Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

Aciu uz komentarus mano oranziniai ax.gif sios nuotraukos gimimo istorija tokia, kad isijungiau fotika , ant M buvo nustatytas, nepaziurejau parametru ir pradejau piskinti besileidziancia saule. Poto kai pasiziurejau blink.gif doh.gif Bet imetus i kompa visai nieko gavosi biggrin.gif Gaila nemoku tiesinti unsure.gif

uzskaitau tris daiktus:
ader, ievosius,siandien 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 14 gegužės 2009 - 17:08
QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 14, 12:24)
KUR DETI MIESTO KONKURSO NUOTRAUKAS???

as cia tave subalamutinau blush2.gif Tiesiog tu prisijungei anksciau, nei susikure naujas burys, tai pagalvojau kad zinai doh.gif Gal palaukiam visu ir kartu darysim kokius ND smile.gif

QUOTE(ader @ 2009 05 14, 14:17)
2-a uzduotis

3-a uzduotis

trys daiktai

3 daiktus uzskaitau, bet 2 ir 3 man schmoll.gif Gal bandyciau keist fona, kad tikrai matytusi ka nori parodyt mirksiukas.gif

QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 15:02)
Na va, pasirodau ir aš su savo pirmu ND.   smile.gif 

Man antras bandymas geresnis atrodo. As uzskaitau mirksiukas.gif

QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 14, 15:07)

O man labiau noretusi matyti ka jis ten veikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2009 05 14, 17:07)

O man labiau noretusi matyti ka jis ten veikia  blush2.gif

drinks_cheers.gif kad siek tiek jis butu ryskesnis mirksiukas.gif bet siaip spalvos nerealios...tokia romantiska rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 14, 18:03)

uzskaitau tris daiktus:
ader, ievosius,siandien 4u.gif

QUOTE(so-fun @ 2009 05 14, 18:07)
Man antras bandymas geresnis atrodo. As uzskaitau  mirksiukas.gif

Malonu girdėt. smile.gif
Dar tik antra diena kaip su veidrodiniu, ir normaliu fokusu, tai manau, kad laikui bėgant, ir stengiantis rezultatai tik tobulės, tiek mano, ir kitų paparacų. biggrin.gif
P.P.S gal kas pašnibždėtumėt, kokia kita užduotis bus? Nugis smalsu labai. topsecret.gif mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ievosius siaip atrodo kaip ir gerai,bet del saves dar pasibandyk mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 16:12)
Malonu girdėt.  smile.gif
Dar tik antra diena kaip su veidrodiniu, ir normaliu fokusu, tai manau, kad laikui bėgant, ir stengiantis rezultatai tik tobulės, tiek mano, ir kitų paparacų.  biggrin.gif
P.P.S gal kas pašnibždėtumėt, kokia kita užduotis bus? Nugis smalsu labai.  topsecret.gif mastau.gif biggrin.gif

Saunuole 4u.gif Kaskart atrasi vis kazka naujo, tai fotiko nenoresi is ranku paleisti mirksiukas.gif
Pirmam puslapiuke yra surasyti namu darbai. Pirmus penkis gali praktikuotis, tik neskubek , pasiskaityk dar ir teorijos, kad suprastum kas ir kaip.
Atsakyti
Vienas ND priduotas yahoo.gif
Del saves dar butinai kai vaikai sumigs bandysiu, bo jauciu kad nesu tvirtai dar su fokusavimu susigyvenusi,o ir nustatymu fotoaparate nemazai idomu viska isbandyti ir paziureti kas gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 14, 18:09)
drinks_cheers.gif kad siek tiek jis butu ryskesnis  mirksiukas.gif bet siaip spalvos nerealios...tokia romantiska  rolleyes.gif

uch... ten du zmones blush2.gif gal tikrai ryskiau butu geriau, tada butu galima iziuret ar ten vienas zmogus, ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 14, 16:17)
Vienas ND priduotas  yahoo.gif
Del saves dar butinai kai vaikai sumigs bandysiu, bo jauciu kad nesu tvirtai dar su fokusavimu susigyvenusi,o ir nustatymu fotoaparate nemazai idomu viska isbandyti ir paziureti kas gaunasi  bigsmile.gif

primink su kokiu fotkini, kazkaip ant greituju nerandu ax.gif
Atsakyti
Saunuole 

šeip tai Šaunuolis hihihi.gif
Mokinys aš. ir tikrąja prasme. biggrin.gif
Užmačiau temą iš bendro šeimos nick'o, tai ir sumąsčiau prisidėt, jei neprieštarausit. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2009 05 14, 17:19)
primink su kokiu fotkini, kazkaip ant greituju nerandu  ax.gif

Nikon d80
Atsakyti
[quote=liamuna,2009 05 14, 18:40
na pas mane irgi Nod32, tai lyg visur leidzia. Man atrodo nepilna windowsa turi, turejau tokia beda karta... pades tik zinojimas ko truksta arba pilnas perrsymas 4u.gif
[/quote]

Parasiau ten sukurt isimti,tai dadar jau praleido,bet nesuprantu kaip ten ikelti reikia g.gif Va kur nuejau
user posted image

As pasirenku "Upload and Add another Pfoto" desinej apacioj,bet ratukas amzinai sukas ir sukas ir sukas ir nieko neivyksta doh.gif
Atsakyti

As pasirenku "Upload and Add another Pfoto" desinej apacioj,bet ratukas amzinai sukas ir sukas ir sukas ir nieko neivyksta doh.gif

A) Praskanuok kompą su antivirusu. Pagal susidariusią situaciją manau, kad turi nemažai blusų pasigavus.
cool.gif Čia kaip pastebėjau tavo Firefox'as kvailioja. Nu, man taip nebuvo, bet įdomumo dėlei pabandyk su google chrome (Siunčiamės ČIA ) Gal veiks. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šiandien: 14 gegužės 2009 - 17:34