Mano ND:
sveikutes,
na stai is namu darbu 2.3 uzduotys.
2-a uzduotis
3-a uzduotis
trys daiktai
na stai is namu darbu 2.3 uzduotys.
2-a uzduotis
3-a uzduotis
trys daiktai
QUOTE(zvaigzdutee @ 2009 05 14, 16:04)
Mano ND:
Gerai man atrodo
Tik ant stalo šiek tiek dulkių galėjai palikt, kad taip neblizgėtų Juokauju
QUOTE(zvaigzdutee @ 2009 05 14, 16:04)
Mano ND:
man tinka
QUOTE(ader @ 2009 05 14, 16:17)
trys daiktai
trys daiktai tinka O kitus ND darysime nuo šeštadienio
QUOTE(Valetta @ 2009 05 14, 15:39)
pirmos dvi labai pilkas JB contrasto, sarpo truksta, bent jau man ir erdves daugiau noretusi
3 tvarkinga foto, 4 tas kreivumas
3 tvarkinga foto, 4 tas kreivumas
Pirmos dvi buvo per šviesios, bandžiau taisyt, bet turbūt "pertaisiau"
Ketvirta kreiva, nes fotkinta nuo kalniuko, taip žemyn trp
Labai ačiū už pastabas
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 14, 15:49)
Man tai fantastika ,super patiko
Tik noretus,kad butu sviesesnes.Daugiau,nieko negaliu pasakyt,tiksliau pakomentuot gali senbuves
Tik noretus,kad butu sviesesnes.Daugiau,nieko negaliu pasakyt,tiksliau pakomentuot gali senbuves
Ačiūūū
tai gerai tada, reiks dar pasipraktikuot.
RamuteS, tavo melynu gelyciu pieva nuostabi, galbut noretusi ryskesnes melynos, bet visumoje man labai patinka
Ju.Ju, "oranziniai" labai
akviliux_, labai sauni nuotraukyte, man butu tobula be to namo seselyje
linksmuciuke, man antra ir trecia
Ju.Ju, "oranziniai" labai
akviliux_, labai sauni nuotraukyte, man butu tobula be to namo seselyje
linksmuciuke, man antra ir trecia
Šiandien, as tai manau, kad namu darbas atliktas gerai
siandien as turiu dar viena nuotraukele ir noreciau paklaust kaip jums, ar idomi kuom nors?
siandien as turiu dar viena nuotraukele ir noreciau paklaust kaip jums, ar idomi kuom nors?
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 14, 17:07)
Šiandien, as tai manau, kad namu darbas atliktas gerai
Kol man dašuto, kad apie mane kalbi, galvoju, šiandien, hmm tai negi ji vakar dėjo darbą?
//
o kas dėl nuotraukos tavo, tai man truputį per sausa. Norisi kažko žalio, pavasariško
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 17:08)
o kas dėl nuotraukos tavo, tai man truputį per sausa. Norisi kažko žalio, pavasariško
na taip, sita nuotrauka daryta, kai dar zalumos nebuvo o is technines puses? labai blogai, kad zmones centre?
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 14, 16:07)
Tin-tin, man labai patinka. mėgstu tokias. Su paslaptimi. Švelni. Spalvos puikios. Tik kliūna figūrėlė centruota. Reiktų stumtelėti ją iš vidurio. Visa serija būtų puiki.