskaitykit literaturos - turetu dar aiskiau but smile.gif

Dėkui už paaiškinimą 4u.gif
Iš pradžių maniau, kad bet kokių blicų nemėgsta čia visos ax.gif Aš kartais naudoju pridedamą blykstę, todėl ir pasidarė įdomu kodėl taip nemėgstama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 12, 12:39)
liamuna sako reik perdaryt  biggrin.gif  na, manau, jei jau kazkam kliuna, vadinasi reikia geriau padaryt... bandysiu dar sykeli smile.gif

as ir prie paskutines kibciau smile.gif (jo Bonda siandien gera cool.gif

QUOTE(ich @ 2009 05 12, 12:58)
Supratau smartass.gif , prasau labai nepykti ant manes, as tik mokausi... smile.gif Turiu dar ir pridedama blykste, bet ji man dar tamsus miskas  biggrin.gif , aciu visoms uz patarimus 4u.gif

Oi, pykcio tikrai jokio, tiesiog issakiau nuomone (ir poto pati bijojau, kad nepapyktu kas), visi mes cia mokytis susirinke.

QUOTE(Will @ 2009 05 12, 13:02)
Dėkui už paaiškinimą  4u.gif
Iš pradžių maniau, kad bet kokių blicų nemėgsta čia visos  ax.gif  Aš kartais naudoju pridedamą blykstę, todėl ir pasidarė įdomu kodėl taip nemėgstama  ax.gif

smile.gif, as tikrai nesu nusistacius jau taip kategoriskai pries, bet kaip Rasyce pastebejo reikia jomis moketi naudotis smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Griztu ir as i nauja buri ax.gif
Namu darbus kaip ir padarius, tai liksiu skaitytoja, stebetoja...

Cia dar vis i zalios tema (o sia savaite gal jau kita tema g.gif )

user posted image

Kur jus matot cia fokusa? Nes as ne visada ji gerai matau blush2.gif O kaip ryskumas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 12 gegužės 2009 - 12:25
QUOTE(so-fun @ 2009 05 12, 12:21)
O kaip ryskumas?

man ryskumas siaip sau ax.gif
Atsakyti
[quote=so-fun,2009 05 12, 14:21
Kur jus matot cia fokusa? Nes as ne visada ji gerai matau blush2.gif O kaip ryskumas?

As matau i geles lapelius,gal daugiau i desine puse g.gif .Ryskumas,tai lyg geras,taip naturaliai atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 12 gegužės 2009 - 12:27
QUOTE(bonda @ 2009 05 12, 11:25)
man ryskumas siaip sau ax.gif

pritariu smile.gif Man ir jo truksta ax.gif

Papildyta:

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 12, 11:26)
As matau i geles lapelius,gal daugiau i desine puse g.gif .Ryskumas,tai lyg geras,taip naturaliai atrodo...

o man atrodo kad i ta priekini ziedlapi, kurio beveik nesimato rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 12 gegužės 2009 - 12:29
so-fun as ir kaip Giedre matau i tuos lapelius.. ir ryskumo sioj man pakanka smile.gif. Bet man pacio kadravimo kitokio gal kie noretusi.
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 05 12, 11:29)
so-fun as ir kaip Giedre matau i tuos lapelius.. ir ryskumo sioj man pakanka smile.gif. Bet man pacio kadravimo kitokio gal kie noretusi.

Oi dar daug mokytis man rolleyes.gif tai apie kadravima dar nesneku blush2.gif Ir siaip ne megeja augalu ir vabalu foto, man labiau patinka zmones, bet juos fotkint dar sunkiau. Taip, kad praktikuojuos kolkas visur.

Aciu uz komentarus mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir keliu siandien fokuso nuotrauka.
Sufokusuota i virsutinius,taip daugiau desinej pusej, geles fokuse ziedlapelius,ane ? smile.gif
user posted image

O del ryskumo,apskritai g.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 12 gegužės 2009 - 12:43
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 12, 12:40)
As ir keliu siandien fokuso nuotrauka.
Sufokusuota i virsutinius geles fokuse ziedlapelius,ane ? smile.gif

O del ryskumo,apskritai g.gif ...

man asmeniskai sita foto butu geresne, jei visa gelyte butu ryskumo zonoje mirksiukas.gif nu dar dar, jei ryskumas nuo viduriuko prasidetu mirksiukas.gif bet cia gal skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti