Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 14, 19:01)
Šiandien, na atsisiunciau as Google chrome ir ismete stai ka :

user posted image

Su daug programų taip būna.
Dar kart bandyk, jeigu pasikartos, daryk Restart. smile.gif
Atsakyti
Sveikos! smile.gif

Kiek graziu siandien nuotrauku pamaciau bigsmile.gif Senbuves, galit dazniau pas mus savo foto deti, nes labai gera grazius ir kokybiskus darbus matyti 4u.gif
Pas mus kelinta diena is eiles lyja, tai niekaip negaliu iseit pafotografuot doh.gif
Tai dedu savo senesnes, kaip jos?
user posted image
Velykine ir truputi apkirpta blush2.gif
user posted image

QUOTE(babouziuke @ 2009 05 14, 18:49)
Merginos aš noriu jums parodyti foto, kuri daryta seniai ir man labai patinka. Bet noriu išgirsti profesionalų nuomonę kas joje negerai, kad matyčiau klaidas. Foto daryta su muiline ir tik apkirpta.

Man laaabi grazu bigsmile.gif Nors as ne profesionale, bet man patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 14 gegužės 2009 - 18:30
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 17:41)
Tiesa, dar klausimas vienas.
Jūs fokusuojat su AF, ar rankiniu?  smile.gif

Siaip dauguma su AF,nuo situacijos priklauso.Bet buna tokiu situaciju,kai pirma sufokusuoji ant MF o paskui perstatai ant AF. mirksiukas.gif
Nauji veidai vos ne kas diena thumbup.gif Sunku dar susigaudyti tarp jusu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2009 05 14, 17:49)
bigsmile.gif  doh.gif persiprasau, dabar zinosiu  biggrin.gif
nu kaip su tokiu, tai bandyk dar karta, turetu gautis daug geriau  mirksiukas.gif Paklausyk Rasytces pamokymu del ISO ir islaikymo ir statyk daiktus kur arciau lango  mirksiukas.gif

pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(akviliux_ @ 2009 05 14, 16:57)
Burano sala šalia Venecijos

Patiko man tavo namukai thumbup.gif
Tuo paciu prisiminiau, kad ir pati tokius turiu biggrin.gif Tik cia Anglijoj.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2009 05 14, 17:49)
Merginos aš noriu jums parodyti foto, kuri daryta seniai ir man labai patinka. Bet noriu išgirsti profesionalų nuomonę kas joje negerai, kad matyčiau klaidas. Foto daryta su muiline ir tik apkirpta.

As neprofesionale,bet pasakysiu,kad tavo foto butu spalvos grazesnes jei baltos spalvos balasas butu sureguliuotas mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano šuo.

Dar "muilinės" Laikai. hihihi.gif

user posted image

Kokybės čia beveik nerasta, tiesiog šeip, man patinka dar ši nuotrauka smile.gif
šeip jis man labai neramus yra, tai netyčia užpaveikslavau šitą. photo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šiandien: 14 gegužės 2009 - 18:46
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 14, 16:07)
Šiandien, as tai manau, kad namu darbas atliktas gerai  thumbup.gif
siandien as turiu dar viena nuotraukele ir noreciau paklaust kaip jums, ar idomi kuom nors?

man visai nieko wub.gif kazkaip pradeda tokios patikt thumbup.gif tik kaip saules puga ta pati patarciau del figuros -kad ne centre butu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 14, 20:29)
Pas mus kelinta diena is eiles lyja, tai niekaip negaliu iseit pafotografuot doh.gif
Tai dedu savo senesnes, kaip jos?

1.Nelabai matau kompozicijos,spalvos blankios.Man ne schmoll.gif
2.Nekabina tiesiog g.gif
Papildyta:
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 20:43)
Mano šuo.

Jei matytusi suns akis,man butu liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 17:21)
šeip tai Šaunuolis hihihi.gif
Mokinys aš. ir tikrąja prasme.  biggrin.gif 
Užmačiau temą iš bendro šeimos  nick'o, tai ir sumąsčiau prisidėt, jei neprieštarausit.  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif nepriestarausimk nepriestarausim - vyrus cia mylim blush2.gif wub.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 14, 19:50)

Jei matytusi suns akis,man butu liuks thumbup.gif

Jau tu jį ramų nufotkink. hihihi.gif
Panorėsi ir praeis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2009 05 14, 18:49)

... nepatinka kad drugelis susilieja su medziu, o pati foto tai turi kazka tokio...

QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 19:43)
Mano šuo.

Dar "muilinės" Laikai. hihihi.gif

Kokybės čia beveik nerasta, tiesiog šeip, man patinka dar ši nuotrauka smile.gif
šeip jis man labai neramus yra, tai netyčia užpaveikslavau šitą. photo.gif

na pats pasakei ko truksta. mirksiukas.gif , bet man ir siaip nelabai.( avatare irgi tavo suo?)
Atsakyti