Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

QUOTE(ich @ 2009 05 11, 22:44)
Man atrodo, kamanei truksta fokuso g.gif

Nu kiba tikrai trūksta g.gif . Labai vėjuota buvo, reikėjo dar trumpesnį išlaikymą parinkti !
Atsakyti
Sveikos noriu jungtis ir aš ax.gif bandysiu vytis ir atlikti namų darbus mirksiukas.gif
Fotoaparatas Canon EOS 1000D
Fotografavau be teorinių žinių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2009 05 11, 15:12)
na man kol kas niekaip neiseina sufokusuot normaliai i 3 daiktus  doh.gif as juos visus ryskiai matau (na kartais 2 dauktai po viena susifokusuoja)  unsure.gif , jauciu arba reikia eit nauja fotika pirkt arba kurt nauja tema isvis tupoms  biggrin.gif  4u.gif
dar bandysiu, tiesa, paziurejau, kad mano fotike F nustatymai yra tik iki 8  unsure.gif

Jau butumem dviese, nes ir man neiseina blush2.gif

Paziuriu i jusu foto, tai toks jausmas, kad ne mokines susirinko, o profes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 05 11, 23:18)

Paziuriu i jusu foto, tai toks jausmas, kad ne mokines susirinko, o profes biggrin.gif

as ir siandien visa vakara pyskinau, kol baterijos nusedo, tai ijungiau krautis, ryt vel bandysiu blush2.gif
as irgi pagalvoju vis, ka jos dar veikia kur pradziamokslis ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Norėčiau jungtis ax.gif Fotografuoju Canon eos 350D, jį turiu jau senokai doh.gif Pradžioje fotografija labai žavėjo, domėjausi, dalyvavau pirmose fotografų temose, vėliau pabėgau iš pamokų lotuliukas.gif nes ėmė trūkti laiko ir kažkas atsitiko, kad fotografuoti darėsi sunku... kone metus išvis fotiko į rankas neėmiau cool.gif Dabar po truputį grįžtu ir nenoriu praleisti tokios progos, kai galima pradėti nuo 0 su visa teorija bigsmile.gif Bandysiu atlikti pirmą ND ir pateikti viešam teismui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 05 11, 22:18)

Nea, ne dviese ax.gif doh.gif cool.gif verysad.gif - ir as jungiuosi prie jusu. Na einu vel bandyti frusty.gif
Atsakyti
Na ka bandau. Tik nebarkit uz netikusiai pasirinkta vieta- gi galejau kazka patiesti, nes dabar tai doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmuciuke @ 2009 05 11, 21:52)
[Čia į žalios temą  smile.gif
[

Graziai, bet noretusi daugiau ryskumo man

QUOTE(olo @ 2009 05 11, 22:38)
Čia vieną tokią turiu iš žydinčio sodo

[

as ir gi pritariu, kad kamane ryskene galetu buti ax.gif
QUOTE(ich @ 2009 05 11, 22:44)
Cia mano is vakarinio pasivaiksciojimo, i tema smile.gif

man zinok ne, pats didziausias blogis blykste.. ax.gif

QUOTE(meskius @ 2009 05 12, 03:53)
Na ka bandau. Tik nebarkit uz netikusiai pasirinkta vieta- gi galejau kazka patiesti, nes dabar tai  doh.gif
[ unsure.gif  rolleyes.gif

man tinka ax.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
QUOTE(ich @ 2009 05 11, 21:44)

isjunk blykste, cia merginos labai rekia del jos biggrin.gif

QUOTE(meskius @ 2009 05 12, 02:53)

atrodo gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Meskius,sufokusuota paeliui i pirma,antra,trecia,kaip ir turetu buti smile.gif .Kiek suprantu,tai gerai atlikta uzduotis bigsmile.gif

As tai toliau su fokusu praktikuosiuos smile.gif .Dar apie islaikyma nelabai suprantu.Bandyziu ji keisti,t.y.mazinti islaikyma,kai fotkinsiu judancius objektus--visokius gyvius,siuo atveju(ne masinas) ir dar kai vejuota.Nes dabar fotkindavau,o islaikymo nekeisdavau smile.gif

As siandien stengsiuos vel pafotografuot ir ikelt su fokusu ka nors smile.gif

Sekmes kitoms drinks_cheers.gif ir geru kadru thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas
meskius manau geras fokusas
Čia mano bandymas darytas prieš gerų pora savaičių (tik voratnkliai nervina) ax.gif user posted image
ir kamanę besidarbuojančia ''pagavau''
user posted image

na skuodžiu 3 daiktų fotkint lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(meskius @ 2009 05 12, 03:53)
Na ka bandau. Tik nebarkit uz netikusiai pasirinkta vieta- gi galejau kazka patiesti, nes dabar tai   doh.gif

mano akimis gerai biggrin.gif

o as va muse pagavau uzvakar biggrin.gif (i zalios tema tinka?)

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fizė: 12 gegužės 2009 - 08:11