Aciu uz komentarus mano oranziniai sios nuotraukos gimimo istorija tokia, kad isijungiau fotika , ant M buvo nustatytas, nepaziurejau parametru ir pradejau piskinti besileidziancia saule. Poto kai pasiziurejau Bet imetus i kompa visai nieko gavosi Gaila nemoku tiesinti
uzskaitau tris daiktus:
ader, ievosius,siandien
QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 14, 12:24)
KUR DETI MIESTO KONKURSO NUOTRAUKAS???
as cia tave subalamutinau Tiesiog tu prisijungei anksciau, nei susikure naujas burys, tai pagalvojau kad zinai Gal palaukiam visu ir kartu darysim kokius ND
QUOTE(ader @ 2009 05 14, 14:17)
3 daiktus uzskaitau, bet 2 ir 3 man Gal bandyciau keist fona, kad tikrai matytusi ka nori parodyt
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 15:02)
Na va, pasirodau ir aš su savo pirmu ND.
Man antras bandymas geresnis atrodo. As uzskaitau
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 14, 15:07)
O man labiau noretusi matyti ka jis ten veikia
QUOTE(so-fun @ 2009 05 14, 17:07)
kad siek tiek jis butu ryskesnis bet siaip spalvos nerealios...tokia romantiska
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 14, 18:03)
uzskaitau tris daiktus:
ader, ievosius,siandien
QUOTE(so-fun @ 2009 05 14, 18:07)
Man antras bandymas geresnis atrodo. As uzskaitau
Malonu girdėt.
Dar tik antra diena kaip su veidrodiniu, ir normaliu fokusu, tai manau, kad laikui bėgant, ir stengiantis rezultatai tik tobulės, tiek mano, ir kitų paparacų.
P.P.S gal kas pašnibždėtumėt, kokia kita užduotis bus? Nugis smalsu labai.
Ievosius siaip atrodo kaip ir gerai,bet del saves dar pasibandyk
Papildyta:
Saunuole Kaskart atrasi vis kazka naujo, tai fotiko nenoresi is ranku paleisti
Pirmam puslapiuke yra surasyti namu darbai. Pirmus penkis gali praktikuotis, tik neskubek , pasiskaityk dar ir teorijos, kad suprastum kas ir kaip.
Papildyta:
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 16:12)
Malonu girdėt.
Dar tik antra diena kaip su veidrodiniu, ir normaliu fokusu, tai manau, kad laikui bėgant, ir stengiantis rezultatai tik tobulės, tiek mano, ir kitų paparacų.
Saunuole Kaskart atrasi vis kazka naujo, tai fotiko nenoresi is ranku paleisti
Pirmam puslapiuke yra surasyti namu darbai. Pirmus penkis gali praktikuotis, tik neskubek , pasiskaityk dar ir teorijos, kad suprastum kas ir kaip.
Vienas ND priduotas
Del saves dar butinai kai vaikai sumigs bandysiu, bo jauciu kad nesu tvirtai dar su fokusavimu susigyvenusi,o ir nustatymu fotoaparate nemazai idomu viska isbandyti ir paziureti kas gaunasi
Del saves dar butinai kai vaikai sumigs bandysiu, bo jauciu kad nesu tvirtai dar su fokusavimu susigyvenusi,o ir nustatymu fotoaparate nemazai idomu viska isbandyti ir paziureti kas gaunasi
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 14, 18:09)
kad siek tiek jis butu ryskesnis bet siaip spalvos nerealios...tokia romantiska
uch... ten du zmones gal tikrai ryskiau butu geriau, tada butu galima iziuret ar ten vienas zmogus, ar ne
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 14, 16:17)
Vienas ND priduotas
primink su kokiu fotkini, kazkaip ant greituju nerandu
Saunuole
šeip tai Šaunuolis
Mokinys aš. ir tikrąja prasme.
Užmačiau temą iš bendro šeimos nick'o, tai ir sumąsčiau prisidėt, jei neprieštarausit.
QUOTE(so-fun @ 2009 05 14, 17:19)
primink su kokiu fotkini, kazkaip ant greituju nerandu
Nikon d80
[quote=liamuna,2009 05 14, 18:40
na pas mane irgi Nod32, tai lyg visur leidzia. Man atrodo nepilna windowsa turi, turejau tokia beda karta... pades tik zinojimas ko truksta arba pilnas perrsymas
[/quote]
Parasiau ten sukurt isimti,tai dadar jau praleido,bet nesuprantu kaip ten ikelti reikia Va kur nuejau
As pasirenku "Upload and Add another Pfoto" desinej apacioj,bet ratukas amzinai sukas ir sukas ir sukas ir nieko neivyksta
na pas mane irgi Nod32, tai lyg visur leidzia. Man atrodo nepilna windowsa turi, turejau tokia beda karta... pades tik zinojimas ko truksta arba pilnas perrsymas
[/quote]
Parasiau ten sukurt isimti,tai dadar jau praleido,bet nesuprantu kaip ten ikelti reikia Va kur nuejau
As pasirenku "Upload and Add another Pfoto" desinej apacioj,bet ratukas amzinai sukas ir sukas ir sukas ir nieko neivyksta
A) Praskanuok kompą su antivirusu. Pagal susidariusią situaciją manau, kad turi nemažai blusų pasigavus.
Čia kaip pastebėjau tavo Firefox'as kvailioja. Nu, man taip nebuvo, bet įdomumo dėlei pabandyk su google chrome (Siunčiamės ČIA ) Gal veiks.