o Saulės pūga, malonu, kad patiko. tik per neapdairuma icentravau zmones...
O dabar man savo N.D. kelti į "Techniniai darbai Trys daiktai" ar palaukti leidimo Kažkieno ir "aukščiau" ?
QUOTE(babouziuke @ 2009 05 14, 14:06)
Ačiū ir lauksiu užskaitymo arba ne .
**O gal pabandyti dar kokioj nors kitoj vietoj kokius kitus daiktus nufotografuoti? Tik nebežianu ar šiandien suspėsiu .
**O gal pabandyti dar kokioj nors kitoj vietoj kokius kitus daiktus nufotografuoti? Tik nebežianu ar šiandien suspėsiu .
uzskaitau
**labai nori kartot dar?
QUOTE(linksmuciuke @ 2009 05 14, 15:33)
man jos visai patinka, daugiau kazkaip kritikuot snd neturiu jegu
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 14, 15:36)
Nezinau,anksciau prie visko prileisdavo Pas mane Nord 32 antivirusine programa
na pas mane irgi Nod32, tai lyg visur leidzia. Man atrodo nepilna windowsa turi, turejau tokia beda karta... pades tik zinojimas ko truksta arba pilnas perrsymas
QUOTE(zvaigzdutee @ 2009 05 14, 16:04)
uzskaitau
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 17:02)
galeciau prikibt prie trecios, bet fokusas lyg i matosi, tai uzskaityta.
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 17:36)
O dabar man savo N.D. kelti į "Techniniai darbai Trys daiktai" ar palaukti leidimo Kažkieno ir "aukščiau" ?
del kelimo i jusu albumeli, tai tikrai nereikia jokiu is "auksciau" tik uzskaito arba ne kol kas vyresnieji
Bandau savo pirma ND parodyti....
tiesa sakant man sunkiausia sekesi su paskutine, kai reikia tolimiausia objekta sufokusuoti....
tiesa sakant man sunkiausia sekesi su paskutine, kai reikia tolimiausia objekta sufokusuoti....
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 14, 17:50)
Man truputį nepatinka triukšmas virš kaladėlių. Šeip, fokusas mano galva, geras.
P.S. Aš tai su viduriu labiausiai vargstu.
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 16:53)
Man truputį nepatinka triukšmas virš kaladėlių. Šeip, fokusas mano galva, geras.
Tiesa sakant su ISO zaidziau ir WB ziurejau ka nustacius kas gaunasi ir sitose foto buvo aukstas iso nustatytas...
Dar vis eksperimentai su fotiko galimybemis...
Ačiū už pastabas kažkaip žiūriu, kad nuomonės panašios.
Burano sala šalia Venecijos
Tin-tin, man tai irgi tik centras kliūna... bet šiaip labai gražu...
Linksmuciuke man 3-4 labai gražu... o 1-2 truksta spalvos... kažkaip ta JB man čia nelabai
QUOTE(Valetta @ 2009 05 14, 15:39)
kur cia fotkinta spalvingi namukai
Tin-tin, man tai irgi tik centras kliūna... bet šiaip labai gražu...
Linksmuciuke man 3-4 labai gražu... o 1-2 truksta spalvos... kažkaip ta JB man čia nelabai
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 14, 17:50)
kaip su ISO 1600 tai puikumelis kodel tiek daug uzdejai? ir islaikymas kiek per ilgas 1/13 sek . negi nuo stovo fotkinai?
as uzskaitau
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 14, 16:50)
del pirmos abejociau, nes lyg ir sujudeta o dar pamenu, kaip mes vargom su raudona spalva kazkokia nedekinga fokusavimui
QUOTE(akviliux_ @ 2009 05 14, 16:57)
taip ir maniau, kad Italija
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 14, 16:58)
kaip su ISO 1600 tai puikumelis kodel tiek daug uzdejai? ir islaikymas kiek per ilgas 1/13 sek . negi nuo stovo fotkinai?
as uzskaitau
as uzskaitau
Tiek kaladeles tiek pati fotika ant stalo padejus buvau, kad pirma karta darant ranka is baimes kojos nepakistu
Dekui uz uzskaityma