Vajei kokio šen sulaukiau skambučio kaimynė paprašė pafotkint bažnyčioje krikštynas ,ar kas bandėt ?ar labai sudėtinga ?
fizė šildosi musytė prieš saulutę
Laba ryta
na, merginos, nevarykit Dievo i medi cia ir yra pradziamokslis nuo 0, kritika priimkit ne kaip asmenini kritikavima, o nuotraukos bandykit, dekit, jei nematot, parodys kur fokusas, tikrai issamiai merginos viska paaiskina as anoj temoj verkiau, kad reikia man i zalioku tema na, bet niekas vietoj jusu instrukcijos neperskaitys
na, merginos, nevarykit Dievo i medi cia ir yra pradziamokslis nuo 0, kritika priimkit ne kaip asmenini kritikavima, o nuotraukos bandykit, dekit, jei nematot, parodys kur fokusas, tikrai issamiai merginos viska paaiskina as anoj temoj verkiau, kad reikia man i zalioku tema na, bet niekas vietoj jusu instrukcijos neperskaitys
QUOTE(olo @ 2009 05 11, 21:38)
kamane neryski, tai pavadinimas kitas labiau tiktu
QUOTE(meskius @ 2009 05 12, 02:53)
Na ka bandau. Tik nebarkit uz netikusiai pasirinkta vieta- gi galejau kazka patiesti, nes dabar tai
super
QUOTE(almara @ 2009 05 12, 07:40)
irgi ryskesnes noretus -ale sunku jas pagaut bandziau siemet -ir visus akdrus istryniau
QUOTE(Rico @ 2009 05 12, 09:42)
Laba ryta
QUOTE(linksmuciuke @ 2009 05 11, 18:52)
o pasufleruokit man kaip jas sviesesnes gaut, ka reikia pareguliuot. fotografavau be blykstes kambari.
QUOTE(ader @ 2009 05 12, 10:03)
o pasufleruokit man kaip jas sviesesnes gaut, ka reikia pareguliuot. fotografavau be blykstes kambari.
Dididnti iso, atverti diafragmą, ilginti išlaikymą.
aciu bandysiu eksperimentuot.
QUOTE(meskius @ 2009 05 12, 03:53)
Na ka bandau. Tik nebarkit uz netikusiai pasirinkta vieta- gi galejau kazka patiesti, nes dabar tai
QUOTE(vugi @ 2009 05 12, 08:16)
man zinok ne, pats didziausias blogis blykste..
Cia fotografuota kai jau laaabai tamsu buvo, o kaip be blykstes tai padaryt?
QUOTE(Valetta @ 2009 05 12, 08:33)
isjunk blykste, cia merginos labai rekia del jos
Jau matau
Sveikos merginos, priimkit ir mane į naujokų būrį .
Fotika:i
Panasonic DMC FX-7
Canon EOS 400D,
objektyvai Canon 18-55mm f/3.5-5.6 EF-S USM ir
Canon 28-135mm f/3.5-5.6 EF IS USM
Einu perskaitysiu praeitą temą ir pradėsiu ruoštis namų darbams .
P.S. Žiūriu daug kam kyla klausimų su kokia aparatūra fotkinta vena ar kita nuotrauka. Tai, kad to nebūtų galima paprasčiausiai paraše smulkiom raidytėm pasirašyti su kuo dirbam .
Panasonic DMC FX-7
Canon EOS 400D,
P.S. Žiūriu daug kam kyla klausimų su kokia aparatūra fotkinta vena ar kita nuotrauka. Tai, kad to nebūtų galima paprasčiausiai paraše smulkiom raidytėm pasirašyti su kuo dirbam .
QUOTE(babouziuke @ 2009 05 12, 08:52)
Sveikos merginos, priimkit ir mane į naujokų būrį .
Panasonic DMC FX-7
Canon EOS 400D,
Panasonic DMC FX-7
Canon EOS 400D,
Oho koks arsenalas
ir as galvojau gal kur deti reik, bet paraso as linkusi nejungti neplepaluose, gal prie profilio bet laikui begant prisimeni kas su kuo
labas rytelis. Tai kaip suprantu mano ND uzskaitomi ir galiu kelti i fotkes . Bet jauciu, kad dar reik gerokai pasipraktikuoti su fokusavomu.
QUOTE(ich @ 2009 05 12, 10:29)
Cia fotografuota kai jau laaabai tamsu buvo, o kaip be blykstes tai padaryt?
.. kaip man buvo pasakyta "nefotografuoti" , o jei rimtai tai apsvietimas fotografijoje (mano nuomone) didelis mokslas (didesnis nei mygtuko paspaudimas). Prasau neisizeisti, bet tavuoju atveju nuotrauka labiau tiktu skyreliui "fotografuojam ir grozimes" , tiesiog pamatei tau patinkanti objekta ir nusptrendei nufotografuoti. As galvoju, kad cia siekiama, ne tik nufotografuoti, bet tai dar ir gerai padaryti (tiesioginis blyksnis i objekta nera gerai). Gal pradzioje reiketu rinktis lengvenes uzduotis nei fotografuoti nakti