Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

QUOTE(bonda @ 2009 05 14, 08:45)
dar...kaip ismokt vaika nuosava  lotuliukas.gif fotkint idomiai -su mintim? tongue.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

biggrin.gif, tai gerai jeigu leidziasi.. o jei ne tai reik ismokt apskritais nuosava vaika fotkint biggrin.gif:D:D:D
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 14, 07:45)
dar...kaip ismokt vaika nuosava  lotuliukas.gif fotkint idomiai -su mintim? tongue.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

man uztektu ismokti TIK nufotkint, jau jokiu menu ar minciu nereik lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 13, 18:55)
O kaip sita? Man ji pakankamai ryski, tik gal, kad centruota negerai blush2.gif

bet neidomi ax.gif

QUOTE(almara @ 2009 05 13, 19:13)

aptikau šiandien vabaliuką  ax.gif

cia kontrasto ar kazko riektu? nzn net bet kazko tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(fizė @ 2009 05 13, 19:41)
turbut blogai, kad centre ta piene, ane?

o sita?

pirma bandyciau kirpt mirksiukas.gif
o antra man visai nieko -be tgal irgi kazkaip pakirpciau mirksiukas.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 13, 19:44)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  man tai ishvis i kai ka panasu  doh.gif  blush2.gif ne eteriui hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 13, 19:57)
parodau savo zieda  ax.gif

galejai didesne foto imest mirksiukas.gif bet lyg prie ryskumo prikibt negaleciau lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 13, 20:36)
dar norejau pasiteirauti, kokio lygio sita nuotraukele? vidutinisko, siaip sau ar zemo lygio?  ax.gif

man idomi foto ir tas grudetumas tinka..tik noretus gal fokuso kitur ar palciau -nzn net tiksliai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pamaiva @ 2009 05 13, 21:24)
Dedu sutaršymui  4u.gif  Meno jokio, bet norėčiau daugiau komentarų iš techninės pusės.  ax.gif

man tai ryskumo truksta tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(RamuteS @ 2009 05 13, 22:11)
imetu savo pieva , dar nerodyta:

o man patiko thumbup.gif tik ta virsu nukirpciau iki geliu jauciu mirksiukas.gif

QUOTE(gyva_ugnis @ 2009 05 13, 22:44)
Na mėginu įdėti namų darbelius. Ryškumo trūksta, dėl to dar perdarinėsiu tikrai, bet fokusą, bent jau aš, čia matau.

gerai thumbup.gif neriek perdaryt thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vugi @ 2009 05 14, 07:49)
biggrin.gif, tai gerai jeigu leidziasi.. o jei ne tai reik ismokt apskritais nuosava vaika fotkint biggrin.gif:D:D:D

ka reiskia lotuliukas.gif pozavimo as nemegstu schmoll.gif -tai ne neprasau lotuliukas.gif pagaut jau beveik ismokau... bet kaip sukomponuot mintyse busima kadra ir gerai, ir idomiai, ir bla bla bla??? g.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už nuomonę 4u.gif Jau maždaug vaizdą susidariau, kaip turėtų rimčiau pienė atrodyti ax.gif Jūsų dėka 4u.gif Reikės bandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 14, 08:03)
ka reiskia  lotuliukas.gif  pozavimo as nemegstu schmoll.gif  -tai ne neprasau lotuliukas.gif  pagaut jau beveik ismokau... bet kaip sukomponuot mintyse busima kadra ir gerai, ir idomiai, ir bla bla bla??? g.gif

tai pasakok, kaip tu pagauni bigsmile.gif As dabar nebespeju visai, tai apie visokius bla bla bla net negalvoju hihihi.gif Visa laika judesi, ramiai nebent miega, o jei fotika pamato tai is kart ir bega pas mane tokiu kosminiu greiciu biggrin.gif
Atsakyti
O šita foto idomi? Ar tik man ji miela, nes čia mano vaikas? biggrin.gif

user posted image

Saulė vietomis gadina ane? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiva: 14 gegužės 2009 - 08:12
QUOTE(Eres @ 2009 05 14, 08:06)
tai pasakok, kaip tu pagauni  bigsmile.gif  As dabar nebespeju visai, tai apie visokius bla bla bla net negalvoju hihihi.gif Visa laika judesi, ramiai nebent miega, o jei fotika pamato tai is kart ir bega pas mane tokiu kosminiu greiciu  biggrin.gif

pas mane nuo pradejimo ropot torpeda lotuliukas.gif judancia tai dazniausia fotkinu ant isliakymo prioriteto mirksiukas.gif dabar apsvietimas lauke geras paprastai buna thumbup.gif tai ir islaikymas gali trumpa pasidaryt thumbup.gif cia patarimu prisiskaiciau, tai bandau mirksiukas.gif visumoj visai patenkinta lieku kokybe, bet ne turiniu cool.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(linole @ 2009 05 13, 23:02)
Photoshopu as viska darau. Per Grayscale, gradient map, desuturate, daugybe specialiu action'u.
Nezinau, kokia nuotrauku tvarkymo  programa turi.

kolkas jokios programikes neturiu sad.gif. Bandau Photoshopa (atsisiust), bet mano kompas iskarto virusa meta doh.gif .

Senam kompe nebuvo jokiu problemu, o sitam vis apsaugos visokios sokineja.
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 05 14, 09:06)
tai pasakok, kaip tu pagauni  bigsmile.gif  As dabar nebespeju visai, tai apie visokius bla bla bla net negalvoju hihihi.gif Visa laika judesi, ramiai nebent miega, o jei fotika pamato tai is kart ir bega pas mane tokiu kosminiu greiciu  biggrin.gif

oi as pozavimu ir gi nemegstu..bet apie kompozicijas mazai galvoju kolkas, stengiuosi apskrtai, kad ji kadre butu ir nenusisukus arba nepasislepus smile.gif.. jau tokia nemegeja doh.gif , nesuprantu net kame reikalas... o dabar manau ir gi mokinsiuos fotografuoti jos judesi
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 13, 22:30)
Liamuna,jauciu,kad foto i albuma nepavyks ikelt,nes vis ta pati sako,kad mano serveris yra negaliojantis.Taip pat yra ir su pasto dezute,nebeleidzia prisijungti ir ta pati sako...Bei,pavyzdziui, skype ir naujos interneto programos,ju taip pat negaliu parsisiust schmoll.gif
(Ant kompo,kuriuo naudojuos,nelegalus windows,turbut del to,suseke ir kazkaip blokuoja)

Tikiuosi,gal labai nepyksit,jei namu darbu nekelciau i albuma.Ar taip butu galima padaryt ? Man paciai del to gaila...

tiesiog neistrink is kompo kol visu neatsiskaitysi, kad turetum irodima jei ka mirksiukas.gif

QUOTE(RamuteS @ 2009 05 13, 23:11)
imetu savo pieva , dar nerodyta:

user posted image

persviesu, ir tai viska gadina.. 4u.gif

QUOTE(gyva_ugnis @ 2009 05 13, 23:44)
Na mėginu įdėti namų darbelius. Ryškumo trūksta, dėl to dar perdarinėsiu tikrai, bet fokusą, bent jau aš, čia matau.
user posted image

uzskaitau ir as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gyva_ugnis @ 2009 05 14, 00:44)

Man atrodo,kad alikta labai gerai smile.gif

QUOTE(almara @ 2009 05 14, 09:27)
Labas rytelis  4u.gif
rodau savo vabaliuko ''namus''

dar iš sėrijos ''pienė''

Ta pusies( ?) virsune,tai nesiziuri,be to spalvingumo truksta...virsune medelio ir tiek,kompozicija schmoll.gif

Piene,tai fainai smile.gif man truputi kitokios kompozicijos noretus,bet gal gerai ir taip ax.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 05 14, 10:32)
tiesiog neistrink is kompo kol visu neatsiskaitysi, kad turetum irodima jei ka  mirksiukas.gif

Dekui,neistrinsiu 4u.gif .Paskui,diena nufotkinsiu interneto lapa,ka ten man ismeta.
Gal kas patarsit ka daryt,nes nelabai dar suprantu viska "su kompu kas surista" ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pamaiva @ 2009 05 14, 10:12)
O šita foto idomi? Ar tik man ji miela, nes čia mano vaikas?  biggrin.gif
Saulė vietomis gadina ane?  blush2.gif

Man tai noretus,visu pirma,kad butu palikta daugiau erdves vaikui ir tai rankai,kad butu isplaukimas,isskiraintis objekta-mergyte is aplinkos...Saule,man tikrai viska gadina,ypac ant rankovytes...Ir programom labai jau techniskai,turbut,apdirbta,koreguota g.gif

P.S. Dar karta paziurejau i nuotrauka,pamasciau,kazin ar buvo galima labiau isskirti is aplinkos mergyte su ranka,bet tad kazkas visvien ne taip,kazkaip noretus,kad butu idomiau--man asmeniskai ax.gif
Bet namu albumui,tai idomi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 14 gegužės 2009 - 10:03
Aciu visom kurios ivertino mano obels zieda biggrin.gif Planuoju ji dar patobulinti ir ireminti dideliu formatu ir vasarai pakabinti ant sienos ax.gif Tik reikia dar kokiu dvieju foto su ziedais, nes noriu triptiko rolleyes.gif

Stai rodau dar savo "miana" biggrin.gif
ar verta kuo nors? g.gif

trys
user posted image

gyva ugnis ,
uzskaitau ir as, bet tas neriskumas mane uzmusa negyvai doh.gif biggrin.gif

Pamaiva
,
o man tai liuks, tik splavos biski erzinancios ax.gif bet pati akimirka fainai, mergaites emocija irgi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 14 gegužės 2009 - 10:07