Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

o Saulės pūga, malonu, kad patiko. tik per neapdairuma icentravau zmones... ax.gif
Atsakyti
O dabar man savo N.D. kelti į "Techniniai darbai Trys daiktai" ar palaukti leidimo Kažkieno ir "aukščiau" ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2009 05 14, 14:06)
Ačiū ir lauksiu užskaitymo arba ne  4u.gif .
**O gal pabandyti dar kokioj nors kitoj vietoj kokius kitus daiktus nufotografuoti? Tik nebežianu ar šiandien suspėsiu unsure.gif .

uzskaitau
**labai nori kartot dar? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(linksmuciuke @ 2009 05 14, 15:33)
O kaip jums šitos nuotraukos?  g.gif

Turbūt nieko įdomaus?  blush2.gif

man jos visai patinka, daugiau kazkaip kritikuot snd neturiu jegu blush2.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 14, 15:36)
Nezinau,anksciau prie visko prileisdavo g.gif Pas mane Nord 32 antivirusine programa

na pas mane irgi Nod32, tai lyg visur leidzia. Man atrodo nepilna windowsa turi, turejau tokia beda karta... pades tik zinojimas ko truksta arba pilnas perrsymas 4u.gif

QUOTE(zvaigzdutee @ 2009 05 14, 16:04)

uzskaitau 4u.gif

QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 17:02)
Na va, pasirodau ir aš su savo pirmu ND.   smile.gif 

galeciau prikibt prie trecios, bet fokusas lyg i matosi, tai uzskaityta. 4u.gif
Atsakyti
Dariau antrą variantą, gal šis labiau vykęs, tik man biškį saulė niekadėja netinkamai šviest pradėjo, bet nesismulkinsim čia. smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 17:36)
O dabar man savo N.D. kelti į "Techniniai darbai Trys daiktai" ar palaukti leidimo Kažkieno ir "aukščiau" ?  smile.gif

del kelimo i jusu albumeli, tai tikrai nereikia jokiu is "auksciau" smile.gif 4u.gif tik uzskaito arba ne kol kas vyresnieji smile.gif
Atsakyti
Bandau savo pirma ND parodyti....
user posted image
user posted image
user posted image
tiesa sakant man sunkiausia sekesi su paskutine, kai reikia tolimiausia objekta sufokusuoti....
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 14, 17:50)

tiesa sakant man sunkiausia sekesi su paskutine, kai reikia tolimiausia objekta sufokusuoti....

Man truputį nepatinka triukšmas virš kaladėlių. Šeip, fokusas mano galva, geras.
P.S. Aš tai su viduriu labiausiai vargstu. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šiandien: 14 gegužės 2009 - 16:54
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 16:53)
Man truputį nepatinka triukšmas virš kaladėlių. Šeip, fokusas mano galva, geras.
P.S. Aš tai su viduriu labiausiai vargstu.  doh.gif

Tiesa sakant su ISO zaidziau ir WB ziurejau ka nustacius kas gaunasi ir sitose foto buvo aukstas iso nustatytas... ax.gif
Dar vis eksperimentai su fotiko galimybemis...
Atsakyti
Ačiū už pastabas 4u.gif kažkaip žiūriu, kad nuomonės panašios.
QUOTE(Valetta @ 2009 05 14, 15:39)
kur cia fotkinta  bigsmile.gif spalvingi namukai  rolleyes.gif

Burano sala šalia Venecijos

Tin-tin, man tai irgi tik centras kliūna... bet šiaip labai gražu...

Linksmuciuke man 3-4 labai gražu... o 1-2 truksta spalvos... kažkaip ta JB man čia nelabai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akviliux_: 14 gegužės 2009 - 16:58
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 14, 17:50)

kaip su ISO 1600 tai puikumelis wink.gif kodel tiek daug uzdejai? ir islaikymas kiek per ilgas 1/13 sek . negi nuo stovo fotkinai? biggrin.gif

as uzskaitau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 14, 16:50)

del pirmos abejociau, nes lyg ir sujudeta g.gif o dar pamenu, kaip mes vargom su raudona spalva doh.gif kazkokia nedekinga fokusavimui doh.gif
QUOTE(akviliux_ @ 2009 05 14, 16:57)
Burano sala šalia Venecijos

taip ir maniau, kad Italija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 14, 16:58)
kaip su ISO 1600 tai puikumelis wink.gif kodel tiek daug uzdejai? ir islaikymas kiek per ilgas 1/13 sek . negi nuo stovo fotkinai?  biggrin.gif

as uzskaitau wink.gif

Tiek kaladeles tiek pati fotika ant stalo padejus buvau, kad pirma karta darant ranka is baimes kojos nepakistu blush2.gif lotuliukas.gif
Dekui uz uzskaityma 4u.gif
Atsakyti