Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 2 dublis

Dar turiu porą dienų išmokt fokusuot, *****. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 05 13, 21:07)
Sveika,

Junkis junkis  biggrin.gif

iki geguzes 15 dienos reikia padaryt pirma ND

Trys daiktai. Fotografuojame tris, priešais fotoaparatą padėtus daiktus, paeiliui fokusuodami į pirmą, antrą, ir trečią. Viso turi būti trys foto

Dėkui dėkui. Ak kaip smagu tada. smile.gif
Dar vienas klausimas iš karto tuomet: per kokią svetainę dedat nuotraukas, kad kokybė nekristų ir spalvos neišsikreiptų (šiuose namų darbuose, manyčiau, tai nėra taip gyvybiškai svarbu, bet į ateitį labiau), nes esu dėjus per photobucket, tai ne visada gerai atrodo?
Atsakyti
QUOTE(gyva_ugnis @ 2009 05 13, 21:27)
Dėkui dėkui. Ak kaip smagu tada. smile.gif
Dar vienas klausimas iš karto tuomet: per kokią svetainę dedat nuotraukas, kad kokybė nekristų ir spalvos neišsikreiptų (šiuose namų darbuose, manyčiau, tai nėra taip gyvybiškai svarbu, bet į ateitį labiau), nes esu dėjus per photobucket, tai ne visada gerai atrodo?

as dedu per sia http://imageshack.us/ arba kartais per sia http://www.radikal.ru/
Atsakyti
dar norejau pasiteirauti, kokio lygio sita nuotraukele? vidutinisko, siaip sau ar zemo lygio? ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 13, 21:36)
dar norejau pasiteirauti, kokio lygio sita nuotraukele? vidutinisko, siaip sau ar zemo lygio?  ax.gif

user posted image

Nors ir neturiu čia žodžio, bandysiu atsakyti.. blush2.gif
Bent jau man, šiek tiek trūksta kokybės (tas grūdėtumas nieko gero smile.gif )
Spalvos gražios, tik kaip sakiau, tas grūdėtumas.. smile.gif
Na, ir man dar tas kažkoks kaip sulipęs cukrus biggrin.gif, nepatiko..
O šeip, nuotrauka tikrai graži. rolleyes.gif
O tobulumui, net profesionaliausiems fotografams nėra ribų. drinks_cheers.gif
Gerai, bėgu ir aš fokusuot mokintis, nors NIEKO neišeina.
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 13, 21:47)
Nors ir neturiu čia žodžio, bandysiu atsakyti..  blush2.gif
Bent jau man, šiek tiek trūksta kokybės (tas grūdėtumas nieko gero smile.gif )
Spalvos gražios, tik kaip sakiau, tas grūdėtumas.. smile.gif
Na, ir man dar tas kažkoks kaip sulipęs cukrus biggrin.gif, nepatiko..
O šeip, nuotrauka tikrai graži.  rolleyes.gif
O tobulumui, net profesionaliausiems fotografams nėra ribų.  drinks_cheers.gif
Gerai, bėgu ir aš fokusuot mokintis, nors NIEKO neišeina.

kaip tai neturi zodzio? as maniau, cia visos turi zodzio teise wink.gif
labai aciu uz atsakyma. as pati irgi manau, kad greiciausiai per daug uzkeliau ISO, tai gal del to tas grudetumas cia atsirado... be to, net nezinau, kur cia tas "sulipes cukrus" matosi, bet cia visa gele tokia, kokia isaugo biggrin.gif
sekmes mokytis wink.gif
Atsakyti
Tin-tin, o man tas grūdėtumas labiausiai patinka šitoje foto. Tokia įdomi faktūra atrodo. 4u.gif Labiau maišo žalias lopinėlis apačioje.
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 13, 18:22)
Sveikos 4u.gif
Labai prasau, kurioms uzskaite ND, dekite savo darbus i albuma, kad tiksliai zinotume kas ka atsiskaite
. As bandau pas save rasytis, bet galiu ka nors praleisti biggrin.gif
Siandien bandziau macro fotografuoti, labai jau mane gundo, ar kas nors verta demesio? g.gif Sakykit tiesiai sviesiai kas blogai, noriu taisyti ir mokytis 4u.gif
user posted image
user posted image

Davai neiisiminejam foto,ka?paskui tuscios vietos akis bado.Man isimta foto tai reiskia,kad autorius labai isiszeide del komentaru.O mes juk priimama visokia kritika tai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 05 13, 22:00)
Tin-tin, o man tas grūdėtumas labiausiai patinka šitoje foto. Tokia įdomi faktūra atrodo.  4u.gif Labiau maišo žalias lopinėlis apačioje.

aciu, ar vertetu pakirpt? ax.gif jei taip, tai kiek mazdaug?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tin-tin: 13 gegužės 2009 - 21:10
Tin-tin, man tas grūdėtumas kažkaip irgi visai neblogai atrodo čia ax.gif
Bet man kažkaip neaišku, į kurią vietą norėjai sufokusuoti. Atrodo ryškūs ir lapuko dalis kairėj ir vidurys, neaišku kur žiūrėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linksmuciuke: 13 gegužės 2009 - 21:13
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 13, 21:56)
ir as prie progos noreciau pademonstruot savo piene  blush2.gif

Idomu kokiu rezimu buvo fotkinta,dienos sviesos,ar apsiniaukus...o gal lempos sviesos g.gif .Man siaip primena lempos sviesos,nes matosi kazkoks nenaturalus melsvokas atspalvis keliu procentu,bent jau man g.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 13, 21:57)
parodau savo zieda  ax.gif

Puiki nuotrauka man bigsmile.gif

QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 13, 22:36)
dar norejau pasiteirauti, kokio lygio sita nuotraukele? vidutinisko, siaip sau ar zemo lygio?  ax.gif

Man tai kadras neidomus,kazkaip nesiziuri cool.gif .Va,gal jei tas ziedo viduriukas kazkaip istrizai eitu bigsmile.gif ,tai butu graziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 13, 21:07)
aciu, ar vertetu pakirpt?  ax.gif jei taip, tai kiek mazdaug?

Man tavo gelei truksta ryskumo.O del gudo,tai kaip jau zinosi kur ji ir kam dedi tada jau bus kita kalba.Ta zalia is viso reikia is ten pasalinti,nors mano akim ziurint,geriau perfotografuoti.Beje,tavo piene ,tu darei su ja ka nors?Labai spalva nenaturali g.gif
Atsakyti