Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

QUOTE(liamuna @ 2009 05 14, 20:01)

Deja ne. smile.gif
Atsakyti
babouziuke, as toli grazu ne profesionale, bet labai noriu pasakyt, kad tavo nuotraukyte man atrodo super 4u.gif

Bonda, dziugu, kad patiko. dabar gailiuosi, kad buvau tokia neapdairi su tom figurom doh.gif

Šiandien, pritariu G_i_e_d_r_ei, kad jei suniuko akis matytusi, tai sakyciau visai nieko butu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tin-tin: 14 gegužės 2009 - 19:19
Ikelsiu ir as savo nuotraukyte,kad nesakytumet,tik komentuoja,o savo nieko nerodo rolleyes.gif

Deja,vejuota siom dienom,tai siandien tik tokia akimirka pavyko pagaut
Vadinas "Mokomes fokusuoti".Fokusas,sitoj,manau tam kairiam,atsiskyrusiam nuo pienes pukelij.O gal as klystu bigsmile.gif g.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū visiems už išsakytas mintis 4u.gif
Atsakyti
Dar vieną įkyrų klausimą.
Nuotraukas saugot JPEG, ar RAW formate?
Aišku, RAW geresnis, ir geresnė apdorojimo sistema, tačiau su JPEG tiek kuistis nereik.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 14, 19:28)
Ikelsiu ir as savo nuotraukyte,kad nesakytumet,tik komentuoja,o savo nieko nerodo rolleyes.gif

Vadinas "Mokomes fokusuoti".Fokusas,sitoj,manau tam kairiam,atsiskyrusiam nuo pienes pukelij.O gal as klystu bigsmile.gif  g.gif

Kodel taip smarkiai nuotraukas apkarpai?Ir kodel ISO toks uzkeltas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 14, 21:40)
Kodel taip smarkiai nuotraukas apkarpai?Ir kodel ISO toks uzkeltas? ax.gif

Nukirpau vos truputeli,nedaug tikrai
Fotkinau Tav rezimu,kur gali reguliuot diafragma ir islaikyma,bet negali reguliuot ISO
Ekspozicija 1/1000
Diafragma 5,6
Iso 800 automatiskai parinko

Tav rezima rinkaus,nes norejau diafragma ir islaikyma reguliuot,kitas savarankiskesnis rezimas-tik rankinis,kur gali viska nusistatyt pats.Kita kart ant rankinio,turbut reiks bandyt smile.gif

Bet fokusas,tuose atsiskyrusiuose pukeliuse ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 14 gegužės 2009 - 19:47
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 14, 19:46)
Nukirpau vos truputeli,nedaug tikrai
Fotkinau Tav rezimu,kur gali reguliuot diafragma ir islaikyma,bet negali reguliuot ISO
Ekspozicija 1/1000
Diafragma 5,6
Iso 800 automatiskai parinko

Tav rezima rinkaus,nes norejau diafragma ir islaikyma reguliuot,kitas savarankiskesnis rezimas-tik rankinis,kur gali viska nusistatyt pats.Kita kart ant rankinio,turbut reiks bandyt smile.gif

Bet fokusas,tuose atsiskyrusiuose pukeliuse ?

Man kazkaip nerysku,ne tai,kad nerysku,bet kazkaip nekokybiska,manau,kad kirpimas pavoge kokybe.Net negaliu pasakyti i kur fokusas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 21:37)
Dar vieną įkyrų klausimą.
Nuotraukas saugot JPEG, ar RAW formate?
Aišku, RAW geresnis, ir geresnė apdorojimo sistema, tačiau su JPEG tiek kuistis nereik..  smile.gif

Tu tikrai neikyrus rolleyes.gif smile.gif
Pa kol kas tai jpeg saugau,nes dar ne profe esu.O su raw,tai paskui reik daug dirbt.As tiesiog ant fotiko uzsistacius 5 * nuotrauku kokybe,ir man kol kas to uztenka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 05 14, 21:51)
Man kazkaip nerysku,ne tai,kad nerysku,bet kazkaip nekokybiska,manau,kad kirpimas pavoge kokybe.Net negaliu pasakyti i kur fokusas unsure.gif

Jau ne pirma kart,antra gal g.gif sakot,kad as daug nukirpau,bet is tikruju,tai beveik nekarpau.Pati nezinau,del ko nera to ryskumo,astrumo.Tobulet reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 17:44)
Dariau antrą variantą, gal šis labiau vykęs, tik man biškį saulė niekadėja netinkamai šviest pradėjo, bet nesismulkinsim čia. smile.gif

Šis variantas labiau vykęs thumbup.gif Aš užskaitau mirksiukas.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 05 14, 17:50)
Bandau savo pirma ND parodyti....

ok mirksiukas.gif

QUOTE(babouziuke @ 2009 05 14, 18:49)
Merginos aš noriu jums parodyti foto, kuri daryta seniai ir man labai patinka. Bet noriu išgirsti profesionalų nuomonę kas joje negerai, kad matyčiau klaidas. Foto daryta su muiline ir tik apkirpta.

Man irgi labai patiko tavo foto wub.gif

QUOTE(ich @ 2009 05 14, 19:29)
Tai dedu savo senesnes, kaip jos?

manes tai nekabina blush2.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 14, 20:28)
Vadinas "Mokomes fokusuoti".Fokusas,sitoj,manau tam kairiam,atsiskyrusiam nuo pienes pukelij.O gal as klystu bigsmile.gif  g.gif
user posted image

Pagal mane fokusas pienės viduriukyje g.gif
Nors nea, nežinau kur fokusas, labai neryšku, nieko nematau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiva: 14 gegužės 2009 - 19:58
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 14, 20:28)

QUOTE(inesaS @ 2009 05 14, 20:51)

Kiek man dar daug mokytis, man tai sita nuotrauka pakankamai ryski, paprasta, bet miela biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 14, 19:55)
Jau ne pirma kart,antra gal g.gif sakot,kad as daug nukirpau,bet is tikruju,tai beveik nekarpau.Pati nezinau,del ko nera to ryskumo,astrumo.Tobulet reikia smile.gif

Matai,Siandien suo yra -62,29kb,Medonos
namukai-123,22kb,o tavo piene tik-23,99kb.
Matai nenoriu sakyti,kad tu blogai fotografuoji,vis jieskau kas kaltas del kokybes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2009 05 14, 19:58)
Kiek man dar daug mokytis, man tai sita nuotrauka pakankamai ryski, paprasta, bet miela biggrin.gif

Palauk,kai pasidomesi daugiau apie fotografavima,tai tokias mielas foto sluosi is kompo i siukslyna net nedvejodama.
Giedre,neisizeisk is patirties kalbu mirksiukas.gif
Atsakyti