Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

Vajei kokio šen sulaukiau skambučio doh.gif kaimynė paprašė pafotkint bažnyčioje krikštynas ,ar kas bandėt ?ar labai sudėtinga ?
fizė šildosi musytė prieš saulutę lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
na, merginos, nevarykit Dievo i medi ax.gif cia ir yra pradziamokslis nuo 0, kritika priimkit ne kaip asmenini kritikavima, o nuotraukos mirksiukas.gif bandykit, dekit, jei nematot, parodys kur fokusas, tikrai issamiai merginos viska paaiskina 4u.gif as anoj temoj verkiau, kad reikia man i zalioku tema blush2.gif na, bet niekas vietoj jusu instrukcijos neperskaitys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 05 11, 21:38)
Čia vieną tokią turiu iš žydinčio sodo

Kamanė

kamane neryski, tai pavadinimas kitas labiau tiktu tongue.gif
QUOTE(meskius @ 2009 05 12, 02:53)
Na ka bandau. Tik nebarkit uz netikusiai pasirinkta vieta- gi galejau kazka patiesti, nes dabar tai  doh.gif

super thumbup.gif

QUOTE(almara @ 2009 05 12, 07:40)

ir kamanę besidarbuojančia ''pagavau''

irgi ryskesnes noretus -ale sunku jas pagaut doh.gif bandziau siemet -ir visus akdrus istryniau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 12, 09:42)
Laba ryta  4u.gif
na, merginos, nevarykit Dievo i medi  ax.gif cia ir yra pradziamokslis nuo 0, kritika priimkit ne kaip asmenini kritikavima, o nuotraukos  mirksiukas.gif bandykit, dekit, jei nematot, parodys kur fokusas, tikrai issamiai merginos viska paaiskina  4u.gif as anoj temoj verkiau, kad reikia man i zalioku tema  blush2.gif na, bet niekas vietoj jusu instrukcijos neperskaitys  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmuciuke @ 2009 05 11, 18:52)
Ader, man atrodo fokusas gerai  4u.gif  Tik norėtųsi šviesesnių foto  ax.gif

o pasufleruokit man kaip jas sviesesnes gaut, ka reikia pareguliuot. fotografavau be blykstes kambari.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 05 12, 10:03)
o pasufleruokit man kaip jas sviesesnes gaut, ka reikia pareguliuot. fotografavau be blykstes kambari.

Dididnti iso, atverti diafragmą, ilginti išlaikymą.
Atsakyti
aciu bandysiu eksperimentuot. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskius @ 2009 05 12, 03:53)
Na ka bandau. Tik nebarkit uz netikusiai pasirinkta vieta- gi galejau kazka patiesti, nes dabar tai  doh.gif
unsure.gif  rolleyes.gif

thumbup.gif

QUOTE(vugi @ 2009 05 12, 08:16)
man zinok ne, pats didziausias blogis blykste.. ax.gif

Cia fotografuota kai jau laaabai tamsu buvo, o kaip be blykstes tai padaryt? g.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 05 12, 08:33)
isjunk blykste, cia merginos labai rekia del jos  biggrin.gif

Jau matau hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, priimkit ir mane į naujokų būrį 4u.gif .
Fotika:i
Panasonic DMC FX-7
Canon EOS 400D,
objektyvai Canon 18-55mm f/3.5-5.6 EF-S USM ir
Canon 28-135mm f/3.5-5.6 EF IS USM

Einu perskaitysiu praeitą temą ir pradėsiu ruoštis namų darbams 4u.gif .

P.S. Žiūriu daug kam kyla klausimų su kokia aparatūra fotkinta vena ar kita nuotrauka. Tai, kad to nebūtų galima paprasčiausiai paraše smulkiom raidytėm pasirašyti su kuo dirbam ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2009 05 12, 08:52)
Sveikos merginos, priimkit ir mane į naujokų būrį  4u.gif .
Fotika:i
Panasonic DMC FX-7
Canon EOS 400D,
objektyvai Canon 18-55mm f/3.5-5.6 EF-S USM ir
Canon 28-135mm f/3.5-5.6 EF IS USM

Einu perskaitysiu praeitą temą ir pradėsiu ruoštis namų darbams  4u.gif .

P.S. Žiūriu daug kam kyla klausimų su kokia aparatūra fotkinta vena ar kita nuotrauka. Tai, kad to nebūtų galima paprasčiausiai paraše smulkiom raidytėm pasirašyti su kuo dirbam ax.gif .

Oho koks arsenalas thumbup.gif

ir as galvojau gal kur deti reik, bet paraso as linkusi nejungti neplepaluose, gal prie profilio g.gif bet laikui begant prisimeni kas su kuo tongue.gif
Atsakyti
labas rytelis. Tai kaip suprantu mano ND uzskaitomi ir galiu kelti i fotkes bigsmile.gif . Bet jauciu, kad dar reik gerokai pasipraktikuoti su fokusavomu.
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 12, 10:29)
Cia fotografuota kai jau laaabai tamsu buvo, o kaip be blykstes tai padaryt? g.gif

smile.gif.. kaip man buvo pasakyta "nefotografuoti" lotuliukas.gif lotuliukas.gif , o jei rimtai tai apsvietimas fotografijoje (mano nuomone) didelis mokslas (didesnis nei mygtuko paspaudimas). Prasau neisizeisti, bet tavuoju atveju nuotrauka labiau tiktu skyreliui "fotografuojam ir grozimes" , tiesiog pamatei tau patinkanti objekta ir nusptrendei nufotografuoti. As galvoju, kad cia siekiama, ne tik nufotografuoti, bet tai dar ir gerai padaryti (tiesioginis blyksnis i objekta nera gerai). Gal pradzioje reiketu rinktis lengvenes uzduotis nei fotografuoti nakti 4u.gif
Atsakyti