Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

QUOTE(RamuteS @ 2009 05 13, 21:11)
imetu savo pieva , dar nerodyta:

Jau kaip daug kas minejo man irgi per daug jau saules apsviesta mirksiukas.gif As gal daryciau vieno ziedelio makro ir aplink butu isplaukes melynas fonas blush2.gif

QUOTE(gyva_ugnis @ 2009 05 13, 21:44)
Na mėginu įdėti namų darbelius. Ryškumo trūksta, dėl to dar perdarinėsiu tikrai, bet fokusą, bent jau aš, čia matau.

Jo del fokuso lyg ir viskas gerai, bet jau ryskumo labai truksta. As rinkciausi ne tokias blizgias figureles, pabandyk dar mirksiukas.gif

QUOTE(Pamaiva @ 2009 05 14, 07:12)
O šita foto idomi? Ar tik man ji miela, nes čia mano vaikas?  biggrin.gif
Saulė vietomis gadina ane?  blush2.gif

Jo saule daug ka gadina blush2.gif Ir gelytes nesimato taip gerai, is pradziu pagalvojau kad ji ka valgo blush2.gif As perdaryciau koki vakara, kai saule ne tokia ryski mirksiukas.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 14, 09:05)
Aciu visom kurios ivertino mano obels zieda  biggrin.gif Planuoju ji dar patobulinti ir ireminti dideliu formatu ir vasarai pakabinti ant sienos  ax.gif Tik reikia dar kokiu dvieju foto su ziedais, nes noriu triptiko  rolleyes.gif

Stai rodau dar savo "miana"  biggrin.gif
ar verta kuo nors?  g.gif

trys

obelis man tavo labai patiko thumbup.gif
Sita irgi patinka ir spalvos ir ryskumas, tik remas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2009 05 14, 10:31)
Sita irgi patinka ir spalvos ir ryskumas, tik remas  schmoll.gif

ania? g.gif o man kaip tik toks remas priduoda depresuotumo nuotraukai biggrin.gif o koks tavo manymu jis turetu buti? rolleyes.gif

Stai dar :
oranziniai
user posted image

ar trint lauk ar galima palikti? g.gif unsure.gif cool.gif ar man vaidenasi, ar ji dar ir kreivoka? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 14 gegužės 2009 - 10:39
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 14, 10:38)

ar trint lauk ar galima palikti?  g.gif  unsure.gif  cool.gif ar man vaidenasi, ar ji dar ir kreivoka?  g.gif  g.gif  g.gif

man idomi bigsmile.gif
Atsakyti
Ju.Ju man tai kreivokai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 14, 09:38)
ania?  g.gif o man kaip tik toks remas priduoda depresuotumo nuotraukai  biggrin.gif o koks tavo manymu jis turetu buti?  rolleyes.gif

Stai dar :
oranziniai
user posted image
ar trint lauk ar galima palikti?  g.gif  unsure.gif  cool.gif ar man vaidenasi, ar ji dar ir kreivoka?  g.gif  g.gif  g.gif

man is vis be remo geriau ax.gif Man jei jau juodas remelis tai labai plonytis ir tik j/b foto blush2.gif Bet visu nuomones skirtingos smile.gif

Sita man ir idomi. Manau menulio seselis truputi priduoda ta kreivuma, bet menulis pats lyg ir gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gyva_ugnis @ 2009 05 13, 23:44)
Na mėginu įdėti namų darbelius. Ryškumo trūksta, dėl to dar perdarinėsiu tikrai, bet fokusą, bent jau aš, čia matau.

na shaunuole - jei tokiuose mazuose mes iziurim kur fokusas, neesant idealaus ryskumo, tai tikrai kad pasiekei tiksla - tinka wink.gif

QUOTE(almara @ 2009 05 14, 08:27)
rodau savo vabaliuko ''namus''

dar iš sėrijos ''pienė''

jau ir pati pasakei, kad kreivas ir tokia kompozicija netinkama - man tai visai nesiziuri vienisa sakele danguje ax.gif

per daug centruota - gali ir idomiau wink.gif

QUOTE(Pamaiva @ 2009 05 14, 09:12)
O šita foto idomi? Ar tik man ji miela, nes čia mano vaikas?  biggrin.gif

naudojai ka nors fotkei? nes zinau, kad lyg tokiu spalvu tavo fotikas nedaro smile.gif

man tai zinok baisiai nepatinka ta kaip nukirsta ranka doh.gif noretusi vertikalaus kadro ir kad matytusi kas jai duoda pauostyti gelyte smile.gif

G_i_e_d_r_ė , visas fonas tikrai isplaukes ir mergyte tikrai yra isskirta is visos aplinkos, kaip tu isivaizduoji dar didesni isplaukima? rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, jūs nepykit, bet aš nekomentuosiu nė vienos foto, nes tikrai jaučiuos tam visiškai nepribrendus. Fotografija kolkas man tamsus miškas, todėl nusikomentuosiu į pievas, galiu tik pasakyt gražu/gražu, o jei pradėsiu kalbėt apie pakirpimus, ryškumus, kompoziciją, kai visiškai apie tai nieko neišmanau, tai ir suklaidint sugebėsiu doh.gif laugh.gif

va, dar vieną iš archyvų keliu:
user posted image
Atsakyti
Ju.Ju labai grazi saule wub.gif

As irgi parke buvau pagavau labai miela mergyte, tetis nelabai norejo leisti fotografuoti bet pazadejau nuotraukas i emaila jam issiusti ir jis sutiko tongue.gif blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Labai noreciau sudalyvauti MIESTO konkurse, gal galeciau suzinoti kur galima talpinti nuotraukas???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 14 gegužės 2009 - 11:25
Zunkeli, man labai patinka pirmoji, bet kairėj tą "kažką" reik nuimt biggrin.gif O šiaip natūrali, miela foto wub.gif antra tamsoka... (labai nusigrybauju? biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 14, 11:05)

Stai rodau dar savo "miana"  biggrin.gif
ar verta kuo nors?  g.gif

trys

schmoll.gif nezinau, bet man neidomi kazkuo, ypac remas toks gedulingas, visai cia netinkantis ax.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 14, 11:38)

Stai dar :
oranziniai

sita tai thumbup.gif , tik bandyciau tiesint, nes dabar tai tikrai toks ispudys kad griuna ax.gif , bet spalvos, spalvos tai wub.gif

QUOTE(solo @ 2009 05 14, 11:59)
Merginos, jūs nepykit, bet aš nekomentuosiu nė vienos foto, nes tikrai jaučiuos tam visiškai nepribrendus. Fotografija kolkas man tamsus miškas, todėl nusikomentuosiu į pievas, galiu tik pasakyt gražu/gražu,  o jei pradėsiu kalbėt apie pakirpimus, ryškumus, kompoziciją, kai visiškai apie tai nieko neišmanau, tai ir suklaidint sugebėsiu  doh.gif  laugh.gif

va, dar vieną iš archyvų keliu:

nieks nepyksta, bet perilgai "nebresk", mirksiukas.gif

sita nuotrauka gerule, tokia na... g.gif , nezinau, bet man patinka, tik... siek tiek kirpciau apacia (gal net trecdali apacios), nes tas lygus smelis be jokiu "emociju" tik vieta uzima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 05 14, 11:32)

sita nuotrauka gerule, tokia na...  g.gif , nezinau, bet man patinka, tik... siek tiek kirpciau apacia (gal net trecdali apacios), nes tas lygus smelis be jokiu "emociju" tik vieta uzima  4u.gif

aha, žiūriu, gal tikrai reikėtų pakirpt... (komentuoju pamažu... biggrin.gif )
Atsakyti
Solo, labai grazus vingiai. wub.gif Tik sviesinciau ko gero kiek ir apacios kiepciau.

Ju.JU nuotraukoje su menuliu ar saule blush2.gif grazios spalvos. Bet kompozicijai kazko truksta. Gal ir del kreivumo. Na, neisbaigta atrodo foto.
O Trys idomi kompozicija. 4u.gif
Zinai, dabar darau taip, kad nepuolu nuotraukos spasdinti ar kabinti. O palaukiu, kad praeitu laiko. Tuomet-jei dar nuotrauka mane zavi-spausdinu ir kabinu. Dazna buna, kad is pat pradziu patikusi nuotrauka visa gyvenima rodosi kaip visiskas slamstas. Arba atvirksciai: kas nepatiko, viena diena izvelgiu KAZKA TOKIO. biggrin.gif

Pamaiva, man demesys krinta i suaugusio ranka, o ne i vaika. Kaip pirmai pradziai kaip nuotrauka sau butu ir nieko. Tik nepalikciau erdves uz vaiko nugaros.
Su vaikais, o ir apskritai-su judanciais zmonemis sunku. Pries savaite fotografavau vaiku ant asfalto piesiniu konkursa, tai nei vienos nuotraukos - menui. blush2.gif

RamuteS ir as noreciau tik pievos, be to ruozelio fono.

Almara, si piene jau idomesne. Fotografuota ne is zmogaus ugio, o is geles. Tai leidzia pamatyti gele kitaip, idomiau. Tik ryskumo jai daugiau norisi.
Pusis - schmoll.gif

Zunkeli, labai miela mergyte. smile.gif Virsutine butu gera, bet maiso tamsus veidas, isdegimai ant rubelio ir plauku. Ir tas pilkas daiktas kaireje.
Antoje - tamsus veidukas.
Ir ko gero pasakyciau apie apatine tai, ka ir man pasake anoje temoje: noretusi, kad matytusi vaiko veidas, o ne pakausis.
Taigi, mudvi dar turim kur arimus plesti. friends.gif Tik beda, kad dazniausiai bent jau as modelio neturiu... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 14 gegužės 2009 - 11:42