ne suspet su jumi
bet kadangi fokusa jau padariau tai sedziu rami kol kitus ND ktutinsim
QUOTE(Padangė @ 2009 05 14, 23:43)
ne suspet su jumi
Taip,kuo toliau i miska,tuo daugiau.......
As ir sedziu rami su pirmuoju namu darbu,bet kiti bus sunkesni,bent ju man,kai pabandziau
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 19:42)
Kokį fotoaparatą naudoji, lens'as kitinis?
Man irgi atrodė, kad nesąmonė nesigauna (Taip, visada reik kitus kaltint. ) Kol šiandien neprisėdau valandžiukei, ir išmokau..
Plius, man bent jau daug įtakos šviesa turi. Jeigu trūkumas, arba per daug, man tada nevisada išeina
Man irgi atrodė, kad nesąmonė nesigauna (Taip, visada reik kitus kaltint. ) Kol šiandien neprisėdau valandžiukei, ir išmokau..
Plius, man bent jau daug įtakos šviesa turi. Jeigu trūkumas, arba per daug, man tada nevisada išeina
jo leshis kitinis , gal ir tavo teisybe sveisos atzvilgiu nes fotkinau jau i vakara lauke ,reiks pabandyt ryt diena
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 14, 22:48)
Taip,kuo toliau i miska,tuo daugiau.......
As ir sedziu rami su pirmuoju namu darbu,bet kiti bus sunkesni,bent ju man,kai pabandziau
Aš kaip tik kitų labai laukiu, ir praktinį darysiu, kai jau mokėsiu ką nors gražaus...
Einu apie diafragmą skaityt, ir kita akim euro. žiūrėt.
Nes jau visai, nežinau kas ta diafragma ( Gėėėda ) nei kaip jos kaitaliot.
Papildyta:
QUOTE(kerolli @ 2009 05 14, 22:49)
jo leshis kitinis , gal ir tavo teisybe sveisos atzvilgiu nes fotkinau jau i vakara lauke ,reiks pabandyt ryt diena
Man vakar tas pats buvo. Viską mečiau. Bet paskui šiandien dar kambarį pakeičiau, su šiltesniu apšvietimu, ir išėjo.
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 19:52)
Man vakar tas pats buvo. Viską mečiau. Bet paskui šiandien dar kambarį pakeičiau, su šiltesniu apšvietimu, ir išėjo.
dekui uz patarima ,praktikuosiuos ryt
QUOTE(kerolli @ 2009 05 14, 22:37)
nu va ir man nepatiko kelisk kart bandziau ir nezinau kas ne taip , nes kitas variantas gavosi kad fokuse ir mandarinas ir obuolis nors atstumas yra tarp ju
Pabandyk dar labiau tarpus padidinti, turetu aiskiau matytis fokusas
Hmmm, kur fotike tą išlaikymą rast? Bandysiu ieškot.
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 22:13)
Nu cia dabar kas Kad tokiu klausimu cia nebutu.Dar jei nerastum kur nusiskatyti baltos spalvos balansa tai suprasciau,bet dabar apie islaikyma viena is pagrindiniu parametru kalba eina Instrukcja,kaip -Teve musu turit zinoti
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 22:13)
Va va ir as to ieskau.gerai kad fotike yra reset funkcija tai bent nustatymus atstato, o tai visai nugrybauciau su nustatymais
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.