Dar turiu porą dienų išmokt fokusuot, *****.
QUOTE(fizė @ 2009 05 13, 21:07)
Sveika,
Junkis junkis
iki geguzes 15 dienos reikia padaryt pirma ND
Trys daiktai. Fotografuojame tris, priešais fotoaparatą padėtus daiktus, paeiliui fokusuodami į pirmą, antrą, ir trečią. Viso turi būti trys foto
Junkis junkis
iki geguzes 15 dienos reikia padaryt pirma ND
Trys daiktai. Fotografuojame tris, priešais fotoaparatą padėtus daiktus, paeiliui fokusuodami į pirmą, antrą, ir trečią. Viso turi būti trys foto
Dėkui dėkui. Ak kaip smagu tada.
Dar vienas klausimas iš karto tuomet: per kokią svetainę dedat nuotraukas, kad kokybė nekristų ir spalvos neišsikreiptų (šiuose namų darbuose, manyčiau, tai nėra taip gyvybiškai svarbu, bet į ateitį labiau), nes esu dėjus per photobucket, tai ne visada gerai atrodo?
QUOTE(gyva_ugnis @ 2009 05 13, 21:27)
Dėkui dėkui. Ak kaip smagu tada.
Dar vienas klausimas iš karto tuomet: per kokią svetainę dedat nuotraukas, kad kokybė nekristų ir spalvos neišsikreiptų (šiuose namų darbuose, manyčiau, tai nėra taip gyvybiškai svarbu, bet į ateitį labiau), nes esu dėjus per photobucket, tai ne visada gerai atrodo?
as dedu per sia http://imageshack.us/ arba kartais per sia http://www.radikal.ru/
dar norejau pasiteirauti, kokio lygio sita nuotraukele? vidutinisko, siaip sau ar zemo lygio?
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 13, 21:36)
dar norejau pasiteirauti, kokio lygio sita nuotraukele? vidutinisko, siaip sau ar zemo lygio?
Nors ir neturiu čia žodžio, bandysiu atsakyti..
Bent jau man, šiek tiek trūksta kokybės (tas grūdėtumas nieko gero )
Spalvos gražios, tik kaip sakiau, tas grūdėtumas..
Na, ir man dar tas kažkoks kaip sulipęs cukrus , nepatiko..
O šeip, nuotrauka tikrai graži.
O tobulumui, net profesionaliausiems fotografams nėra ribų.
Gerai, bėgu ir aš fokusuot mokintis, nors NIEKO neišeina.
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 13, 21:47)
Nors ir neturiu čia žodžio, bandysiu atsakyti..
kaip tai neturi zodzio? as maniau, cia visos turi zodzio teise
labai aciu uz atsakyma. as pati irgi manau, kad greiciausiai per daug uzkeliau ISO, tai gal del to tas grudetumas cia atsirado... be to, net nezinau, kur cia tas "sulipes cukrus" matosi, bet cia visa gele tokia, kokia isaugo
sekmes mokytis
QUOTE(ich @ 2009 05 13, 18:22)
Sveikos
Labai prasau, kurioms uzskaite ND, dekite savo darbus i albuma, kad tiksliai zinotume kas ka atsiskaite. As bandau pas save rasytis, bet galiu ka nors praleisti
Siandien bandziau macro fotografuoti, labai jau mane gundo, ar kas nors verta demesio? Sakykit tiesiai sviesiai kas blogai, noriu taisyti ir mokytis
Labai prasau, kurioms uzskaite ND, dekite savo darbus i albuma, kad tiksliai zinotume kas ka atsiskaite. As bandau pas save rasytis, bet galiu ka nors praleisti
Siandien bandziau macro fotografuoti, labai jau mane gundo, ar kas nors verta demesio? Sakykit tiesiai sviesiai kas blogai, noriu taisyti ir mokytis
Davai neiisiminejam foto,ka?paskui tuscios vietos akis bado.Man isimta foto tai reiskia,kad autorius labai isiszeide del komentaru.O mes juk priimama visokia kritika tai?
QUOTE(Baccardi @ 2009 05 13, 22:00)
Tin-tin, o man tas grūdėtumas labiausiai patinka šitoje foto. Tokia įdomi faktūra atrodo. Labiau maišo žalias lopinėlis apačioje.
aciu, ar vertetu pakirpt? jei taip, tai kiek mazdaug?
Tin-tin, man tas grūdėtumas kažkaip irgi visai neblogai atrodo čia
Bet man kažkaip neaišku, į kurią vietą norėjai sufokusuoti. Atrodo ryškūs ir lapuko dalis kairėj ir vidurys, neaišku kur žiūrėt.
Bet man kažkaip neaišku, į kurią vietą norėjai sufokusuoti. Atrodo ryškūs ir lapuko dalis kairėj ir vidurys, neaišku kur žiūrėt.
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 13, 21:56)
ir as prie progos noreciau pademonstruot savo piene
Idomu kokiu rezimu buvo fotkinta,dienos sviesos,ar apsiniaukus...o gal lempos sviesos .Man siaip primena lempos sviesos,nes matosi kazkoks nenaturalus melsvokas atspalvis keliu procentu,bent jau man
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 13, 21:57)
parodau savo zieda
Puiki nuotrauka man
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 13, 22:36)
Man tai kadras neidomus,kazkaip nesiziuri .Va,gal jei tas ziedo viduriukas kazkaip istrizai eitu ,tai butu graziau
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 13, 21:07)
aciu, ar vertetu pakirpt? jei taip, tai kiek mazdaug?
Man tavo gelei truksta ryskumo.O del gudo,tai kaip jau zinosi kur ji ir kam dedi tada jau bus kita kalba.Ta zalia is viso reikia is ten pasalinti,nors mano akim ziurint,geriau perfotografuoti.Beje,tavo piene ,tu darei su ja ka nors?Labai spalva nenaturali