Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 14, 12:12)
Rico tas medis nerealus, net issiziojau kai pamaciau, kokybe nuotraukos superine  wub.gif  daugiau nezinau nei ka pasakyti, bet tie debesys man kaip tik vietoje  ax.gif

Nu kad pamaloninai rolleyes.gif
tik pazengusios vargu ar panasiai sakytu blush2.gif
man lyg kamieno truksta, gal tik puse kamieno reiktu palikti, na, bandysiu dar... ir medzio tik forma matos, per tamsus g.gif ar ne, va del tokiu smulkiu dalyku galva suku ax.gif
Atsakyti
4u.gif perbegau paskutinius psl.
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 14, 10:38)
oranziniai

kreivoka mirksiukas.gif

QUOTE(solo @ 2009 05 14, 10:59)
grazios smelio bangeles, bet paprasta foto ir tiek, nera "razinkos" kaip pazengusios pasakytu 4u.gif

QUOTE(Rico @ 2009 05 14, 12:18)

debesys, tai vietoj, ziurisi, tik kazkoks rukas sakose matosi g.gif ar ten apie tuos debesis ir klausei g.gif biggrin.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 14, 13:30)
gi tam naujajam bus galima bet kokias temas daryt, dalyvaut ir t.t. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif nebent is seniau turejot psw. nuo buvusiu pradziamoksliu albumo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 14 gegužės 2009 - 13:47
QUOTE(Valetta @ 2009 05 14, 14:46)
drinks_cheers.gif nebent is seniau turejot psw. nuo buvusiu pradziamoksliu albumo unsure.gif

jei klausia kur det, tai tikriausiai neturi smile.gif o jei turi - tai nieks gi negali uzdrausti dalyvauti biggrin.gif
Atsakyti
sveikos klasiokės 4u.gif

įdedu viena foto, nieko ypatingao, tik va norėčiau suprasti kaip mato kitų akys blush2.gif labai laukiu komentarų...
user posted image
Atsakyti
Sveikos ax.gif

Babouziuke, ND man atrodo gerai smile.gif
Giedre, apačioj spausk daryti išimtį. Man anksčiau taip buvo kažkuriam psl, bet tikrai ne dėl Windows'ų...

QUOTE(akviliux_ @ 2009 05 14, 14:56)
labai laukiu komentarų...

Man šiaip labai gražu ir ryšku, tik gal norėtųsi tą šešėlį panaikinti arba kad jo vos vos matytųsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmuciuke @ 2009 05 14, 15:03)
Sveikos ax.gif

Man šiaip labai gražu ir ryšku, tik gal norėtųsi tą šešėlį panaikinti arba kad jo vos vos matytųsi g.gif

va man tas šešėlis irgi kažkaip ir dar medžio likutis kairėj... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 05 14, 12:46)

debesys, tai vietoj, ziurisi, tik kazkoks rukas sakose matosi  g.gif ar ten apie tuos debesis ir klausei  g.gif  biggrin.gif

Klausiau apie didesnius debesis, bet kur sakose tai is vis nesupratau kame ten reikalas g.gif

QUOTE(akviliux_ @ 2009 05 14, 12:56)
sveikos klasiokės  4u.gif

įdedu viena foto, nieko ypatingao, tik va norėčiau suprasti kaip mato kitų akys  blush2.gif  labai laukiu komentarų...
user posted image

kaip fainai - klasiokes rolleyes.gif
man tai nieko - vedanti linija yra, kirpt ta seseli, nezinau iki kiek palikti raudono namo, o geriausia paeiti i desine ir tada fotografuoti g.gif
Atsakyti
O kaip jums šitos nuotraukos? g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Turbūt nieko įdomaus? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linksmuciuke: 14 gegužės 2009 - 14:34
QUOTE(Rico @ 2009 05 14, 15:04)
gal apsauga didele uzsidejus?  g.gif o nebandei spausti apacioj, kur parasyta sukurti isimti? juk pasitiki tuo psl  g.gif as IE naudoju, tai nezinau  g.gif bet itariu opera kalta  g.gif

Nezinau,anksciau prie visko prileisdavo g.gif Pas mane Nord 32 antivirusine programa.Dabar,kaip sakiau nei skype neleidzia instaliutis nei naujausiu internetiniu programu : naujausios Picasos(sena leidzia) ,Google earth...
Ai, su laiku issispresiu sita reikala smile.gif

P.S.isimti bandziau,bet vel ta pati ismeta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 14 gegužės 2009 - 14:37
QUOTE(akviliux_ @ 2009 05 14, 13:56)

kur cia fotkinta bigsmile.gif spalvingi namukai rolleyes.gif

QUOTE(linksmuciuke @ 2009 05 14, 14:33)
O kaip jums šitos nuotraukos?  g.gif

pirmos dvi labai pilkas JB mirksiukas.gif contrasto, sarpo truksta, bent jau man blush2.gif ir erdves daugiau noretusi mirksiukas.gif
3 tvarkinga foto, 4 tas kreivumas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 14 gegužės 2009 - 14:40
QUOTE(linksmuciuke @ 2009 05 14, 16:33)
O kaip jums šitos nuotraukos?  g.gif
Turbūt nieko įdomaus?  blush2.gif

Man tai fantastika thumbup.gif ,super patiko thumbup.gif
Tik noretus,kad butu sviesesnes.Daugiau,nieko negaliu pasakyt,tiksliau pakomentuot gali senbuves smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Valetta @ 2009 05 14, 16:39)
4 tas kreivumas  g.gif

As tai nematau kreivumo,man graziai ta linija nusileidzia....... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 14, 16:36)
P.S.isimti bandziau,bet vel ta pati ismeta.

Vel pabandziau sukurti isimti ir leido,bet veliau klaido koda ismete,tai gal pavyks ikelti nuotraukas,o gal ir ne smile.gif
Labai didelis aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 14, 11:38)
Stai dar :
oranziniai
ar trint lauk ar galima palikti?

man labai graži wub.gif Tik irgi kreivokai matau biggrin.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 14, 11:52)
per daug centruota - gali ir idomiau wink.gif
naudojai ka nors fotkei? nes zinau, kad lyg tokiu spalvu tavo fotikas nedaro smile.gif

man tai zinok baisiai nepatinka ta kaip nukirsta ranka  doh.gif noretusi vertikalaus kadro ir kad matytusi kas jai duoda pauostyti gelyte  smile.gif

dėkui už nuomonę mirksiukas.gif
Aga, action'ą naudojau blush2.gif

QUOTE(linole @ 2009 05 14, 12:41)
Pamaiva, man demesys krinta i suaugusio ranka, o ne i vaika. Kaip pirmai pradziai kaip nuotrauka sau butu ir nieko. Tik nepalikciau erdves uz vaiko nugaros.
Su vaikais, o ir apskritai-su judanciais zmonemis sunku. Pries savaite fotografavau vaiku ant asfalto piesiniu konkursa, tai nei vienos nuotraukos - menui.  blush2.gif

su vaikais tikrai baisiai sunku išgauti gerą rezultatą doh.gif

QUOTE(akviliux_ @ 2009 05 14, 14:56)
sveikos klasiokės  4u.gif

įdedu viena foto, nieko ypatingao, tik va norėčiau suprasti kaip mato kitų akys  blush2.gif  labai laukiu komentarų...
user posted image

Man graži foto wub.gif Tik dešinėj pusės tas šešėlis nesižiūri g.gif
Atsakyti