Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

ne suspet su jumi
bet kadangi fokusa jau padariau tai sedziu rami blush2.gif kol kitus ND ktutinsim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 05 14, 23:43)
ne suspet su jumi
bet kadangi fokusa jau padariau tai sedziu rami  blush2.gif  kol kitus ND ktutinsim  lotuliukas.gif

Taip,kuo toliau i miska,tuo daugiau....... biggrin.gif
As ir sedziu rami su pirmuoju namu darbu,bet kiti bus sunkesni,bent ju man,kai pabandziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 19:42)
Kokį fotoaparatą naudoji, lens'as kitinis?
Man irgi atrodė, kad nesąmonė nesigauna (Taip, visada reik kitus kaltint.  blush2.gif ) Kol šiandien neprisėdau valandžiukei, ir išmokau..  smile.gif

Plius, man bent jau daug įtakos šviesa turi. Jeigu trūkumas, arba per daug, man tada nevisada išeina smile.gif

jo leshis kitinis , gal ir tavo teisybe sveisos atzvilgiu nes fotkinau jau i vakara lauke ,reiks pabandyt ryt diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 14, 22:48)
Taip,kuo toliau i miska,tuo daugiau....... biggrin.gif
As ir sedziu rami su pirmuoju namu darbu,bet kiti bus sunkesni,bent ju man,kai pabandziau smile.gif

Aš kaip tik kitų labai laukiu, ir praktinį darysiu, kai jau mokėsiu ką nors gražaus... blush2.gif

Einu apie diafragmą skaityt, ir kita akim euro. žiūrėt.
Nes jau visai, nežinau kas ta diafragma ( blink.gif Gėėėda blush2.gif ) nei kaip jos kaitaliot.

Papildyta:
QUOTE(kerolli @ 2009 05 14, 22:49)
jo leshis kitinis , gal ir tavo teisybe sveisos atzvilgiu nes fotkinau jau i vakara lauke ,reiks pabandyt ryt diena  smile.gif

Man vakar tas pats buvo. Viską mečiau. Bet paskui šiandien dar kambarį pakeičiau, su šiltesniu apšvietimu, ir išėjo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 19:52)
Man vakar tas pats buvo. Viską mečiau. Bet paskui šiandien dar kambarį pakeičiau, su šiltesniu apšvietimu, ir išėjo.  mirksiukas.gif

dekui uz patarima ,praktikuosiuos ryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 05 14, 22:37)
nu va ir man nepatiko kelisk kart bandziau ir nezinau kas ne taip , nes kitas variantas gavosi kad fokuse ir mandarinas ir obuolis nors atstumas yra tarp ju  g.gif

Pabandyk dar labiau tarpus padidinti, turetu aiskiau matytis fokusas mirksiukas.gif
Atsakyti
Hmmm, kur fotike tą išlaikymą rast? mastau.gif Bandysiu ieškot. blush2.gif
Atsakyti
as kol kas tik skaityt speju, tarpais tema, tarpais apie fotografavima blush2.gif , ryt MB grizta, tai ikisiu jam vaikus ir vel imsiuos pyskinti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 22:13)
Hmmm, kur fotike tą išlaikymą rast? mastau.gif Bandysiu ieškot.  blush2.gif

Nu cia dabar kas g.gif Kad tokiu klausimu cia nebutu.Dar jei nerastum kur nusiskatyti baltos spalvos balansa tai suprasciau,bet dabar apie islaikyma viena is pagrindiniu parametru kalba eina doh.gif Instrukcja,kaip -Teve musu turit zinoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 14 gegužės 2009 - 22:23
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 22:13)
Hmmm, kur fotike tą išlaikymą rast? mastau.gif Bandysiu ieškot.  blush2.gif

Va va ir as to ieskau.gerai kad fotike yra reset funkcija tai bent nustatymus atstato, o tai visai nugrybauciau su nustatymais blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti