Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 13, 22:07)
aciu, ar vertetu pakirpt?  ax.gif jei taip, tai kiek mazdaug?

Žinok, geriausiai perfotografuot, nes nukirpus nemanau, kad gražiau žiūrėtųsi, o tą žalią norisi kažkaip mest lauk smile.gif Dėl ryškumo nesutinku, susirgo čia visos kažkokia liga tongue.gif lotuliukas.gif Man čia ir taip labai jau ryšku. ax.gif
Atsakyti
Dedu sutaršymui 4u.gif Meno jokio, bet norėčiau daugiau komentarų iš techninės pusės. ax.gif

user posted image
Atsakyti
linksmuciuke, bandyta i centra geles fokusuot, bet galbut nelabai pavyko biggrin.gif

G_i_e_d_r_ė, nepamenu kokiu rezimu ta piene fotkinta, o del kitos geles, tai visai galimas variantas, kad kitokia kompozicija butu idomiau ax.gif

inesaS, aciu, bandysiu is naujo fotkint, o piene tai siek ties sviesinta, nes pats kadras buvo tamsus, tai perspaudziau matyt blush2.gif

Baccardi, vadinas is naujo fotografuosiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tin-tin: 13 gegužės 2009 - 21:26
Liamuna,jauciu,kad foto i albuma nepavyks ikelt,nes vis ta pati sako,kad mano serveris yra negaliojantis.Taip pat yra ir su pasto dezute,nebeleidzia prisijungti ir ta pati sako...Bei,pavyzdziui, skype ir naujos interneto programos,ju taip pat negaliu parsisiust schmoll.gif
(Ant kompo,kuriuo naudojuos,nelegalus windows,turbut del to,suseke ir kazkaip blokuoja)

Tikiuosi,gal labai nepyksit,jei namu darbu nekelciau i albuma.Ar taip butu galima padaryt ? Man paciai del to gaila...
Papildyta:
Pamaiva, man perdaug zalios erves ir ta piene kazkaip nesiziuri kaip akcentas...na,kazkaip banaliai
Jei kirpti,tai kairi krasta,virsu,siek tiek desine puses...kad piene issiryskintu ir butu pagal trecdaliu taisykle...bet turbut,geriau taip daug nekarpyt,o perfotografuot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 13 gegužės 2009 - 21:31
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 13, 21:26)
Liamuna,jauciu,kad foto i albuma nepavyks ikelt,nes vis ta pati sako,kad mano serveris yra negaliojantis.Taip pat yra ir su pasto dezute,nebeleidzia prisijungti ir ta pati sako...Bei,pavyzdziui, skype ir naujos interneto programos,ju taip pat negaliu parsisiust schmoll.gif
(Ant kompo,kuriuo naudojuos,nelegalus windows,turbut del to,suseke ir kazkaip blokuoja)

Tikiuosi,gal labai nepyksit,jei namu darbu nekelciau i albuma.Ar taip butu galima padaryt ? Man paciai del to gaila...

Pas mane ir gi Windausai primaklinti,bet galiu visaka daryti.Gal reikia perinstaliuoti ir viskas bus gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 13, 23:30)
Pas mane ir gi Windausai primaklinti,bet galiu visaka daryti.Gal reikia perinstaliuoti ir viskas bus gerai g.gif

As ir manau,kad perinstaliavimas padetu,nes jau pries metus,turbut perisntaliavo ten,bet,pakol tuos specus issikviesi rolleyes.gif ,o pati nemoku perinstaliuot.Tai laikinai,tikrai negalesiu det nd i albuma,deja...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 05 13, 18:39)
sakykit, o kaip žinot, kuri dalis nereikalinga. Na, tarkim, man jei atrodo, kad ta apačia kažkiek kontrastuojas su ryškiais lašiukais..  g.gif  biggrin.gif  Nu čia mano samprotavimai  doh.gif

bandyk ivairius variantus, as kogero iki pat citrinos kirpciau visa vandeni ir dar desines siektiek.

Fize - antra labai patiko, o piene desineje pakirpk kad nebutu centre ir bus liuks thumbup.gif

Tin-Tin
labai geltona spalva netikra g.gif

JuJu - labai grazu ir rysku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 13, 22:30)
Pamaiva, man perdaug zalios erves ir ta piene kazkaip nesiziuri kaip akcentas...na,kazkaip banaliai
Jei kirpti,tai kairi krasta,virsu,siek tiek desine puses...kad piene issiryskintu ir butu pagal trecdaliu taisykle...bet turbut,geriau taip daug nekarpyt,o perfotografuot 4u.gif

ačiū už komentarą 4u.gif Tam ir dedu čia, kad žinočiau paskui kuria linkme eiti, kai fotografuosiu rimčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyva_ugnis @ 2009 05 13, 20:27)
Dėkui dėkui. Ak kaip smagu tada. smile.gif
Dar vienas klausimas iš karto tuomet: per kokią svetainę dedat nuotraukas, kad kokybė nekristų ir spalvos neišsikreiptų (šiuose namų darbuose, manyčiau, tai nėra taip gyvybiškai svarbu, bet į ateitį labiau), nes esu dėjus per photobucket, tai ne visada gerai atrodo?

dedam per www.flickr.com mirksiukas.gif tik ten duoda maza limita menesiui, lyg 100mb, tai dekit jau sumazintas su PS save for web (sitaip sumazintos nepraranda kokybes) mirksiukas.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 05 13, 21:21)
Dėl ryškumo nesutinku, susirgo čia visos kažkokia liga tongue.gif lotuliukas.gif

ne visos lotuliukas.gif biggrin.gif

Pamaiva,
kompozicija elementari, lakoniska, isipaiso auksinius taskus, daugiau sunku ka pasakyt, tiesiog pykst ir viskas, nieko idomaus smile.gif ryskioj saulej fotkinta?
Atsakyti
Ich, orches kompozicija nepatinka man, nors tas viduriukas ir sukelia jausmus. Tikrai baime, kaip kad kazkuri pavadino. biggrin.gif

Almaros vabalas man labai patiko. 4u.gif Prie kompozicijos irgi noreciau kibti, gal siek tiek kaires pakirpti uztektu. Ar apacios. g.gif

Fizes nuzydejusios pienes man patiko. thumbup.gif Tik irgi kadravimo kiek kitokio noreciau. Gal kvadrato. Labai idomu butu jb varianta pamatyti. smile.gif

Solo lasiukus pamirsau. Zinai, gera pradzia. mirksiukas.gif drinks_cheers.gif Kitka merginos jau pasake.

Tin Tin pienes nuotraukoje fokusas vietoje. smile.gif Bet spalva kiek netikra, melsva lyg ir... Saunuole, kad bandai kadruoti objekta ne centre. 4u.gif
O ta raudona gelyte tai wub.gif Kuo uzkliuvau-tai tas sviesus plotas apacioje. Bet man patiko tos ryskios piesteles paplaukusiame fone.

JuJu, ziedas wub.gif Manau, net ir Bonda netures ko prikibti biggrin.gif Ryskus, sviesus, svelniai spalvingas.

Pamaiva, is technines puses gal ir gerai viskas. smile.gif Pienes ziedas ryskus, fonas graziai issiliejes. Nebent tik del komponavimo. Nors kotelio ir nesimato, bet man noretusi, kad tas kotelis iseiti is apatinio kairio kampo. Dabar kai isiziuri, piene tari iseiti is kadro noretu. Nors... Gal kiek kaires ir virsaus pakaktu kirptelti. g.gif

Saunuoles merginos, taip aktyviai dalyvaujate. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 05 13, 22:42)

Fizes nuzydejusios pienes man patiko.  thumbup.gif Tik irgi kadravimo kiek kitokio noreciau. Gal kvadrato. Labai idomu butu jb varianta pamatyti.  smile.gif

aciu visoms pasisakiusiom 4u.gif

o per ka geriau verst ta jb? nieko neturiu dar atsisiuntus blush2.gif
Atsakyti
RamuteS, jau ir as pati pastebejau, kad perspaudziau su ta piene... biggrin.gif

linole, su ta pienes spalva tai tikrai negerai... biggrin.gif aciu blush2.gif
Atsakyti